Şimdi Ara

2015 yılına damga vuran futbol sözleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yıl daha sona ererken, Goal olarak 2015 yılında futbol dünyasına damga vuran açıklamaları derlemek istedik.

Bazıları eğlenceli, bazıları tartışmalı, bazıları dokunakları, bazıları sıradışı... Ama hepsi, geçtiğimiz aylarda manşetleri süsledi.

KİBİR

"Gelmiş geçmiş en büyük 'ego' fantastik vücudu ile müthiş bir gösterişle içeri girerdi. Ronaldo aynanın karşısına geçtiğinde diğer arkadaşları ona çoraplarını ve çamaşırlarını atardı!"

- Manchester United'ın eski patronu Sir Alex Ferguson, Cristiano Ronaldo'nun kendine tapan (!) tavırlarının takım arkadaşları tarafından nasıl karşılandığını anlatıyor...

"Bu tip ödülleri her zaman kazanıyorum ve sebebini biliyorum: Çünkü maçları her zaman kazanıyorum."

- Jose Mourinho GQ Ödülleri'nde... Futbol maçlarını kazanamamaya başlamadan önce (!)

"Halen Premier Lig'deki en iyi teknik direktör olduğumu düşünüyorum."

- John Carver'ın faciayla sonuçlanan Newcastle United deneyiminden sonraki yorumu...

“Onun yeni 'kral' yeni 'Pele' olması imkansız. Annem ve babam fabrikayı çoktan kapattı.”

-Pele, Neymar'ın kendi başarılarını geçmesine ihtimal vermiyor...

" Kadınların yüzde 50'sinin bana sadece ünlülere olan ilgilerinden ötürü yaklaştığını biliyorum. Bu normal bir şey ve sadece benim değil, tüm ünlülerin sorunu. Ama ben kendime güveniyorum. Boyum uzun, dişlerim güzel, iyi bir vücudum var."

- Ronaldo, yakışıklı olmanın zorluklarını (!) anlatıyor...

GARİP VE HOŞ

"Hak etmediğimizi söyleyenlere: Ülkemde şöyle bir söz vardır, 'İt ürür kervan yürür.' "

- Jose Mourinho, Chelsea'nin Premier Lig'deki şampiyonluğunu sıkıcı bir futbolla elde ettiğini savunanlara yanıt veriyor...

"Bu sorunun cevabını bilmiyormusun? Sanırım bir devekuşusun."

- Leicester City Teknik Direketörü Nigel Pearson bir muhabiri kafasını kuma gömmekle suçlarken...

"Sezonun ilk yarısını 17. sırada tamamlamak, ateşten gömlek giyip tatile çıkmak gibi hissettiriyor."

– Jürgen Klopp, geçen sezon Borussia Dortmund'da yaşadığı sıkıntılı günleri kendine has tarzıyla yorumlarken...

"Bu derbiyi kazanmak orgazm olmak gibi. Hem de en ateşli olanından!"

- Pierre-Emerick Aubameyang, Borussia Dortmund'un Schalke karşısındaki 3-0'lık galibiyetini yorumuyor.

"Şampiyonluk maçından sonra odama geçtiğimde içeri Oasis grubundan Liam Gallagher girdi. Sıkı bir City taraftarıymış ve beni dudaklarımdan öptü. Tepki verecek zamanım bile olmadı!"

– Robeto Mancini, 2012'de Manchester City ile yaşadığı şampiyonluğun ardından en beklemediği -ve istemediği- hediyeyi aldığı anı anlatıyor...

"Dünyanın en iyi futbolcusu Javier Pastore."

- Eric Cantona: Yaşlandıkça çıldıranlardan...

"David Silva'nın eşimle yatmasına bile izin veririm!"

- Ünlü müzisyen Noel Gallagher, Manchester City'nin yıldızına karşı olan karşılıksız (!) sevgisini anlatıyor...

"Takımım İngiliz Kraliyet Hava Kuvvetleri gibi! Bunu seviyorum. Bir şeyler inşa etmek istediğinizde, bu kulübe bağlı oluyor. Yani balığın başı... İşin sırrı burada. Şimdi sırada gol yemeden kazanmak istiyorum. Eğer başarırsak pizzalar benden... Hatta belki sosisli sandviç bile olabilir!"

- Claudio Ranieri, basın toplantısında müthiş bir form grafiği yakalayan takımını yorumlarken...

"Eşleşmeyi izlemedim bile. Bayern'le eşleşeceğimizden zaten emindim. Onun yerine Amerikan hukuk sisteminin garipliklerini anlatan Law & Order'ı izledim!"

- Klopp, Almanya Kupası yarı final kuralarını yorumluyor...

"Bir gece bara gittim. Bir kadınlaydım. Tüm gece güldük, flört ettik, ona birçok içki ısmarladım. Sabaha karşı 5 gibi bir adam geldi ve kadını kolundan tutup tuvalete götürdü. Kadınla sevişti ve kadın bardan onunla ayrıldı. Ama bu benim için sorun değildi çünkü o gece topa daha fazla sahil olan taraf bendim!"

- Şili Teknik Direktörü Jorge Sampaoli'nin futbolla ilişkisi...

MESSI v RONALDO!

"Messi ve Ronaldo'nun dışında takımımda kimi mi isterdim? Kolay bir soru. İkisini de isterdim. Futbol tarihinde Pele ve Diego Maradona'nın da üstünde yer alan en iyi iki oyuncu..."

- Real Madrid'in sembol ismi Raul, klasik tartşmaya politik bir yanıt veriyor...

"Hem Madrid'e, hem de Barça'ya karşı oynadım. Cristiano ile Messi'yi karşılaştıramazsınız. Messi tek başına Ronaldo, Bale ve Benzema üçlüsünden daha tehlikeli."

- Atletico Madrid teknik patronu Diego Simeone'ye göre Ronaldo, Messi'nin seviyesinde değil...

"Eğer FIFA yerinde olsaydım iki Ballon d'Or verirdim: Birisi Messi - Ronaldo savaşı için, diğeri de geride kalanlar için..."

- Angel Di Maria için Messi ve Ronaldo'nun ligi farklı...

"Messi; Pele, Diego Maradona ve Johan Cruyff seviyesinde. Cristiano'yu kızdıran şey ise kendisinin sadece Messi ile kıyaslanması. Ben bile Cristiano ile karşılaştırılmamalıyım. Önce Cristiano benim kazandığım kupaları kazansın. Eğer Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası'nda benim gibi Altın Ayakkabı kazanırsa, o zaman tartışabiliriz."

- Barcelona'nın eski golcüsü Hristo Stoichkov, Ronaldo'yu kendi seviyesinde bile görmüyor...

"Messi'nin gol rekorlarını unutun. Messi'nin en iyi driplinglerini de boşverin. Messi benim bu oyunda gördüğüm en iyi pasör."

- İngiltere Milli Takımı'nın eski yıdlızı Gary Lineker'e göre Messi her açıdan dünyanın en iyisi...

"Ronaldo Millwall, QPR, Doncaster Rovers ya da herhangi başka bir takımda oynayabilir ve gollerine devam eder. Ama Messi'nin bunu yapabileceğinden emin değilim. Ronaldo iki ayağını da kullanabiliyor, çok çabuk ve hava toplarında etkili. Ayrıca Messi'ye göre çok daha cesur. Messi'yi sadece bir Barcelona oyuncusu olarak görüyorum."

- Manchester United'ın efsane çalıştırıcısı Sir Alex Ferguson, Messi'nin Iniesta ve diğerleri olmadan da aynı peformansı gösterip gösteremeyeceğinden emin değil...

"Messi mi daha iyi yoksa Ronaldo mu diye sormak anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı diye sormak gibi bir şey!"

- İtalyan efsane Alessandro Del Piero'dan müthiş rekabete yorum...

"Messi futbol tarihinin en iyisi. Birçok kişi Maradona'nın daha başarılı olduğunu söyler ama arada dönem farkı var. Messi daha iyi. Messi de, Ronaldo da iki harika oyuncu ama Leo bence en iyisi. Zaten o yüzden oğluma onun ismini verdim."

- Sampdoria'nın yıldızı Antonio Cassano Messi'nin bir numaralı hayranı...

"İkisini kıyaslamak Ferrari ile Lamborghini'yi kıyaslamak gibi. Cristiano'ya biraz boşluk verirseniz sizi paramparça eder. Messi ise daha dar alanlarda fırsatlar yaratabilir."

- Valencia'nın genç stoperi Shkodran Mustafi'den Messi - Ronaldo yorumu...

İĞNELEMELER!

"Herkes bana onun müthiş olduğunu anlatıroyrdu. Onunla oynadım ve kesin olarak söyleyebilirim ki dünya çapında bir oyuncu değil. Sıradan bir futbolcu."

- Adel Taarabt, Mario Balotelli'nin fazla abartıldığını savunurken...

" Florentino Perez transfer pazarına bakar ve herkesin hayranlık duyacağı, Galacticos'u yeniden yaratmak ister. Kulübün amiral gemisi Ronaldo. Vicente Del Bosque ve Angel Di Maria, çirkin oldukları için gönderildi. Onlar Toni Kroos ve James Rodriguez gibi değillerdi!"

– Carlos Rexach Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in transfer politikasını yorumluyor...

"Ona saygı duymuyorum. Alçağın teki! Bir keresinde sakattım ve Camp Nou'da eşimle birlikte maçı izliyordum. Devrede Van Gaal yanımıza çıktı ve eşime benim gibi biriyle nasıl evlenebildiğini sordu. Eşim de ona benim Ballon d'Or'u kazandığımı söyleyerek yanıt verdi."

- Hristo Stoichkov, Louis van Gaal'e olan kinini kusuyor...

"Van Gaal şeytana herkesten daha yakın birisi!"

- Diktatörlere olan hayranlığıyla bilinen Diego Maradona'nın Van Gaal'e tahammülü yok...

"Sebastian Kehl'e tavsiyem şu: Eğer ligde 35 puan kaybetmişsen, çeneni kapaman daha iyi olur."

- Pep Guardiola'nın Bayern Münih'in penaltı atışlarındaki eksikliğini eleştiren Borussia Dortmund'un eski oyuncusu Sebastian Kehl'e yanıtı...

"Belki gelecekte daha zekice düşünüp başka bir ülkede bir malzemecinin bile şampiyon yapabileceği bir takımın başına geçerim. "

- Jose Mourinho'dan Pep Guardiola'ya taş...

"Sahada sanki bir altayapı oyuncusu gibi hareket ediyor. Mücadeleyi kaybettiğinde öylece kalıyor. Çocukça bir davranış. Artık büyüme zamanı geldi de geçiyor."

- Franz Beckenbauer, Mario Götze'nin gerçek performansını gösterip gösteremeyeceğini sorguluyor...

"Real Madrid için 10 kişiyle oynamak zor olmalı."

- Roy Keane, Real Madrid'in Juventus ile Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maç sonrası Gareth Bale'ı eleştirirken...

"Eşi Chelsea'de Roberto Di Matteo'nun yerine geçti. Real Madrid'de de Carlo Ancelotti'nin yerine geçti. Eşinin benim yerime geçtiği tek kulüp Inter'di. Altı ay içinde Avrupa şampiyonu olan takımı yerle bir ettiği kulüp...”

- Jose Mourinho, Rafael Benitez'in eşi Montse Searas'ın Benitez'in real Madrid'de Jose Mourinho'dan kalan dağınıkları düzeltmekle meşgul olduğunu söylemesine yanıt veriyor...”

"Van Gaal'in emri altında olmayı asla istemezdim. Vasat birisi. Barça'yı paramparça etti ve şimdi de Manchester United'ı edecek. Victor Valdes'e yaptıkları onun nasıl bir kişilik olduğunu gösteriyor. Umarım Pedro beni dinler ve Barcelona'dan ayrılmaz."

- Stoichkov'dan Pedro'ya tavsiyeler...

"Rafael Benitez'i takımın başına getirebilirdim. Ama onu öncelikle diyetisyene gönderirdim."

- Sampdoria Başkanı Massimo Ferrero, Benitez'i takımı için yeterince fit bulmuyor!

"Eğer 2.5 metre boyunda olsaydım ve topu nasıl kontrol edeceğimi bilmeseydim İngiltere'ye gidebilirdim. Ama burada, İspanya'da futbol çok daha teknik. Hatta en iyisi..."

- Sevilla'nın yeni transferlerinden Yechen Konoplyanka, Premier Lig için fazla yetenekli olduğunu düşünüyor!

"Sam Allardyce'ın kim olduğunu biliyor musunuz? Kaç kupa kazanmış? Benim cevabım bu kadar. Kitabı çıkan herkesin başvurduğu yollardan birisi bu... Görüşlerinin benim için bir değeri yok."

- Real Madrid teknik patronu Rafael Benitez, Sam Allardyce'ın İspanyol teknik adamın Liverpool'un 2005'te yaşadığı Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunda çok az payı olduğu yönündeki görüşüne cevabı...

O BİR ZLATAN!

"Zlatan, İsveç'in dünyadaki en büyük markası. Ikea'dan bile daha meşhur!"

- Tenis efsanesi Bjorn Borg'tan Zlatan Ibrahimovic yorumu...

"Birçok kez Ibrahimovic'in surasına yumruk atmayı arzuladım. Birbirimize İngilizce olarak burada söyleyemeyeceğim birçok şey söyledik. Kaba davranışlarına büründüğü bir role giriyor bunu çok iyi oynuyor. Bunun için ona Oscar verilmeli."

- Rod Fanni, Ibra'nın rol yeteneğini selamlıyor...

"Bir sonraki adım mı? Bilmiyorum. Belki Eiffel Kulesi yerine Ibrahimovic heykeli dikilebilir..."

- Ibrahimovic'in PSG tarihinin en golcü oyuncusu unvanını eline aldıktan sonraki yorumu...

"Etrafımda 11 tane bebek var gibi hissettim."

- Ibrahimovic, Stamford Bridge'deki maçta kırmızı kart görmesine sebep olan faulü sonrası Chelseali oyuncuların tepkilerini eleştiriyor...

"Zlatan çok özel birisi. 1.96 metre boyunda olmasına rağmen Lionel Messi tekniğine, Muhammed Ali karakterine ve Mike Tyson gücüne sahip."

- Ünlü menajer Mino Raiola, temsilcisi olduğu yıldızı övüyor...

"15 yıllık kariyerim boyunca bu hakem kadar kötüsünü görmedim. Bu b*ktan ülke PSG'yi hak etmiyor!"

- Ibrahimovic'in maç sonunda sinirlerine hakim olamadığı anlar...

"Şakacı ve mutlu bir adamdır. İnsanların gözündeki imajı gerçeği pek yansıtmıyor. Her zaman şakalar yapar. Bu onun karakteri. Ama içinde müthiş bir profesyonel yatıyor."

– Carlo Ancelotti'nin Ibrahimovic yorumu...

Muhabir: Lionel Messi?
    Ibrahimovic: Fantastik!
    Muhabir: Cristiano Ronaldo?
    Ibrahimovic: İyi.
    Muhabir: Zlatan Ibrahimovic?
    Ibrahimovic: Vay be!

- Ibra'dan sorulan sorulara tek kelimelik yanıtlar vermesi istenince...

"Maçlardan önce aynı odada uyurduk. Bir gece Ibra beni uyandırdı ve seslendi, 'Adi, uyan! Kâbus gördüm. Rüyamda Ronaldo benden daha iyiydi!' Ona 'Hayır Zlatan, hayır! Dünyanın en iyisi sensin! Sakin ol!' deyince ancak uyuyabildi."

- Juventus'un eski yıldızı Adrian Mutu'nun Zlatan anısı...

"Çok koşar, savaşır, sahada kendini feda eder. Cristiano Ronaldo ile birlikte oynarken tüm işi Wayne Rooney yapardı ama golleri Ronaldo attığı için yeterli değeri görmezdi. "

- Ibra, Rooney yorumu üzerinden Ronaldo'yu iğnelerken...

"Fransa'daki Avrupa Şampiyonası'nda forma giymeyi çok istiyorum. İsveç ve Fransa dünyada benim sayemde isim yaptı, dünya haritasında benim sayemde yer edindi."

- Ibra, kendisinden önce kimsenin İsveç ve Fransa'yı bilmediğini savunurken...

"Beni emekli edeceklerini söylüyorlardı. Ama ben onları tüm ülke olarak emekli ettim."

- Ibrahimovic, Euro 2016 play-off maçında ülkesi İsveç'in Danimarka karşısında elde ettiği zaferi yorumluyor...

DÜRÜSTLÜK İYİDİR

"Kendimi kariyerinin ilk yarısını tamamlamış bir oyuncu gibi hissediyorum. Oynadım ve bir çocuk gibi yaşadım. Birçok fırsatı geri teptim. Ama oyun daha bitmedi. Daha önümde ikinci yarı var. Artık kendimi olgun bir adam gibi hissediyorum."

- Balotelli, Milan'a geri döndükten sonra günah çıkarırken...

"Ben, teknik direktörün her şeyi yaptığı dönemlerden geliyorum. Şimdi ise bir menajerim ve altımda spor bilim departmanı, gözlemcilik departmanı, sağlık departmanı, asistan menajerlerim, asistan antrenörlerim var. Hiçbir şey yapmıyorum... Hiçbir şey! Sadece görev veriyorum ve bir sürü para kazanıyorum."

- Louis van Gaal, eski dönemlerle günümüzü kıyaslarken...

"Zaman zaman tam bir pislik oluyorum."

- Manchester City'nin yıldızı Samir Nasri'den ilginç itiraf...

"İnsanlar onu bilmiyor ama gerçek şu ki Mario özgüven problemi yaşayan bir çocuk ve bu sorun onu aptalca şeyler yapmaya itiyor."

- Ünlü menajer Mino Raiola, Balotelli'nin ardındaki gizemi anlatıyor...

MUTSUZLUK...

"İlk yarı gerçekten kötüydü. 1-10 arasında puanlasak, biz -1'dik."

- Newcastle United karşısına aldıkları yenilginin ardından Jose Mourinho...

"Kendimizi Titanic'e benzetiyordum. Güvertenin yukarısı birinci sınıfındı. Güzel, parlak, insanların dans ettiği yer... Ama altında ikinci ve üçüncü sınıflar vardı. Çarpacağımız ilk engelde batacağımızı düşünüyordum. Titanic'e neler olduğunu hatırlıyor musunuz? Birinci sınıfta kalan müşteriler kurtarılmış, alt sınıftakiler ise ölüme terk edilmişti. Ve gemi kaptanı, -sakallı olan- gemisiyle birlikte batmıştı. Bizim kaptanımız kim? Elbette Roberto Donadoni."

– Parma Teknik Direktörü Sandro Melli'nin ilginç benzetmesi..

"Eğer bir süre maçımız yok ve son maçımızı kaybetmişsek, günlerce dışarı çıkamadığım oluyor. Bu gerçekten acı verici. Çünkü etrafınızdaki insanlar sizi yaralayabiliyor. Bu yüzden ben de insanların yoluna çıkmamaya çalışıyorum. Hasta bir köpek gibi davranmaya çalışıyorum. Karantinaya çekiliyor ve iyileşince geri dönüyorum!"

– Arsene Wenger, aldıkları yenilgilerden sonraki ruh halini anlatıyor...

"Gelin ve bizi antrenmanlarda izleyin. Benim yaptıklarıma bakın. Hamburg'un küme düşmesini istemiyorum. İyi maçlarım olduğu gibi kötü maçlarım da oluyor. Bilin ki k*çımı yırtıryorum ama bir yerde ben de insanım, anlayabiliyor musunuz?"

- Lewis Holtby, Wolfsburg maçından sonra Hamburg taraftarlarından anlayış dileniyor!

"Şampiyon olabileceğimizi söylediğim için Allah belamızı verdi!"

- Rudi Garcia, geçen sezon Tanrı'yı karşısına aldığını savunuyor!

GÜZEL OYUN

"Robbie Rogers, eşcinsel olduğunu açıklayan ilk profesyonel sporcu olarak birçok benzer durumdaki kişi için bir ateş yaktı. Robbie, hem Amerika'da, hem de dünyanın dört bir yanındaki insanlara ilham verdin. Seninle gurur duyuyoruz.”

- ABD Başkanı Barack Obama'nın eşcinsel olduğunu açıklayan La Galaxy forması giyen Robbie Rogers'a yaptığı konuşmadan...

"Dani Alves bana karaciğerini teklif etti. Çok ciddiydi. Ama bunu asla kabul etmedim. Sonuçta onun da bir ailesi ve kariyeri vardı. Ağır bir operasyondu..."

- Eric Abidal, takım arkadaşı Dani Alves'in hayatını nasıl kurtarmak istediğini anlatırken...

"Birkaç ay öncesine kadar bir daha futbol oynayacağımı hayâl bile edemezdim. Ama artık buradayım ve mutluyum. Hayat bana ikinci bir şans verdi."

- Testis kanserinden kurtulan Jonas Gutierrez...

"Hayatımın en duygusal 24 saatiydi... Anfield'da oynamak zaten özel bir şey ama bir de gol atmak... Şu an gerçekten bitkin hissediyorum ama en azından minik oğluma büyüyünce anlatacağım bir hikâyem var."

- Eşinin doğumu esnasında Liverpool maçına çıkan ve gol atan Norwich City stoperi Russell Martin...

"O her zaman gerçek bir kazanan oldu. Hem futbolculuk hem de teknik direktörlük zamanında... Umarım bu savaşı da kazanır."

- Southampton teknik patronu Ronald Koeman'ın akciğer kanserine yakalanan yakın arkadaşı ve mentörü Joan Cruyff'a mesajı...

"Futbol küresel bir oyundur. Futbolun dini, ırkı yoktur. Bu zor zamanlarda hep birlikte ayakta durmalıyız."

- Didier Deschamps 13 Kasım'da Paris'te düzenlenen terör saldırılarını yorumlarken...

VEDA ZAMANI...

"İşlerin beklediğimiz gibi gitmediğinin farkındayım ama inanın ki bunun için çok üzgünüm. Size garanti ederim ki bunun sebebi çabalamamak değildi. Elimden gelenin en iyisini yaptım. Ama futbol matematiğe benzemiyor. Çoğu zaman olaylar kontrolünüzün dışında gelişebiliyor."

- Angel Di Maria'nın Manchester United'dan ayrılırken taraftar için kaleme aldığı açık mektuptan...

"Pazar günü her zaman haftanın en sevdiğim günüydü. Sahaya çıkıp en sevdiğim işi yaptığım günler..."

– Futbol hayatına nokta koyan Juan Roman Riquelme...

"Onu tanımlayabileceğim tek kelime şudur: 'Liverpool'. Bu şehri çok seviyor. Defalarca çok prestijli takımlara gidebilecek durumdayken burada kalmayı seçti. Liverpool onun evi. Onun bu şehre verdiklerini ne politikacılar, ne hastaneler, ne de yerel yardım kuruluşları verebildi..."

- Brendan Rodgers, 18 yıllık Liverpool macerasına son veren Steven Gerrard'ın ayrılığını yorumluyor...

"25 yıl boyunca dünyanın en iyi kulübünün kalesini koruduktan sonra bana her şeyi veren bu kulübe veda etmem gereken o zor gün geldi. İyi veya kötü bir kaleci olarak hatırlanmaktan ziyade iyi bir insan olarak anılmak isterim."

- Iker Casillas, gözyaşları içinde Real Madrid'den ayrılma kararını açıklarken...

"Geçtiğimiz gün Uruguay futbol efsanesi aramızdan ayrıldı. Ülkemizin tarihinde iz bırakan adam. Her şey için teşekkürler Alcides Ghiggia."

- Luis Suarez, Uruguaylı efsaneye veda ediyor.

• "Eşi Chelsea'de Roberto Di Matteo'nun yerine geçti. Real Madrid'de de Carlo Ancelotti'nin yerine geçti. Eşinin benim yerime geçtiği tek kulüp Inter'di. Altı ay içinde Avrupa şampiyonu olan takımı yerle bir ettiği kulüp...”

reyizin feministleri kışkırtan kapağı
  • Moruinho'nun sözleri yine efsane
    "Belki gelecekte daha zekice düşünüp başka bir ülkede bir malzemecinin bile şampiyon yapabileceği bir takımın başına geçerim. "
  • Burada bulamadım ama benim için efsane

Mourinho:" Falcao'nun nasıl oynatılacağını herkese göstereceğim."

• “Onun yeni 'kral' yeni 'Pele' olması imkansız. Annem ve babam fabrikayı çoktan kapattı.”

-Pele, Neymar'ın kendi başarılarını geçmesine ihtimal vermiyor...

Youtube'dan videolarını izledik doğal olarak Pele'nin, bir kere mevkileri farklı ikincisi günümüz futbolunun yaşayan son salon futbolcularından biri Neymar ve yaptıkları yetenekleri ortada diğeri ise çok ilkel bir oyunun en iyisi gösterilen adam bugün Pele futbol oynasa efsane falan olamaz kanımca.

"Messi; Pele, Diego Maradona ve Johan Cruyff seviyesinde. Cristiano'yu kızdıran şey ise kendisinin sadece Messi ile kıyaslanması. Ben bile Cristiano ile karşılaştırılmamalıyım. Önce Cristiano benim kazandığım kupaları kazansın. Eğer Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası'nda benim gibi Altın Ayakkabı kazanırsa, o zaman tartışabiliriz."

- Barcelona'nın eski golcüsü Hristo Stoichkov, Ronaldo'yu kendi seviyesinde bile görmüyor...

Bu tartışma artık son bulmalı bence ama Ronaldo ile olan kıyaslama falan değil.Messi'nin diğer futbolcularla olan kıyası.
    Kabul etmeli herkes Messi sayısızca Maradona Pele Zidane Ronaldo Neymar Xavi Iniesta Cruyff vs diğerleri eder.
    Messi tarihin gördüğü en büyük sporcudur artık bırakın futbolcuyu falan.

• Kargalar sürüyle kartal yalnız uçar.

-Şenol Güneş
  • Hey Yedek !

- Depay

bu lafından sonra iskandinav tanrıları tarafından çarpıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulan bu pele amma konuşuyor arkadaş ,Anlamlı konuşsa neyse de iyice bunadı artık .
  • Öncelikle iyi bir paylaşım olmuş, eline sağlık.

Alves'e saygı duydum Abidal'e söylediği şeyden sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen buna söz demişsin ama bu bildiğin kitap.

Gomez burak ve umut ile aynı tipte oyuncu.

Sir Hamza Hamzasson

Fener 70 milyon harcadıda 10 puan fark mı attı?

Sir Hamza Hamzasson

Maxi Pereira, Sabri'den iyi değil.

Sir Cüneyt Tanman

Biz bitti demeden bitmez.

Mr.Ego
  • G.Saray karşısında haddimizi bilerek oynadık.
    -Sir İsmail Eagle.
  • ''Bu ülkede insanlar tıpkı tenis maçı gibi topun bir orada bir burada olmasını iyi futbol olarak değerlendiriyor,futbol'da 1 gol atıp yememek sizi başarıya ulaştırır,maç boyu hücum yapmak değil''

-Vitor Pereira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mourinho: İhanete uğradım.

Mourinho: Söyleyecek bir şeyim yok.

2015'in son çeyreği harika geçti Mourinho açısından .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.