Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
69.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bu sene New Jersey Cherry Hill e gidecegim . Forumlarda ve facebook ta daha önce oraya gidene pek rastlayamadım. Oraya daha önceden giden ve bilen varsa anlatabilir mi sosyal hayat nasıldır? konaklama ve ikinci iş hakkında bilgisi olan var mı ?

Not:haritadan baktım philadelphia ya bayagı yakın orası hakkında da bilgisi olan var mı ?
  • Sim card olayında yardımcı olur musunuz ? Metro pcs den sim card almayı düşünüyorum kendi telefonum ile kullanabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

en cok degil , eskiden en coktu. Enson aciklanan rakamlar birkac sene evveldi o da ilk 3 de yoktu rusya. Eskiden 30 bin kisi giderdi rusyadan , en sonki rakamlarda 3 bin civariydi. Bu senek durumu bilmiyorum tabi.

Üstad New Braunfels, Texas hakkında bilgin varmıdır?
  • powerjack14 kullanıcısına yanıt
    Su parki isi mi var :) Burasi san antonio ya yakin bir yer. San Antonio guzel bir yer , ancak direk olarak New Braunfels i gormedim. Bolge cok sicak oluyor yazin buna hazirlikli ol. Bunun disinda ne sormak istiyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

Su parki isi mi var :) Burasi san antonio ya yakin bir yer. San Antonio guzel bir yer , ancak direk olarak New Braunfels i gormedim. Bolge cok sicak oluyor yazin buna hazirlikli ol. Bunun disinda ne sormak istiyorsun ?

Yok Restaurant işi var da kesin değil. New Bredforddaki Otelin sahibi meşgulmüymüş neymiş 1 haftadır sözleşmeyi göndercek daha. O olmassa New Braunfels e gidicez daha kesin değil. Genel olarak bölge nasıldır yani sıkıcımıdır, 2. iş bulmak kolay olurmu, çok mu meksikalı vardır vs :)
  • powerjack14 kullanıcısına yanıt
    neksikali cok o kesin :) ikinci is heryerde benzer sekilde bulunur. ugrasirsaniz bulursunuz yani. Senin gidecegin yer kucuk , ve kucuk sehirlerde cok fazla atraksiyon olmaz. Bos gunlerinde Dallas , San Antonio yu filan gezersiniz araba kiralayip.
  • Saol hocam çok teşekkürler bilgiler için. Bizim iş olursa daha sana çok danışıcam :)
  • Merhabalar, trdeki ehliyetimle otomobil kullanabildiğimi biliyorum.

Peki GMC Savana veya Chevrolet Express gibi, küçük minibüsleri kullanmama izin var mı? Bununla ilgili yabancı kaynaklarda bile düzgün bir bilgi bulamadım. Trde B sınıfı ehliyetle Transporter vs kullanabildiğime göre, orada da kullanabilir miyim? İşverene sordum arka lastikler tek lastikmiş ama bizdeki her türlü ticari araç için ayrı belge olayı onlarda da var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

Sim card olayında yardımcı olur musunuz ? Metro pcs den sim card almayı düşünüyorum kendi telefonum ile kullanabilir miyim?

bende aynı operatörü almayı düşünüyorum 30 dolarlık paketi fazlasıyla işimi görecek gibi.
    bende bilgi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoSeriouS

quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

Sim card olayında yardımcı olur musunuz ? Metro pcs den sim card almayı düşünüyorum kendi telefonum ile kullanabilir miyim?

bende aynı operatörü almayı düşünüyorum 30 dolarlık paketi fazlasıyla işimi görecek gibi.
    bende bilgi bekliyorum

Metro kullanabiliriz usta. Direk facebook hesaplarına mesaj attım ben oradan unlocked bir cihaz ile kullanabileceğimizi söyledi.
  • Bir araç kiralama sitesinde yabancı ehliyetlilerin otobüs, iş makinesi, tır, çekici dışında bütün araçları kullanabildiği yazıyor. Bunu teyit edecek .gov uzantılı bir site bulabilir miyim?
  • Üstad yorumlarmısın daha yeni aldık işi, başka seçenek olmadığı için kabul ettik.

Portsmouth Rhode Island Housekeeping Motelde.

9$ per hour
    Overtime yok
    tip yok
    haftalık konaklama 100$
    haftalık min çalışma s. 30.

şartlar böyle.

@ozgursum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lights.Out

Bir araç kiralama sitesinde yabancı ehliyetlilerin otobüs, iş makinesi, tır, çekici dışında bütün araçları kullanabildiği yazıyor. Bunu teyit edecek .gov uzantılı bir site bulabilir miyim?

kullanabiliyorsun Türk ehliyetinle araba daha önce kullanan çok var neden teyit etmen gerekiyor ki ?

fakat araba kiralaması sandığımdan daha pahalı

oraya gidince arabamı satın alsam diyorumda bir sürü ıvır zıvırı vardır
  • Arkadaşlar 2016 garanti gidiyorum konuyu takibe aldım karşıaştığınız zorlukları falan sa yazarsanız mükemmel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceden giden bazı arkadaşlar yanımda laptop götürmemin iyi olacağını, bazıları ise götürmeye gerek olmadığını ve akıllı telefonun yeterli olacağını söylüyor. sizce ne yapmalıyım? bir de uçakta havanın çok soğuk olduğunu falan söyüyorlar. yanımızda kazak falan götürmelimiyiz sırt çantasında?
  • Mr.President kullanıcısına yanıt
    ince bir yazlik-baharlik mont alman yeterli. Bunun disinda laptop bence gerekli. Al yanina.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.President

önceden giden bazı arkadaşlar yanımda laptop götürmemin iyi olacağını, bazıları ise götürmeye gerek olmadığını ve akıllı telefonun yeterli olacağını söylüyor. sizce ne yapmalıyım? bir de uçakta havanın çok soğuk olduğunu falan söyüyorlar. yanımızda kazak falan götürmelimiyiz sırt çantasında?

Ben laptop götürmüyorum. Götürürsem orada film dizi zamanı öldürebilirim
  • bence de getirmek güzel olur. amazondan falan alışveriş yaparken daha rahat olur diye düşünüyorum.

zaman öldürme açısından doğru ama dışarıya çıkmak bunu engelleyebilir.
  • Her off gununuzde tum gun disarda filan olmayacaksiniz. her turlu ise yarar bunu soyleyeyim , gun gelecek uzun saatler internette Turkiyedeilerle goruseceksiniz. Telefonla filan olacak sey degil bu. Tlefonla sype ile yarim saat bile gorusmeden sarj tukenir. Bunun dsinda alisveris , bazi gezi arastirmalari ya da benzer durumlarda telefonla ugrasmak can skabilir. Telefon kisa sureli gorusmeler ya da internet sorfu icin ideal. Ben goturmemistim ki Allah tan oda arkadasimin vardi. Pisman olmustum keske getirseydim diye , size bir zarari olmaz sirt cantaniza koyarsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgursum -- 15 Mayıs 2015; 13:13:24 >
  • Ben aslında oradan almayı düşünüyorum laptopu fakat gittiğimiz günlerde bilgayar lazım olacak gibi. Sponsor firmanın sitesine girip checkin yaptırmak gerekiyormuş vs. Dandik bir netbook var onu yanıma alacağım sanırım.

Bu arada Virginia'da lifeguard olarak çalışacağım. :)
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.