Bildirim
2015 VW Passat 1.6 TDI DSG Testi (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tacox
quote:
Orijinalden alıntı: The Power of Faith
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: weycell1905
quote:
sen ve passat konusu
Emeklilik yaklaştı be tacox ilgimi çekiyor artık
bence de çeksin , bagajda yedek yakıt ile ne kadar gezeceksin daha
Uzun zamandır yoksun piyasada, bir ara mekana uğra.
selam beybi
-
-
arkadaşlar comfortline passatta standart farlar halojenmi.?? -
quote:
Orijinalden alıntı: Stand Alonequote:
Orijinalden alıntı: synthesizer
Vetesnes'e selamlar. Çok severim kendisini. Ancak bu kokpit böyle sanki yarım kalmış gibi.. Comfort buysa trend kim bilir nasıldır..
Geçen konuda biri vardı prestij falan diyordu.. İstediği marka imajı olsun.. İstediği kadar 2.eli olsun bu kadar yavan bir konsolla yetineceksem. En azından gider Japon aracı alırım. MAzda hariç hepsi yavan ama en azından sağlam.. 100bin para verip her sabah bu tv paneli grisi görüntüyü görmek istemezdim.
Açıkçası ben de gösterişli panelleri sevmem ama Comfortline çok düz kalıyor. Aşağıdakinin tasarımı tercihimdir.
Alıntıları Göster
Ağzının tadını da biliyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstar34 -- 28 Ocak 2015; 12:11:31 >
-
bunca zamandır burdayım böyle bi troll görmedim -
-
-
ben şuan polo 6r kullanıyorum ,bir farkı yok o zaman aydınlatma açısından ,,, -
quote:
Orijinalden alıntı: weycell1905
Onun da selamı var çok teşekkür ediyor.
Bunu size gönderdi :)
Gece göze hoş gelir tabi.. ama 2006 model Golfumuzdeki klima kontrolleri hala orada duruyor.. O yıllarda hostu ama baymaya başladı. .Yine de bi hareketlenme oldu bende. Saol foto için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: nk061
Herkes düşündüğünü belirtmekte özgür. Bu forum bunun için var zaten. Bende Doğuş Grubundan pek haz etmem ama sonuçta bu araçları alan ve seven insanlar var. O kısıma karışmaya hakkımız yok. Biz nasıl sevmiyorsak onlar da o şekilde seviyorlar. En basitinden böyle düşünün.
bu konuda haklısınız
inek şaban filminden bi alıntı "kargaya yavrusu şahan gibi gelirmiş" -
Pardon anlayamadım.act mı 10 sene öncesının teknolojisıymış.doğrumu okumuşum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm yazılar bordo mu ben mi yanlış görüyorum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konu neyin kafası anlamadım koskoca e serisi passattan kötü olacak ha siz kafayı yemişsiniz gerçekten
Hocam size bir şey demiyorum konuyu öyle hale getirmişler ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themonsterlive -- 28 Ocak 2015; 21:52:31 >
Kım Passat Satıyor kımın passatı elınde kaldı ben yenı aldığım Passatımı nıye satayım?bu hangı Dünya'da yaşıyor hangı dünyalardan bize bu Saçma sapan mesajları yazıyor bılen anlayan varmı arkadaşlar?
-
Passatmı yokuşta tıkanıyormuş 150 hp mı çekmıyormuş.öyle bır şey söylede Inansınlar.Ömründe kaç sefer 150 hp passat kullandın.ruyanda kullandıkların harıç tabı
Armaduzu tam trollsun arkadasım 125 hp atmosferik civic uçuyor ise 150 hp Passat yavaş falan degil.DSG ye laf et anlarım donanıma laf et anlarım kaliteye fiyata laf et anlarım da 150hp çekmez bayırda tıkanır gibi bos muhabbetlere girme Allah askına.
Benmı İ 20 ciymişim.benım arabamın ne olduğu alta yazıyor,bunudamı okumaktan acizsiniz.passat sahıbı olmam i20 yi beyenmeyeceğım anlamınamı geliyor
.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ttfvol
Vitesin etrafindaki kareler dugmemi sayet dugme ise neden o kadar bos :s
o kareler fakirligin simgesi..ne kadar bos kare varsa o kadar fakirsiniz demek : )
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X