Şimdi Ara

2015 VW JETTA 1.4 TSI HIGHLINE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

jetta 2015 1.4 TSI Manuel Sedef Siyah Metalik Siparişi 19.01.2015 tarihinde Fabrikaya iletildi....İlk olarak motor seçeneklerinde zorlandım...ama buna karar verdim...sonra ise renkde karar vermek zor oldu ve metalik mi normal boyamı diye..en sonunda sedef siyah metalik rengine karar verdim...aracıma Aksesuar olarak... Mısır Pisküllü Bej iç Döşeme ( Deri ve Kumaş ) + 17 inch Lancaster Jant 225 / 45 / 17 + Sunroof + Bi Xenon, LED gündüz Farları ve AFL Sistemi......bunları seçmek çok zor oldu...hem maddi hem manevi açıdan...zira sıfır araç alıyoruz ama hem cebi düşünmek gerekiyor ve aracın görmemiş olduğumuz rengini...fakat maddi anlamda zorada soksa bile insan bunu düşünemez oluyor...sıfır alıyorsun..buda olsun şuda olsun diyor insan kendi kendine....Saygılarımla

NOT: Resimdeki Araç sipariş verdiğimin ta kendisidir
     2015 VW JETTA 1.4 TSI HIGHLINE 2015 VW JETTA 1.4 TSI HIGHLINE 2015 VW JETTA 1.4 TSI HIGHLINE 2015 VW JETTA 1.4 TSI HIGHLINE 2015 VW JETTA 1.4 TSI HIGHLINE

• Fikir, Görüs ve Deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim
  • Hayırlı olsun kaça ve kaç hp lik aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • comfort passat daha net bir seçim olabilirdi fiyatına yaklaşmış zaten
  • 122 PS...67900 TL normali...fakat opsiyonlarla 74000 TL ye geldi.....Passat Comfort 81700 TL ama ne Bİ Xenon var ne Sunroof var..eğer bunları ekletmiş olsam 93000 TL ye geliyor....Adamlar işi biliyorlar, zira Passat ın Kasaları 3 Donanımda bile farklı...şimdiye kadar ben kasalar aynı iç donanım ve özelliği farklı bilirdim..fakat bi Passat Trende bak birde Highline bak...Trendin Jettadan dışarıdan hiç bi farkı yok ama Highline tabii o biçim...ama 100 000 TL yi geçiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2011 Passat 1.8 Tsi 160hp
    7 yıl önce açıldı
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.