Şimdi Ara

2015 Sezon Ortası Dünya Şampiyonası (MSI) [ ANA KONU-EDG ŞAMPİYON ] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
21
Favori
22.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok iyi direndiler ama daha iyi bir jungle gerekli takıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

quote:

Orijinalden alıntı: Infinityy

quote:

Bjk nin iyi bir mid ve jungler a ihtiyacı var. Theo oyunda var mı yok mu belli değil.

Takmışsnıız gurt'a adam güzel oynasa bile jungle farkı diyorsunuz sürekli, sanki daha iyi jungle varda almıyorlar, tr'nin çöp olma sebebinin ilk 3 maddesine girer bu olay, jungle farkı yada jungle'ın hatasını arama klasik birşey olmuş artık bu sunucuda

Lan maçları izleyipte konuş . Skt-maçında ne yaptı Theo söylesene bir . İyi yada kötü demiyorum. Yoktu ulan maçta yoktu. Sıfırdı.

İlk olarak "lan" ne? Düzgün hitap et karşındakine. İkinci olarak Theo bence de kötü ama bu turnuvada diğer jungle'lardan daha kötü değildi, TSM-FNC maçını izlediysen santorin topta cass olmasına rağmen oraya hiç gank atmadı sunucularda bunu dile getirdi. Gank atsa en kötü ihtimalle sumlarını alacaklardı ama atmadı, dyrusu kule altında ölüme terk ettiler. Nasıl o oyun için dyrus'u suçlayamazsan(adam ne yapsın afk mı kalsın kule altı giriyorlar adama) diğer oyunlar için de Theo'yu suçlayamazsın. Hatta bir maç seju oynadı kime karşı unuttum şimdi ama ultileri falan gayet iyiydi, thaldrin ve ikisi iyi oynamıştı seju aldığı maçta

• Hayırdır avukatı mısın ? Polemik yaratma. Tamam theo best jungler hadi öptüm kib bye.
  • quote:

Hayırdır avukatı mısın ? Polemik yaratma. Tamam theo best jungler hadi öptüm kib bye.

Yazık size klavye delikanlıları Karşındakiyle nasıl konuşacağını bilmiyorsun daha
  • Skt gibi takımların bizim takımımızdan farkı hata yapmamaları ve hataları farkedince affetmemeleridir . Beşiktaş oraya tecrübe kazanmaya gitti kazanabilceği maçlar vardı ama tecrübesizlik taktiksel hatalardan dolayı kaybetti iyi ve kötüyü ayıranda bu ' adamlar hata yapmıyor İnşallah birşeyler öğrenir beşiktaş. Bu arada energy ve theokoles,e sürekli laf ediliyor ikisininde oyun stili takıma göre iyi oyunda yoktu gibi laflar ' boş ' adamlar safe oynuyo beşiktaş kontrollu bi takım koreliler gibi direk saldırmıyor bu yüzden de otomatik olarak geri düşüyoruz zaten theokoles deli gibi gank atan biri değil bu yüzden oynda yoktu deniliyo falan boşiş bunlar gayet yeterli bence ama energy nin yerinde naru olsa olurmuydu bence cok güzel olurdu
  • Dyrus bitmiş.
  • Wolf ateş etmiş resmen.

Korean support.
  • Ben skt maçından sonra hala 1 maç alabilecegimize inanıyorum go bjk go

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-5 yorum okudum.hiçbirine katılmıyorum.
    Atmosferin ve tecrübenin verdiği büyük fark var.yani 3-4 senelik takımlar bunlar, bjk daha dün kurulmuş bir takım.theoklese kötü diyenler bu öyle evde dereceli oynamaya benzemez adamın jungle alanından cıkmadı thres ve reksai. jungle rolü şuanda oyunun kimin kazancagını belirliyor her hangi bi gangla geriye düşen takımın bir daha düzelmesi cok zor oluyo hatta imkansız.
    bu turnuva skt'nin bu arada benginin oyunlarına kimse karşılık veremez.

ahq ile final oynar
  • Bjk e spor takımı dediğimiz kulüp daha bu senenin başlarında kuruldu. Gidip de Tsm, Fnatic, SKT takımlarını yenmesi ve başarılı olması büyük hayalcilik olurdu. Ellerinden geleni yapıyorlar, daha fazlası olmaz şu aşamada.
  • Bence cokta kotu degillerdi, performanslarini begendim

• gencler saatler nedir?

• SKT çok sağlam takım cidden.Şampiyon olan takımlar bir türlü toparlanamadı, hatta dağıldı.Ama SKT farkını hala koruyor izlediğimiz kadarıyla.

Faker biraz formdan düşmüş ama diğer elemanlar niyeti bozmuşlar.
  • Energy westdoor'u fena harcadı ya o bile yeter bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo Ryzov

Ne ilacı hocam ?

sakinleştirip heyecanı bastıran ve aynı zamanda konsantre olmasını kolaylaştıran kimyasallar var.Oyuncular bunları kullanıyor heyecandan elleri titreyip kötü kararlar vermelerini engelliyor.
    Ölü balık gibi bakmalarının sebebi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo Ryzov

Ne ilacı hocam ?

sakinleştirip heyecanı bastıran ve aynı zamanda konsantre olmasını kolaylaştıran kimyasallar var.Oyuncular bunları kullanıyor heyecandan elleri titreyip kötü kararlar vermelerini engelliyor.
    Ölü balık gibi bakmalarının sebebi bu.

Harbi mi

• Energy ahq nin midini peynir ekmek gibi ezdi naruyu hatırlayın geçen yıldan iyi mid lane miş ya pehhh energy>naru diye düşünüyorum ama tabi bubenim görüşüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: gEnya

Energy ahq nin midini peynir ekmek gibi ezdi naruyu hatırlayın geçen yıldan iyi mid lane miş ya pehhh energy>naru diye düşünüyorum ama tabi bubenim görüşüm

energy genellikle koridorda geriye düşüyor fakat takım oyununda toparlıyor
  • beyler pek anlamıyorum ama bjk lolde yaptığı başarı futboldaki şampiyonlar ligi gibi eşdeğermi ?
  • Bjk bu sene mi kuruldu? Sadece isim degistirdi tt wf aces bjk.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.