Şimdi Ara

2015 SAMSUNG TİZEN TV (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.720
Cevap
84
Favori
384.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Söylediğiniz yerden indirdiğim bende de çalıştı.

Çalışan ve çalışmayanlarımız ortak...

Orijinalden alıntı: filips

d? e f h -j
    serisi 3d televizyonlar için 3d gözlük 2 li setler samsung 3d işini çöpe atınca neredeyse bedavaya satılıyor:)
    ssg-p51002 X2 model bu test ettim onayladım h-f-j serisinde çalışıyor 4 paket aldım teknosadan malum 3d tv çok sadece 1 gözlüğüm kalmıştı kaybettim çoğunu.
    mediamarkette 30 lira tane 15
    teknosada 37 lira tane 19 lira

teknosada kargo bedava + mağaza teslimi dolu mağazada var mediamarket gibi online alşveriş sıkıntısı yok ama mediamarket elden alma şansınız varsa mağazadan almanızı tavsiye ederim.
    pasif gözlük fiyatına gözlük stokunuzu yapın.

teşekkürler benim gözlüğünde sapı kırılmıştı iyi oldu teknosadaki teşhir ürünüymüş bende mediamarktan aldım.

• quote:

d? e f h -j
    serisi 3d televizyonlar için 3d gözlük 2 li setler samsung 3d işini çöpe atınca neredeyse bedavaya satılıyor:)
    ssg-p51002 X2 model bu test ettim onayladım h-f-j serisinde çalışıyor 4 paket aldım teknosadan malum 3d tv çok sadece 1 gözlüğüm kalmıştı kaybettim çoğunu.
    mediamarkette 30 lira tane 15
    teknosada 37 lira tane 19 lira

teknosada kargo bedava + mağaza teslimi dolu mağazada var mediamarket gibi online alşveriş sıkıntısı yok ama mediamarket elden alma şansınız varsa mağazadan almanızı tavsiye ederim.
    pasif gözlük fiyatına gözlük stokunuzu yapın.

Merhabalar;
    Kardeşim Ben 3D Gözlük Almak İstiyorum Sizin
    Dediğiniz Media Markt Satılan Gözlükler
    Samsung 55" JS8500 uyumlu mu acaba.?
    Alsak geri yollamayız değil mi.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ||LG OLED EVO 4K TV G1 55" 2021 SERİES||LG OLED 4K TV CX 55" 2020 SERİES || SAMSUNG CURVED SOUNDBAR HW-6001 ||DİGİTURK PLUS IQ 4K ÜYESİ||D SMART HD SMART ÜYESİ ||TİVİBU UYDU SÜPER HD PAKET ÜYESİ ||NETSPEED YALIN 32MBPS ÜYESİ 46TL|| SONY_PLAYSTATİON_5 850_GB Disk Psn:altinbas2011 ||DAIKIN İNVERTER KLİMA|| MITSUBISHİ ELECTRİC ENVİRO MELCLOUD İNVERTER KLİMA||APPLE IPHONE 11 PRO MAX GREEN 64 GB||APPLE WATCH 44MM SERİES 6 RED PRODUCT||AİR PODS PRO ||APPLE IPAD 8.NESİL 32GB BEYAZ ||*ŞEREFLİ BEŞİKTAŞK 1903||2013 WW POLO BLUEMOTİON ŞEKER BEYAZ ||

• yukarıda yazdım
    gözlükler
    benim elimdeki h-f-j serisinde sorunsuz çalışıyor
    js8500 de çalışır.
    teknosada teşhir değil seri sonu internetten veya mağazadan alabilirsiniz.
    mediamarket online tavsiye etmem mağazadan alın daha ucuz zaten teknosadan.
    sıcak fırsatlara konu açmayın bununla ilgili yağmalayıp gittigidiyorda satarlar size kalmaz.
    tv yi kullananlar alsın.

Ayrıca tv nize iyi bakın 3d tv kalmadı artık hadi pasif yine var ancak full hd 3d gerçekten fark yaratıyor saçmasapan half sbs filmler değilde orjinal bluray disk veya isolar ile. 2 katı çözünürlük veriyor samsung tv lerin 3d si keskinlik pasiften 2 kat iyi.
    exodus gods of kings diye berbat bir filmin hem iso su hem de half sbs rip i var(12gb gayet yüksek bitrate) , sbs dediğimiz yarı çözünürlük ile orjinal full 3d 3d kıyas kabul etmez netlik olarak bu akşam karşılaştırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filips -- 27 Mayıs 2016; 23:04:56 >

İslemci: Ryzen 5 2600x - Ekran Kartı: Asus Strix Geforce GTX 1070 - Anakart: X470 AORUS GAMING 7 WIFI - Ram:GSKILL F4-3200C15D 16GB (2x8GB) - Kasa: CORSAIR 760T - Güç kaynağı: CORSAIR RM 1000 - İşlemci sogutucu: NZXT Kraken x62 - SSD: Samsung 250GB 850 EVO- HDD: WD 3.5" 1TB HDD + segate 1tb + 2tb Barracuda 7200rpm -Klavye : Logitech g710+ - Mause : Logitech g502 rgb -Kulaklık: Logitech g35 - Monitör: Benq xl2411
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknups

arkadaslar mrb 55ju7000 sahibiyim televizyon son guncelleme ile kafayi yedi resmen. cok ama cok agirlasti bunun bi format atma yontemi oluyormu yada eski surucu yukleme gibi ?

fabrika yarına sıfırla diyeceğim ancak bilemiyorum mecbur kalmadıkça tv update etmedim.
    geri dönüş sanmıyorum olsun olsa da hackli bir yolu vardır o da garanti bozar .

arkadaslar mrb 55ju7000 sahibiyim televizyon son guncelleme ile kafayi yedi resmen. cok ama cok agirlasti bunun bi format atma yontemi oluyormu yada eski surucu yukleme gibi ?

---------------
    hiç dokunma bence .geri döndüremezsin .ben servis menüsünden yaptığım halde olmadı aynı yazılım geldi.yeni yazılımı beklemekten başka çaremiz yok şimdilik.yeni güncellemeyle düzeleceğini umut ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stayalive36 -- 28 Mayıs 2016; 12:55:45 >
    Syg.

İslemci: Ryzen 5 2600x - Ekran Kartı: Asus Strix Geforce GTX 1070 - Anakart: X470 AORUS GAMING 7 WIFI - Ram:GSKILL F4-3200C15D 16GB (2x8GB) - Kasa: CORSAIR 760T - Güç kaynağı: CORSAIR RM 1000 - İşlemci sogutucu: NZXT Kraken x62 - SSD: Samsung 250GB 850 EVO- HDD: WD 3.5" 1TB HDD + segate 1tb + 2tb Barracuda 7200rpm -Klavye : Logitech g710+ - Mause : Logitech g502 rgb -Kulaklık: Logitech g35 - Monitör: Benq xl2411
  • quote:

yukarıda yazdım
    gözlükler
    benim elimdeki h-f-j serisinde sorunsuz çalışıyor
    js8500 de çalışır.
    teknosada teşhir değil seri sonu internetten veya mağazadan alabilirsiniz.
    mediamarket online tavsiye etmem mağazadan alın daha ucuz zaten teknosadan.
    sıcak fırsatlara konu açmayın bununla ilgili yağmalayıp gittigidiyorda satarlar size kalmaz.
    tv yi kullananlar alsın.

Ayrıca tv nize iyi bakın 3d tv kalmadı artık hadi pasif yine var ancak full hd 3d gerçekten fark yaratıyor saçmasapan half sbs filmler değilde orjinal bluray disk veya isolar ile. 2 katı çözünürlük veriyor samsung tv lerin 3d si keskinlik pasiften 2 kat iyi.
    exodus gods of kings diye berbat bir filmin hem iso su hem de half sbs rip i var(12gb gayet yüksek bitrate) , sbs dediğimiz yarı çözünürlük ile orjinal full 3d 3d kıyas kabul etmez netlik olarak bu akşam karşılaştırdım.

İlgi alaka ve verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    ||LG OLED EVO 4K TV G1 55" 2021 SERİES||LG OLED 4K TV CX 55" 2020 SERİES || SAMSUNG CURVED SOUNDBAR HW-6001 ||DİGİTURK PLUS IQ 4K ÜYESİ||D SMART HD SMART ÜYESİ ||TİVİBU UYDU SÜPER HD PAKET ÜYESİ ||NETSPEED YALIN 32MBPS ÜYESİ 46TL|| SONY_PLAYSTATİON_5 850_GB Disk Psn:altinbas2011 ||DAIKIN İNVERTER KLİMA|| MITSUBISHİ ELECTRİC ENVİRO MELCLOUD İNVERTER KLİMA||APPLE IPHONE 11 PRO MAX GREEN 64 GB||APPLE WATCH 44MM SERİES 6 RED PRODUCT||AİR PODS PRO ||APPLE IPAD 8.NESİL 32GB BEYAZ ||*ŞEREFLİ BEŞİKTAŞK 1903||2013 WW POLO BLUEMOTİON ŞEKER BEYAZ ||

• quote:

Orijinalden alıntı: tozdemir05

Merhaba,
    öncelikle güzel günlerde güle güle kullanınız. Bu fiyata nereden aldınız?
    Syg.

İyi Dilek'leriniz için öncelikle ben teşekkür ediyorum...
    Soruya gelecek olursak ben Antalya Kipa Avm bulunan Media Markt Mağazasından aldım Son Kapalı Kutuydu
    Şansıma bana nasip oldu memnunum üst komşum 3300TL Arçelik almış ben 4790TL bedavaya aldım diyorum
    Ve eski C6000 led tv 1000TL sattım 3790TL geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Haydaaa...
    Nereden indirmiştiniz?
    Link alabilir miyim.

Ben demo-uhd3d.com'dan indirmiştim.Gerçi açılmayınca kickass ten de indirdim.O da açılmamıştı...
    http://demo-uhd3d.com/fiche.php?cat=uhd&id=10

Ben hergün torrentten film dizi indirip tvde izliyorum hiçbir sorun yoktu fakat bu dosyada problem var bendeki 65ju7500 de açamadı ama yazılımla açılabilecek bir şey codek desteği gelir.
  • Arkadaşlar 55ju6470 sahibiyim.Klasör-video-altyaı ismi olunca altyazıları oynatabiliyorum ama bu sefer de türkçe karakter sorunu ortaya çıkıyor.Altyazı ayarlarından tüm gerekli ayarları yapmama rağmen böyle.Çözüm için önerisi olan var mı?

EDIT:Çözdüm..Altyazının kodlamasını pcden UTF-8 olarak değiştiriyoruz işlem ok:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 28 Mayıs 2016; 20:28:30 >
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • Arkadaslar televizyonunu duvara monteli kullananlar usb takacagi zaman nasil takiyor acaba? Bende bugun ju6470 televizyonumun kurulumunu yaptirdim servise. Usb takmayi denedim ama beceremedim elim televizyonun arkasina tam girmiyor fazlada zorlamak istemedim.

Aynı husus mu bilmiyorum ama altyazıda tr karakterlerinin TV de doğru görüntülenmesi için ekstra bir işlem yapmıyorum. Film başlamışlen sağ üstten ayarlardan altyazı ayarlarından altyazı karakter TİPİNİ Türkçe seçiyorum. Tr karekterler düzgün olarak görünmeye başlıyor. Bu işlemi 1 Kez yapıyorsunuz sadece...

Hocam o MKV içinde olan altyazılar için olabilir.Ben altyazı için klasör, mkv dosyasının adı ve srt dosyasının adını aynı yapıyorum tv otomatik oynatıyor.Bu şekilde oynattığı zaman herhangi bir altyazı seçeneği çıkmıyor.O yüzden hrehangi bir seçim yapılamıyor.Bunu aşmak için pcde altyazıyı UTF-8 olarak kodlayıp yeniden kaydedersek sorun ortadan kalkıyor.Bu kodlamayı aslında TV de yapabilirdi otomatik veya menüye seçenek eklenebilirdi.Bilmiyorum belki dediğiniz gibi vardır ama ben bilmiyor olabilirim tv lerden uzak kalmıştım bir süre.

Şimdi 4K film izleme zamanı.

Bu arada benim TV ve muhtemelen çoğumuzun tv si x265 HEVC videoları çalıyor.Ek bilgi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 29 Mayıs 2016; 8:49:37 >
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • altinbas07 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende gün itibari ile 55js8500 modeline sahip oldum çok az ışık sızması var sağ taraf altta ama dıkkatlı ve cok karanlıkda bakmak gerekıyor o çok sorun değil açıkçası en çok canımı sıkan ve belkı demgerı iade etmeme neden olacak olan motion problemi sanki tvnin 50p ben 60p izliyormuşum gibi donukluklar takılmalar yapıyor belki mili saniyelik durum ama dikkatli bakarsanız çok rahat fark edebilirsiniz bu durumun bir çözümü varmı yoksa gün geçmeden iade mi etmeliyim özellikle stutter tarzı videolarda net belli olabiliyor yada maçda pozisyon tekrarlarında diyebilirim kendi uydu alıcısını kullanıyorum

| iPad Air 2 64GB // 55JS8500 // LAS950M - HS9 |
  • gkyskry kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hayırlı olsun valla bendede 1-2 siyah ekranda beyazlık var ama takmıyorum sakınan göze göze çöp Batar misali diğer Konuya gelecek olursak evet bende 2-3 kez oldu ama oda iade sebebim olamaz neticede çoğu TV eksiği var ama ben yıllardır Samsung Led TV kullanıcısıyım 4.5 yıl C6000 seri Led TV kullandım Lg birdaha eve sokmadım Ondada vardı bulut sorunu ama beni kasmadı ;) süper görüntü kalitesi vardı beni süper lig ve spor Extra maçlarındaki birde Tivibu izlerken tatmin etsin yeter birde Digiturk salon filmlerinde iyi görüntü vermesi yeter ;) şimdilik memnunum ;) çok takma bence kafaya ;) kaça aldın.?

• 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.