Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.400
Cevap
65
Favori
351.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Usb de film izledigimiz zaman altyazıyı büyütemiyoruz bunu çözen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hako7445 H kullanıcısına yanıt
    sizde sağolun
    güle güle kullanın
  • fkaralar F kullanıcısına yanıt
    Play store dan Android Tv Remote Control uygulamasını telefona kurdum tv ye bağlandı bana kumanda dan daha kullanışlı geldi Tv ekranında imleç olarak çıkmadı ama isterseniz dokunmatik alanla sağ-sol aşağı-yukarı gidip seçebiliyorsunuz yada tuşlu kullanım tercihide var.
  • Taskkiller gibi bir uygulama yukleyen varmı arka planda gereksiz çalışan çok program var tv yi hızlandırabilir ama başka sıkıntı çıkarır mı bilemedim bazı programlarda sabit olarak calısmaması gerekenleri ayarlayabiliyor sonuz

• Apk olarak youtube kurdum maksimum 1440p seçeneği var ama video duraksayınca uygulamadan atıyor.
  • Bence ilerde youtube güncelleme ile kendisi bir ayar çekicektir..

• saitates kullanıcısına yanıt
    Kodi'ye apk olarak kurmamız gereken uygulamalar neler ?
  • Arkadaşlar 8700 modeline uygunmu bu yazılım ,yoksa sadece 7000 serisi içinmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Kodi'ye apk olarak kurmamız gereken uygulamalar neler ?

Birtek sopcasta.apk maclar icin gerekli olur.Şimdilik baska birseye gerek yok sanirim.

Sizde kodi cikiş nasil?hemen kapaniyirmus cikis yapinca yoksa bekliyormusuniz 10-15 sn?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 25 Mart 2016; 17:37:38 >
  • 6400/12 serisine çıkan son yazılımı kuran var mı? Yazılım trt4k'yı açıyor mu? Bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler..
  • kemo34 kullanıcısına yanıt
    8700 modelinde en son philips'in 7100-7150-7600 için yayınladığı bu yazılım var version:000.005.038.028, zip dosya , 876.3 MB, tüm koleksiyonu 16 Aralık 2015 Çarşamba

8700 modeli içinde bugün kurduğumuz yazılımın uygun olması lazım philips'in sitesinden yazılımları kontrol edebilirsiniz.

8700

http://www.philips.com.tr/c-p/55PUS8700_12/8700-series-guecuenue-android-tvtmden-alan-3-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezelligine-sahip-4k-kivrimli-uhd-led-tv/destek

7100

http://www.philips.com.tr/c-p/55PUS7100_12/7000-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezellikli-4k-uhd-ultra-slim-tv/destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 25 Mart 2016; 17:43:04 >

• saitates kullanıcısına yanıt
    Kodiden çıkış kumanda dan ok tuşuna bastıktan sonra 12 saniye sürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Kodiden çıkış kumanda dan ok tuşuna bastıktan sonra 12 saniye sürdü.

Ozaman muhtemelen genel bir sorun:)yada usb kurmak lazim belki hizlandirir..tesekkurler

• Teşekkürler , sürüm notlarına baktım aynı.
  • Allah'ını seven Trt4k açıkken fotoğraf atsın bi göreyim. Şehir dışındayım en son yükleyen ben olacağım. Upload eden yardımcı olan arkadaşa teşekkürler...

• Rica ederim arkadaşım. Sen trt4k yı kafana takma artık görüntü süper

• Bunu kurduktan sonra stabil sürüm yayınlaninca ona geçememek gibi birşey olur mu acaba kafama takıldı. .
    Ne biliyim ikisinide aynı sürüm görür güncel sürüm bulunamadı falan der... :)

• enginckc kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer daha yeni bir güncelleme gelirse farklı bir sürüm kodu ile geleceğinden sıkıntı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: enginckc

Bunu kurduktan sonra stabil sürüm yayınlaninca ona geçememek gibi birşey olur mu acaba kafama takıldı. .
    Ne biliyim ikisinide aynı sürüm görür güncel sürüm bulunamadı falan der... :)

mantıklı bir soru ...
  • Üzerinde çalışa çalışa stabil hale getiririz beyler önemli olan bazı gediklerin açılması.

Umarım varolan root yetkisine güncelleme zarar vermez.

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.