Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.348
Cevap
67
Favori
329.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • merhaba disney+ yukleyebilen oldumu?bende markette cıkmıyorda?

• merhaba, PUS7600 için en stabil güncel yazılım hangisi,

gmail de oturum açamıyorum, email ve şifre eşleşmiyor mesajı alıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 22 Ağustos 2022; 19:5:3 >
  • Merhaba arkadaşlar ben 32pfk5500 televizyonu sıfırladım. Ağa bağlanıyorum fakat ne yaptıysam google a bağlanamıyorum. Kullanıcı adı ve şifreyi doğru olmasına rağmen kabul etmiyor int deki videolardan çözüm bulmaya çalıştım olmadı. Google play a youtube a girmiyor hesabı açmıyor bu konuda yardımcı olabilecek var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • serkanctn s kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende de aynı problem mevcut. Servisi aradım; keşke format atmasaydın, herkes bu durumdan şikayetçi, Philips yurt dışı ile görüşerek güncelleme talep ettiklerini ve halen güncelleme beklediklerini söylediler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar android TV konusunda en iyi marka nedir? TCL sadece fiyat performans ürünü mü yoksa yeterli seviyede mi?
    Sony yada Philips android TV ler mi tercih edilmelidir?
    Güncelleme alamadığı için hantallaşma sorununu Google TV ile çözdüğünü söyledikleri TCL android TV ler yeterli midir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fair17 F kullanıcısına yanıt

Hocam bu dediğiniz son sürüm hala sitede mevcut olan sürüm. Trt 4k’yı açıyor mu ? Zaten her anlamda zulüm bir tv kumandadan bir şeyi yaptırmak için en az 3 kez basmak gerekiyor.

r2 güncellemesi artık bitmiş parça gelmiyormuş. Bu android tv boxların 4k uydu alıcılı modelleri oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerbahcee1999 -- 30 Kasım 2022; 17:40:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi sitesindeki yazılım 4k desteklemiyor. 4K yazılım elimde mevcut kurup denemek İsterseniz size verebilirim.

• Fenerbahcee1999 F kullanıcısına yanıt

Android tv boxların 4k uydu alıcılı modelleri hakkında maalesef bilgim yok ama uyacağını tahmin ediyorum.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.