Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.390
Cevap
66
Favori
343.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Jd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar artık televizyon kafayı yedirecek bana elinde eski yazılım olan varmı lanet TV artık izlenmez hale geldi kapanıyor donuyor ses gidiyor 4k yazılım varmı yada TV ilk yazılımı vallahi bıktım artık bugün müşteri hizmetleri ile konuştum internet desteğini kesmiş firma dedim lanet olsun internetinize kanalları izleyelim yeter dedim yüzüme kapadi adı ferif sizden ricam 4 k yada en eski yazılım olan varsa atabilirmi link Allah herkese sabır versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar arkadaşlar bu 7150 model yani 2015 android philps tv ler için çözüm bulabilen var mı youtube 4k seçeneği çıkmıyor  smart youtube yükleyince çıkıyor ama kasmaktan oynatılmıyor hala android 5.1 güncellemede gelmiyor sanırım en iyi çözüm android box almak gibi duruyor

  • Var çöpe atıcam ben. Bir video çekip.
  • R2 yapmadan bu aletleri kullanmanız zor. Zamanında r2 yapanlar muhtemelen memnun şekilde kullanıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,


    49PUK7100/12 modele sahibim ve şu son 1 2 senedir bana hayatı sorgulatıyor gerçekten. TV box almadan bu aleti adam etme şansım var mıdır?

    TV'ye uygun rootlu android sürümü veya 4K destekli yazılım vs. gibisinden. Zaten YouTube ve Netflix dışında bir şey kullanmıyorum TV'de, artık son 1 aydır onlar da çalışmaz oldu.


    Malum konu çok uzun bütün mesajları okuyamadım kusuruma bakmayın, bilen arkadaşlar dönüş yapabilirse sevinirim. :)

  • Bu tvnin inpug lagı kaç bilen var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 43PUS6501 garantisinin girmesine 3 ay kala ekranda kararmalar başlayarak enson ekran tamamen karardi. Ses var görüntü yoktu. Garantide onarım oldu. Servis formunda SSB Anakart değişimi diye yazılmış. Aradan 2 sene geçti TV yine ekranda bölüm bölüm kararmalar yaparak siyaha döndü. Yine ses var görüntü yok. Ama kumandadan kanal degisimi yapılıyor. Şimdi bu SSB anakart arizasimidir yoksa LED Bar arızasımi ? 3 hafta once ekrandaki ledlerden birinde mercek düşmesi dediğimiz yuvarlak parlama vardi. Diger bölümlerde kararma oldu ve sonra görüntü komple gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40fps5500/12 Philips tv var. Açılırken logoda takılıyordu, flash ile driveri ikinci seçenekle değilde 3. Seçenek ile yükledim. Fakat bazı sıkıntılar yaşamaya başladım. Kumanda çalıştığı halde bazı düğmeler işlevsiz hale geldi, fabrika ayarlarına dönüş yapılmıyor, her açılışta sinyal ışığı yanıp sönüyor fişi Çek tak yapıyorum. Bu konuyu yaşayıp çözüm bulanlar varsa yardımcı olabilirler mi? Şimdiden teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. 1-2 senedir 4K yazılımı kullanıyordum fakat yakın bir zamanda istemeden 4k olmayan güncellemeyi yaptım. Şimdi eski yazılıma nasıl dönebilirim? Servis yardımcı olmuyor anakart değişecek falan diyor destek-tavsiye bekliyorumm 🙏🏻


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtubeden Adem Helvacı hocayı bulup iletişime geçin.

  • Teşekkürler ulaşmaya çalışacağım. Başka tavsiyesi,

    tecrübesi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Euro2020’yi 4K izlemek için uğraşıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scanersoy S kullanıcısına yanıt

    Merhaba, sorununuzu çözebildiniz mi?

    Anladığım kadarı ile tekrar 4 K yazılım yüklemek istiyorsunuz.

    Sorunu çözemediyseniz ve tam olarak ne istediğinizi söylerseniz size yardımcı olmaya çalışırım.

  • Oxxo60 kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,

    Elimde 2 adet 4K yazılım var. Son verilen sürüm (QV151E_000.006.172.000) ve

    bir önceki (QV151E_0.6.24.0) eğer bulamadıysanız ve işinize yarayacak ise verebilirim.

  • Fair17 F kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bende 55puk7100 var. Uydu da kanal araması yapıyorum. Sinyali buluyor ancak kanalları bulmuyor. Bunun bir çözümü var mı?
    Ya da elinde aynı cihaz olan birisi varsa kanal listesini bana göndere bilir mi bende TV ye yukleyeyim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Philips 7150 yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum hiç tamir filan görmedi şimdiye kadar. Burada daha önceden devre dışı bırakılması gereken uygulamaları söylediğim bir liste yapmıştım onlara ilave olarak işi biraz daha ilerlettim ve devre dışı bırakılamayan Philips uygulamalarını da devre dışı yapabildim ve boşta ram miktarını 450mb kadar arttırabildim şimdilik, devamı gelecek dikkatli ve yavaş ilerliyorum hata v.s olmaması için.


    Hiç bir işe yaramayan ve normalde devre dışı bırakılamayan ve başlangıçta otomatik çalışan bir kaç süprüntüyü daha devre dışı yapabildim Tv tam olarak derin bir nefes aldı.


    Netflix 4k olarak çalıştığında bile boşta 220mb üzeri ram kalabiliyor artık ve donma aksırma tıksırma tamamen yok oldu, bu Tv'nin sorunu düşük ram ve lanet olası dandik android ve tvyi çöp yapan googlenin kendisiydi zaten.


    Fazladan devre dışı yaptıklarım:

    Facebook

    Twitter

    Telefon uygulaması

    Philips Uygulama Mağazası

    İnternet Tarayıcısı

    Demo uygulaması

    Daha fazlası ve başlangıçta otomatik olarak bunlara bağlı çalışan parazit uygulamalar


    Boştaki ram kullanımını 500mb üzerine yükselteceğim dikkatlice ve yavaşça ilerlemeye devam.






  • SerdarS. kullanıcısına yanıt

    Serdar Hocam yıllardır bu başlığa giriş yapmıyordum tv'yle alakalı tekrar sorunlar baş gösterince burada buldum kendimi bende de 49puk7100 mevcut. uzun zaman sonra sizin tekrar bir bilgilendirme mesajınızı görmek beni mutlu etti. son yaptığınız uygulama kaldırma yahut pasifleştirme işlemlerinin nasıl yapıldığına dair yol gösterir misiniz ? bunca zamandır yaptığınız başka performans arttırıcı işlemler varsa onlarında yol haritasını ogrenirsem ve bir başlık altında tekrar burada paylaşırsanız duacınız olurum :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PhilipsMaduru P kullanıcısına yanıt

    Şimdi yaptığım iş biraz karışık düzgün anlatamayabilirim, ama işlemi detaylı anlatacağım sonra, birileri sıkıntı yaşayabilir devre dışı bıraktığı bir paket başka bir şeyin çalışmasını bozabilir v.s, kimin neyi kullanıp neyi kullanmak istemediğini bilmediğim için neyin ne işe yaradığını yazmam gerekiyor.


    Ama bu işlem nasıl yapılıyor derseniz basitçe, android hata ayıklama modunu kullanarak yapıyoruz, normalde devre dışı bırakma seçeneği olmayan her şeyi devre dışı bırakabiliyoruz.


    Boşta ram miktarını 530 mb üstüne çıkarmayı başardım nihayet ve hiç bir hata v.s almadım şimdiye kadar


    Kurulu Uygulamalarım: (Başka hiç bir oyun yada uygulama yok bende)

    Netflix

    Youtube (SmartTune Next olan)

    Spotify

    Deezer

    Kodi

    Vlc Media Player

    X-plore

    Retroarch


    Bunların dışında hiç bir uygulama yoktur bende amacıma ulaştım gibi, saf ve temiz android olarak kullanıyorum, bir şey kurmak istersem indirip X-plore ile kurulumunu yapıyorum bu kadar.






  • Merhaba. 49pus6561 tv kullanıyorum. Son 6 aydır tvnin kumanda pili haftada bir bitiyor ve tv de donma problemleri başladı. Bunların çözümü varmıdır?

  • arslan0228 A kullanıcısına yanıt

    Merhaba, benim TV 49puk7150 ancak 7100 ile aynı özelliklere sahip, bildiğim kadarı ile 7150 ile 7100 arasında ambilight ışıkları dışında bir fark yok, yüklemek isterseniz kendi kanal listemi size atabilirim.

  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.