Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.400
Cevap
65
Favori
351.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 55 puk7100 kullanıyorum.Tvde sıkıntı yok son güncellemeyi yüklemelimiyim.ikide bir çıkıyor uyarı kesinlikle önerilir diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yankee33 Y kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız hocam bende 49puk7150 alıcam gibi ama tv bir sefer alınıyor ve 2016 modellerine bakmalıyım bilmiyorum??
  • Yüklüyorum bak:)

• Evet wifi sorunum devam ediyor. Servise gitti güncelleyip yolladilar.

• arkadaslar 55pus7600 aldim. usb'den mkv oynatamiyorum. servis kurulum yapti ve demo izlettiler yani onlar izlettiler. ama ben deneyince olmuyo. ayrica usbden film izlemeye calisinca da film bi kac saniye ilerleyip donuyo. bi yardimci olabilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tengri teng tengri

Ne yaptınız hocam bende 49puk7150 alıcam gibi ama tv bir sefer alınıyor ve 2016 modellerine bakmalıyım bilmiyorum??

2016 model alın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendisos

Yüklüyorum bak:)

Bende de aynısı var bugüne kadar olan bütün güncellemeleri yükledim.sonuncu da dahil hiç bir sıkıntı yok .yükle gitsin

• 4K resmi güncellemesinin ne zaman çıkaccağına ilişkin herhangi bir gelişme vs var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerbice

arkadaslar 55pus7600 aldim. usb'den mkv oynatamiyorum. servis kurulum yapti ve demo izlettiler yani onlar izlettiler. ama ben deneyince olmuyo. ayrica usbden film izlemeye calisinca da film bi kac saniye ilerleyip donuyo. bi yardimci olabilirmisiniz?

Kullandığınız harddisk, flash bellek vs 'yi değiştirip denediniz mi?
  • lawyerzzz kullanıcısına yanıt
    Gelen servis, yazılım test aşamasında olduğunu önümzdeki haftalarda bu yazılım hazır olabileceğini söylediler.
  • Arkadaşlar kurduğumuz uygulamanın kısa yolunu ana ekrana atsbiliyormuyuz sürekli ıygulama yöneticisine girip açmsk zorunda kalıyorum birde puk7100 de sesli komut varmı youtube vs de sürekli sesli komut istiyor

• Chromecast güncellemesini kaldırdıktan sonra telefondan ekrana görüntü aktarımı sorunu ortadan kalkmıştı.Ama 20 nisandaki guncellemeden sonra sorun yine devam ediyor.İlginç olanda su chromecast guncellemesi ile ilgili hicbir ibare de yok.Bilgisi olan varsa ve yardimci olursa minnettar kalirim.

Selam.

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyerzzz

quote:

arkadaslar 55pus7600 aldim. usb'den mkv oynatamiyorum. servis kurulum yapti ve demo izlettiler yani onlar izlettiler. ama ben deneyince olmuyo. ayrica usbden film izlemeye calisinca da film bi kac saniye ilerleyip donuyo. bi yardimci olabilirmisiniz?

Kullandığınız harddisk, flash bellek vs 'yi değiştirip denediniz mi?

hayir denemedim fikir icin tesekkurler onu da bi deniyim

• .55 yazilimdada ses sorunu mevcut bende.1 hafta icerisinde 2 kere tv'nin sesi gitti resetlemeden düzelmedi.Sorunsuz yazilimi daha çok bekleriz gibi:).52 olan yazilim sanki çok daha iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kozmik Android

Chromecast güncellemesini kaldırdıktan sonra telefondan ekrana görüntü aktarımı sorunu ortadan kalkmıştı.Ama 20 nisandaki guncellemeden sonra sorun yine devam ediyor.İlginç olanda su chromecast guncellemesi ile ilgili hicbir ibare de yok.Bilgisi olan varsa ve yardimci olursa minnettar kalirim.

Selam.

Ayni şekilde google cas receiver guncellestirmelerini silin.Cihazi fisten cekip geri takin.Bende o şekilde çalisti.

• Htc kullananlar sorun yaşamaz diye düşünüyorum. Ayarlardan medialink hd ye girip ister ayna yapabilir ister uygulama aktarımı yapabilirsiniz. Bugune kadar hiç sorun yaşamadım. Bazı telefonlarda örneğin youtube aktarımı için google playden google cast i indirmek gerekiyor. Ekranı yansıtmak için ne lazım bilgim yok. Pc içinde google chromea google cast yada chromecasti eklerseniz chrome un yansımasını veya video yansımasını yapabilirsiniz.

Adını "Media Çıkışı" olarak değiştirmişler

"QV151E" yazan seçenekten direk ekran yansıması oluyor

"dlna cihazı" yazan seçenekten de fotoğraf veya video paylaşımı oluyor

Youtube, twitch gibi uygulamaların yansıması da programın içinde çıkıyor. Çıkmıyorsa google cast i indirin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 30 Nisan 2016; 15:31:45 >

• quote:

Marketten vlc player ya da benzeri media player indirip onunla açın.
    Kendi oynatıcısı çoğu dosyayı açmıyor.

• Arkadaslar wifi problemini kablo ile bağlanarak çözdüm

• quote:

Orijinalden alıntı: turknemesis

Arkadaslar wifi problemini kablo ile bağlanarak çözdüm

merhaba wifi problemini çözmemişsiniz aslında :) alternatşf bir bağlantı yapmışsınız
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Hocam digitürkplayın 3.3.5 versiyonunu yüklediğinizde maç izleyebildiniz mi ?
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.