Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.400
Cevap
65
Favori
351.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dts ses sorunun çözümü var mı acaba vlc ve mxplayer kurdum ses biçimi (dts) destektenmiyor yazıyor
  • mx player ve vlc player kurdum fakat dts destekli mkv filmlerinin sesleri açılmamakta, çözümü var mı acaba
  • Yükledim,artık telefon dan YouTube a görüntü aktaramıyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme gelmiş yeni kontrol ettim 4k geldimi gerçi son güncellemeden sonra bir kez yotube da resetledi kumanda mouse hız vs iyiydi

• goktepe kullanıcısına yanıt
    Güncelleme gelmiş derken sürüm numarası kaç yazarmısınız ? Philips sitesinde son yazılım sürümü 38.55 yazıyor onu kastediyorsunuz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 1 Mayıs 2016; 18:55:01 >
  • Aynen 38.55 2016 da gelen 3. Güncelleme galiba

• merhaba

49pus7909 model ile trt 4K yı izleyebiliyor muyuz ?
    ben bir türlü çalıştıramadım.

Avrupa şampiyonası maçlar 4K izlenebilecekmiş. 7909 model ile 4K izlenemeyecekse satmayı düşünüyorum.
    deneyen arkadaşlar bilgi verebilir mi?

tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksky00 -- 1 Mayıs 2016; 23:45:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksky00

merhaba

49pus7909 model ile trt 4K yı izleyebiliyor muyuz ?
    ben bir türlü çalıştıramadım.

Avrupa şampiyonası maçlar 4K izlenebilecekmiş. 7909 model ile 4K izlenemeyecekse satmayı düşünüyorum.
    deneyen arkadaşlar bilgi verebilir mi?

tşkler

Malesef uydu tuneri desteklemiyor.
  • Merhaba, 7600 ile filbox modül kullanan var mı? Herhagi bir sorun var mı modülle?

• mightythor M kullanıcısına yanıt
    ee napacağız biz bu tv yi. 4K diye aldık. ama bi işe yaramıyor :(
  • Telefondan youtube cast yaparken bazen ekran bozuluyor tamamen birbirine karışıyor. Sonrasında normal tv ye gecsemde devam ediyor, fişten çekip takana kadar. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu

• 2015 yılı ekim ayında markaya güvenerek aldığım 49 puk 7100 tv için size yazıklar olsun diyorum utanmadan sıkılmadan bu hatalarla dolu tv yi türk halkına satış yaptığınız ve hakkaten bi kucak dolusu para aldığınız için size yazıklar olsun.müşteri temsilcilerinizin bilgisizliği yüzündende bıktık.mesela örnek veriyim ''alt yazılardaki titremeyi soruyorum müşteri temsilcisi kişi bana bunun yayın formatından kaynaklandığını söyleyebiliyor''.siz adammı kandırıyorsunuz yada bizimle dalgamı geçiyorsunuz?.altyazılardaki titreme bu tv ye harici bir receıver (uydu cihazı) taktığımızda neden olmuyor??? cahilmiyiz biz? ama sizin gibi pişkin umursamaz bir phılıps türkiyedende bu beklenir .4K göstermeyen Tv lerinizi kaç aydır yazılımla düzeleecek diye satarken vicdanınız rahatmı? EYYY TÜRK halkını kandıran siz yöneticiler bakın şuna inanınki PHILIPS TV ler hakkındaki olumsuz düşünceler FORUM sitelerinde tarafımızca paylaşılıyor ve bu sayı 10 bin lere ulaşmış durumda . sanmayınki TV satışlarımız artacak iddia ediyoruz .artmayacak .ne zaman artar biliyormusunuz TÜRK halkını kandırmadan adam gibi İŞLEMCİLİ yazılımı STABIL olan TV satınca artacak.Biz TÜRK halkını seven kişiler olarak FORUM sitelerinde kimseye 7000 ve üstü PHILIPS tv tavsiye etmiyoruz etmeyeceğizde..istediğiniz yerden araştırabilirsiniz bizim amacımız kandırılmak değil.amacımız 3000-3300 gibi para vererek aldığımız tv lerden performans almakAmacımız YÜCE TÜRK halkına uzaktan kumandasının sürekli takıldığı tv nin donduğu kendi kendine reset attığı ,açılıp kapandığı ürün aldırmamak Bizim bu yorumlarınızı dikkate aklmadığınızı biliyoruz zaten gönderdiğimiz gayet usluplu bir çok mailimede dönmediniz !! olabilir zorlayacak halimiz yok.AMA ŞUNA KESİN İNANIN SİZ TÜRK HALKININ TALEPLERİNİ DEĞERLENDİRİMEDİĞİNİZ SÜRECE VE TV LERDEKİ EKSİKLİKLERİ TP VİSIONA YADA PHILIPS ANA MERKEZİNE(NEDERLAND) İLETMEDİĞİNİZ TAKTİRDE ASLA VE ASLA SATIŞ RAKAMLARINDA BİRİNCİ OLAMAYACAKSINIZ.BU MAİLİN İNGİLİZCE HALİNİZE GENEL MERKEZİNİZEDE İLETTİK SİZİN TÜRK HAKLINA MÜŞTERİ HİZMETLERİ KANALI İLE NASIL YALANLAR UYDURDUĞUNUZU ONLARADA SÖYLEDİK.HADİ BAKALIM TÜRK HALKIMI HAKLI ÇIKACAK SİZMİ?

ARKADAŞLAR BU MAİLİ PHILIPS TÜRKİYEYE YOLLADIM. bakalım bana nasıl dönecekler..

• quote:

Orijinalden alıntı: darksky00

ee napacağız biz bu tv yi. 4K diye aldık. ama bi işe yaramıyor :(

4K Uydu alıcısı vb cihazlar bağlayarak 4K içerik izleyebilirsiniz.İnternet üzerindende 4K içerikleri açmaz,onun içinde philips uhd 880 diye bir cihaz çıkarttı ama Türkiyede satışa çıkmadı.
    Kısacası tv niz sadece panel olarak 4K.
  • 2015 yılı ekim ayında markaya güvenerek aldığım 49 puk 7100 tv için size yazıklar olsun diyorum utanmadan sıkılmadan bu hatalarla dolu tv yi türk halkına satış yaptığınız ve hakkaten bi kucak dolusu para aldığınız için size yazıklar olsun.müşteri temsilcilerinizin bilgisizliği yüzündende bıktık.mesela örnek veriyim ''alt yazılardaki titremeyi soruyorum müşteri temsilcisi kişi bana bunun yayın formatından kaynaklandığını söyleyebiliyor''.siz adammı kandırıyorsunuz yada bizimle dalgamı geçiyorsunuz?.altyazılardaki titreme bu tv ye harici bir receıver (uydu cihazı) taktığımızda neden olmuyor??? cahilmiyiz biz? ama sizin gibi pişkin umursamaz bir phılıps türkiyedende bu beklenir .4K göstermeyen Tv lerinizi kaç aydır yazılımla düzeleecek diye satarken vicdanınız rahatmı? EYYY TÜRK halkını kandıran siz yöneticiler bakın şuna inanınki PHILIPS TV ler hakkındaki olumsuz düşünceler FORUM sitelerinde tarafımızca paylaşılıyor ve bu sayı 10 bin lere ulaşmış durumda . sanmayınki TV satışlarımız artacak iddia ediyoruz .artmayacak .ne zaman artar biliyormusunuz TÜRK halkını kandırmadan adam gibi İŞLEMCİLİ yazılımı STABIL olan TV satınca artacak.Biz TÜRK halkını seven kişiler olarak FORUM sitelerinde kimseye 7000 ve üstü PHILIPS tv tavsiye etmiyoruz etmeyeceğizde..istediğiniz yerden araştırabilirsiniz bizim amacımız kandırılmak değil.amacımız 3000-3300 gibi para vererek aldığımız tv lerden performans almakAmacımız YÜCE TÜRK halkına uzaktan kumandasının sürekli takıldığı tv nin donduğu kendi kendine reset attığı ,açılıp kapandığı ürün aldırmamak Bizim bu yorumlarınızı dikkate aklmadığınızı biliyoruz zaten gönderdiğimiz gayet usluplu bir çok mailimede dönmediniz !! olabilir zorlayacak halimiz yok.AMA ŞUNA KESİN İNANIN SİZ TÜRK HALKININ TALEPLERİNİ DEĞERLENDİRİMEDİĞİNİZ SÜRECE VE TV LERDEKİ EKSİKLİKLERİ TP VİSIONA YADA PHILIPS ANA MERKEZİNE(NEDERLAND) İLETMEDİĞİNİZ TAKTİRDE ASLA VE ASLA SATIŞ RAKAMLARINDA BİRİNCİ OLAMAYACAKSINIZ.BU MAİLİN İNGİLİZCE HALİNİZE GENEL MERKEZİNİZEDE İLETTİK SİZİN TÜRK HAKLINA MÜŞTERİ HİZMETLERİ KANALI İLE NASIL YALANLAR UYDURDUĞUNUZU ONLARADA SÖYLEDİK.HADİ BAKALIM TÜRK HALKIMI HAKLI ÇIKACAK SİZMİ?

Arkadaşlar bu maili PHILIPS TÜRKİYEYE yolladım bakalım bana nasıl geri dönecekler.

Arkadaşlar PHILIPS TÜRKİYE'YE bu maili yolladım bakalım nasıl dönüş yapacaklar.

• Kodide sports devilde yaklaşık 1 aydır maç linkleri çalışmıyor. "web requseat fail" hatası yada "no stream link" uayrısı çıkıyor. sizde bu durumla karşılaştınız mı hiç. Yada başka alternatifler var mıdır.
  • fkaralar F kullanıcısına yanıt
    Bende acestream ile açamadım ''cant connect" yada "failed to load file" hatası veriyor.Kodi forumda okudum bazı eklentiler engelleniyormuş galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 3 Mayıs 2016; 16:39:17 >
  • merhaba ,

kanal sıralaması olarak hangisini seçiyorsunuz, TÜRKSAT sıralamasını denedim ama kanallar sıralı değil, 1 den 34 sonra 52 ye felan geçiyor ve çoğunda sinyal yok, eski kanal listemi kopyaladım onlarda da sinyal yok hatası alıyorum, sinyal gücü ve kalitesi 100 olarak görünüyor , bu sorun 55 ile biten son sürümü yükledikten sonra oldu
  • yokcun kullanıcısına yanıt
    Sorunun PHILIPS TÜRKİYE ile ilgili oldugunu sanmiyorum. PHILIPS sin android tvlerin genelinde var bahsettiginiz sorunlar. ben almanyada yasiyorum 55pus7600 aldim ve pisman oldum. Burdaki teknoloji marketleride sorunun kendilerini ilgilendirmedigini söylüyorlar. ebaydenhttp://www.ebay.de/itm/QBOX-S905-Android-5-1-Smart-TV-BOX-Quad-Core-Dual-WIFI-Fully-Loaded-KODI-XBMC-/361536999594?hash=item542d48d0aa:g:YgAAAOSwubRXFMUj Bu cihzi aldim ama henüz gelmedi hic olmazsa bunun ile 4k video sorununu cözmeye calisacacagim ayrica daha stabil bir android kullanmis olurum. tvninki cok kasiyor ve bir zaman sonra reset atiyor..

• karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz sorun bende de olmuştu yazılımsal bir şey yapılması gerekiyor

Siz hangisini kullanıyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.