Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.400
Cevap
65
Favori
351.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır yapmadım yapmama gerek var mı ki ? Orjinal dağıtılan yazılım sonuçta. Dün 2. kere restart attıktan sonra bir daha yapmadı.
    Bir daha yaparsa sanıyorum sıfırlayacağım ama iyice soğudum televizyondan.
  • turknemesis T kullanıcısına yanıt
    Yazım güncellemesinden sonra tv'yi yeniden kurulum yapınca daha stabil oluyor sorun devam ederse yeniden kurulum yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Philips 40 pfk6510

• Kozmik Android K kullanıcısına yanıt
    selam ben seyirtürk apk flash belleğe attım tv ye taktım apk yı görmedi nasıl atacağız yardımcı olurmusunuz
  • resmi güncelleme TRT 4K olmaması şaşırtıcı oldu gerçekten, yani promotörlere verilen güncellemede 4k desteği varken şimdi neden yok :) , eğer bir sonraki güncellemeye eklenecek ise ort bir 3 ay daha beklemek gerekecek , benim aklıma ilk gelen 2016 model TV ler ile 4k desteği verileceği.

Mantık olarak TRT yayını desteklenebiliyor bunu hepimiz görmüş olduk, panellerimizde sıkıntı yok hatta bir çok kullanıcı derin oh çekti bu yazılımla, hatta 2 haftaya yakın bu yazılımı kullanıyoruz aman aman bir sıkıntı yaşayanda olmadı, yine beklemek gerekecek
  • adnann35 A kullanıcısına yanıt
    Bir kaç sayfa önce yayınladığım kodi anlatımına bakabilirsiniz

• Scanersoy S kullanıcısına yanıt
    selam dediğiniz sayfayı buldum ama 2-3-5-6 ıncı plinnsleri gösterilecek sayfa yok dedi bunlar elinizde varmıdır
  • adnann35 A kullanıcısına yanıt
    Kodi uygulamasının içinde zip olarak yükle var ordan yüklemeyi denedinizmi?Zip olarak yükle diyince usb den seyirtürk zip dosyasını seçince kurulum yapması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 12 Nisan 2016; 16:54:14 >
  • Uzun ugraslar arastirmalar sonrasi 40pfk6510 u 1860 tl ye 260 bi para = 1600 tl ile araniza katildim

• AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    7150 de digiturk play uygulamasi var fakat üye girişi yapılmıyor, birkaç tane içerik koymuslar o kadar. Markettede digiturk play yok. Apk olarak yükleyip giriş yaptım maçı açmadı dediğim gibi. Pcyi bağlayıp izliyorum her seferinde.

• Arkadaslar dns ayarlarını kapattım ona rağmen bağlantı kopuyor. Tekrar bağlamaya çalışın ca da bekledikten sonra ağını bulunamadı hatası veriyor. Çözümü bilen var mı televizyonu aldığimdan beri böyle heralde.

Not: eskiden televizyonu arkasından kapatıp açınca düzeliyordu artık oda olmuyor şu an televizyonu wireless üzerinden internete bağlayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turknemesis -- 12 Nisan 2016; 21:20:13 >
    Hocam indirdiğiniz Digiturk play güncel versiyon mu ?

• AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok hocam birkere kurcalamıştım. Uygulama philips uygulama mağazasından yüklüydü. Yani google playden değil. Google playe bağlantı gösterdiğimde uygulama uyumlu değil diye uyarı veriyor. Bir kurcalayayım yine hocam...

İndirdiğim apk'da 3.3.4 olması lazım ama hangi versiyonu yuklesem uygulamayı guncelleyin uyarısı aldım. Siz nasıl calistirdiniz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 12 Nisan 2016; 22:12:29 >
  • turknemesis T kullanıcısına yanıt
    Hocam basit aslinda.Kablosuz ve aglar a girin.Kablolu veya wifi den wifi Acik-kapali dan once kapa yap sonra da ac hemen girecektir.

• Urfali Apti kullanıcısına yanıt
    İyi fiyata iyi cihaz almışsınız. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam digitürkplayın 3.3.5 versiyonunu denedim ben. Maç üyeliğim olmadığı için maç açamadım ama, orada ücretsiz izlenebilen kanallar var. Onları sorunsuz açtı.
    https://apkplz.com/android-apps/digiturk-play/digiturk-play-3-3-5-apk-download
    Ben bu siteden indirmiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: skull67

resmi güncelleme TRT 4K olmaması şaşırtıcı oldu gerçekten, yani promotörlere verilen güncellemede 4k desteği varken şimdi neden yok :) , eğer bir sonraki güncellemeye eklenecek ise ort bir 3 ay daha beklemek gerekecek , benim aklıma ilk gelen 2016 model TV ler ile 4k desteği verileceği.

Mantık olarak TRT yayını desteklenebiliyor bunu hepimiz görmüş olduk, panellerimizde sıkıntı yok hatta bir çok kullanıcı derin oh çekti bu yazılımla, hatta 2 haftaya yakın bu yazılımı kullanıyoruz aman aman bir sıkıntı yaşayanda olmadı, yine beklemek gerekecek

Bence philips ortamın gazını çok iyi aldı, şimdide satış stratejisi geliştiriyor.

• Hocam Kozmik Androidin paylaştığı kanal listesini rar dan çıkarıp flasha attım. Fakat "Hata, kanal listesi değiştirilmedi." çıkıyor. Ben 49puk7150 kullanıyorum uyumsuz mu acaba?
    Burda yazılanları yaparsan her apkyı yükleye bilirsin.Dıjıtürk playide googlay playden yükleyip sorunsuz çalıştıra bilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_115986493/tm.htm
  • Rica etsem screen mirroring olayı Philips android tv.lerde varmı bakabilir misiniz? Telefonum samsung note 2. Samsung ve LG tv.de denedim gecikmesiz ve anında bağlandı.

Ama philips sitesinin kullanıcı yorumlarında bu bağlantının miracast kullanmadan yapılamadığı yazılmış. miracast ise daha önce kullandığım (android tv box'ta)sorunlu bir uygulama
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.