Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.400
Cevap
65
Favori
351.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    7600
  • skull67 S kullanıcısına yanıt
    Mouse kullanımı daha stabil. Trt4k yok. Arayuz aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Yok artık harbiden saçmalamışlar bilinmeyen kaynaklar açılda kurarım ben

• goktepe kullanıcısına yanıt
    Benim için trt4k önemliydi. Trt4k'yi izlemek isteyen oluyor tv açmayınca olmaz tekrar 5.38.41'e geri döndüm.

• Mouse kullanımı daha stabil ise benim için daha onceliklidir.TRT4K yi oyle ya da böyle yakin zamanda vereceklerdir diye düşünüyorum.Biraz sabretmek lazim.Bu konuda çalışma yapiyorlardir bence.Akıllı telefonlarda bile bu kadar sık guncelleme yapmıyorlar.Tv yi aldigimdan beri en az 3 guncelleme yapmislardir herhalde.Bu konuda bence diger markalardan daha onde oldugu asikar.

• Bilinmeyen kaynaklar açılıyormu yani dışardan uyhulama yüklenebiliyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kozmik Android

Mouse kullanımı daha stabil ise benim için daha onceliklidir.TRT4K yi oyle ya da böyle yakin zamanda vereceklerdir diye düşünüyorum.Biraz sabretmek lazim.Bu konuda çalışma yapiyorlardir bence.Akıllı telefonlarda bile bu kadar sık guncelleme yapmıyorlar.Tv yi aldigimdan beri en az 3 guncelleme yapmislardir herhalde.Bu konuda bence diger markalardan daha onde oldugu asikar.

merhaba,

Mouse düzenlemesi önemliydi, beta srümde sıkıntı vrdı 4k sorunsuz çlışıyor beta sürümde resmi sürümde neden koyulmamış anlamadım, bir diğer önemli konuda harici apk yükleme bilinmeyen kaynaklar o ne durumda bu sürümde
  • Arkadaslar 55puk7150 kanal listesi olan var mı bidaha ugrasmak istemiyorumm

• merhaba benim tv puk7150 ben güncelleme yaptım ama güncellemeden sonra arkadaşlar ne yapayım fabrika ayarınamı döndüreyim sıfırlamamı yapayım ne öneriyorsunuz açıklayıcı bir şekilde yazarmısınız
  • Ben 50 ye yakin yaptim.Bugun atarim ins.Hd kanallari ozellikle en basa attim.

• Selam arkadaşlar,

Ayarlardan kanal listesini kopyala deyip yukledim.Kendimce mümkün olduğunca Hd kanalları ve en çok izlenen kanalları sıraladım.Favorilerim görünür mü bilmiyorum artık.Bir bakın isterseniz.

http://www.dosya.tc/server7/w0kfsy/ChannelMap_25.rar.html
  • Merhaba,

Güncellenmeden sonra her hangi bir sorun yaşamıyorsanız bence hiç bir şey yapmanıza gerek yok.

*"Fabrika ayarlarına" dönmek sadece görüntü, renk, ses ve ambilight gibi ayarları varsayılanlara döndürür başka herhangi bir işlem yapmaz.
    *"TV'yi yeniden kur" seçeneği ise Tv'yi yeniden kurmanızı sağlar bu seçenekte yüklemiş olan tüm programlar ve uydu kanalları silinir. Her şeyi sıfırdan kurmanız gerekir.
  • Arkadaşlar kayan yazı problemi panelden mi kaynaklı yoksa receivırından mı. Mesela digiturk recievrında da aynı problem oluşuyor mu. Tecrübesizim sorum saçma ise kusura bakmayın :)

• genocide G kullanıcısına yanıt
    Tv'nin dahili uydu alıcısında oluyor digitürk de problem olmadı.

• Kozmik Android K kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık hocam denedim güzel olmuş.

• Beğendiğinize sevindim.Iyi gunlerde izleyin ins.
    Su wifi kopma sorunu yasayan var mi acaba? Statik ip yapmama ragmen bazen kopmalar oluyor.Ayarlardan wifi kapa aç yaptiktan hemen sonra düzeliyor.Benim acimdan aman aman bir sorun degil ama neden kopar onu anlamiyorum?

• yeni yayınlanan orj yazılımda bilinmeyen kaynaklardan yükleme olup olmadığını deneyen olmadı mı :) 4k okmuş onu bir arkadaş yazdı , eğer usb den apk yükleniyorsa yeterli olur stabilite açısından
  • skull67 S kullanıcısına yanıt
    USB den apk yükleniyor şimdi denedim hocam sıkıntı yok.

• Kozmik Android K kullanıcısına yanıt
    Hocam dns değiştirince kopuyor diğer türlü kopukluk olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.