Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.400
Cevap
65
Favori
351.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de var ayni sorun 7150

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende orjinal sürüme geçtim biraz daha hızlandı sanki resmi olmayan 4k lı sürümü kurduktan sonra resetleme ve tv kapadıktan sonra kendi kendine kanal sesi gelmeler oluyordu yine devam ederse sıfrlıycam

• Selamlar,

digiturk play uygulamasını kullanan var mı ? kendi içinde otomatik kurulu olandan canlı yayın izlenmiyor sanırım. bu işin çözümü nedir ? harici apk ile kursam, üye girişi yapıp canlı yayın izleyebilir miyim?
  • selam bu kanal listesini nasıl atacağız yardımcı olabilecek varmıdır kolay gelsin
  • adnann35 A kullanıcısına yanıt
    ilk once usb ye flash diski takin.(Fat32 olmasi lazim ntfs ise fat32 ye biçimlendirin yoksa gormez)Kumandadan ayar sembolune tiklayin.Oradan genel ayarlara girin.En alta dogru kanal kurulumu ile ilgili bir sey vardi ona tikladiginizda istediginizi yapabilirseniz.Kanal kopyalama listeyi usb ye kopyalama vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kozmik Android

ilk once usb ye flash diski takin.(Fat32 olmasi lazim ntfs ise fat32 ye biçimlendirin yoksa gormez)Kumandadan ayar sembolune tiklayin.Oradan genel ayarlara girin.En alta dogru kanal kurulumu ile ilgili bir sey vardi ona tikladiginizda istediginizi yapabilirseniz.Kanal kopyalama listeyi usb ye kopyalama vs.

Favori kanalları kopyalıyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum beta yazılımı ben de 49puk7100'e yükledim.
    Cihazı aldığımdan beri nasıl olup da 4k TV'nin mevcut TRT test yayınını açamadığını merak eder dururdum...şimdi çatır çatır açıyor ve söylenilen resmi versiyonla tekrardan açamaz hale geliyormuş. Evde Digiturk HD kullandığımdan uydunun fişini çekip bu sorunu da arkada bırakmıştım ama şu malum güncellemeden sonra tüm sorunun Philips'in pazarlama hilesi olarak bir üst model sattırma amacı olduğu bariz oldu. Android özellikli cihazlar eksiklerine karşın başarılı bir mühendislik ürünleri ama, Philips'in yaptığı tam anlamıyla şark kurnazlığı!
  • Upcomin_vibes U kullanıcısına yanıt
    Ben harici apk kurup üye girişi yaptım. Maça bastım görüntü gelmedi. Açılmıyor kısaca.

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Evet kopyaliyor.45 adet kanal var yaptığım favorilerde.En cok izlenen hd kanallar,haber,spor,muzik ve cocuk kanallari seklinde siraladim.Umarim begenirsiniz.

Selam.

• Konuşulan yeni kanal listesinin görselini paylaşsanız çok iyi olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: kalban

Konuşulan yeni kanal listesinin görselini paylaşsanız çok iyi olacak

Iki resim attim.

Selam.

http://www.dosya.tc/server7/5qzk3z/20160411_214426.jpg.html

• Arkadaslar yeni yazılım restart artırıyor lanet olsun Philips e durduk yerde restart atıyor

• Fair17 F kullanıcısına yanıt
    Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim tv'yi yeniden kuracağım gereksiz ne varsa silinsin birde ben kanalları ayarlamıştım ilk kanallara hd kanalları koydum bunları nasıl kaydederim tekrar nasıl kurarım birde philipsin içinde androidte bir sürü gereksiz program var bunlar ağırlık yaptırıyo kasıyo bunları nasıl kaldırırız.
  • Kanal listesini kopyalamak için…

1 - USB flash sürücü takın.
    2 - Kumandadan * "Ayarlar" tuşuna basın, "Tüm Ayarlar"'ı seçin ve OK tuşuna basın.
    3 - Menüye girmek için "Genel Ayarlar" seçin ve (sağ) tuşa basın.
    4 - En alttaki "Kanal Listesi Kopyalama" ve "USB'ye kopyala" seçeneğini seçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turknemesis

Arkadaslar yeni yazılım restart artırıyor lanet olsun Philips e durduk yerde restart atıyor

Allah Allah bende su ana kadar hiç olmadi.Philips in en son guncellemesinden sonra mi oldu? Fişten cekip takin ve bir sure daha gozlemleyin bakalim.

• Kozmik Android K kullanıcısına yanıt
    Denedim ancak olup olmadık yerde restart atabiliyotr.örneğin kodi de ana menu ye gelince resetledi bu seferde.

• Upcomin_vibes U kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Digiturkplayın son versiyonunu indirdim. Üye girişi yaptım. Maç üyeliğim bulunmadigi için lig tvyi deneyemedim ama sorunsuz bir şekilde ücretsiz kanalları açtı.

• turknemesis T kullanıcısına yanıt
    Tv izlerkende yapiyor mu peki? Eger yuklenen uygulama ile ilgili bir sorun varsa yapabilir belki?

• turknemesis T kullanıcısına yanıt
    Tv'yi yeniden kurulum yaptınız mı ?

• AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    Hangi tv sizin?

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.