Şimdi Ara

2015 PHİLİPS ANDROİD TV (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.390
Cevap
65
Favori
343.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet plugin ile çalıştığını biliyorum ama gene de bir deneyeyim dedim. Bir umut olarak :) Android uygulamasını maalesef şu an için tv'ye ekleyemiyoruz philips kısıtladığı için. jelly bean olan 8109'da developer tools yükledikten sonra show more apps diyerek kısıtlı uygulamalar çıkıyordu. Fakat durumu anlamışlar lollipop sürümünde developer tools bile indirilemiyor. İçindeki digitürkplay uygulaması ise sadece belli içerikleri gösteriyor. Kullanıcı girişi yapılamıyor.
  • merhaba arkadaşlar, PHILIPS 49PUK7100/12 modeli nasıldır?
  • Bende 49puk7150 aldım arkadaşlar iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55Puk7150 kullaniyorum son guncellemeden sonra stabilite sorunu cozuldu sanki.Su ana kadar sorunsuz.Smart olayinda ise daha önceleri kodi uygulamasi hic kullanmamistim.Simdi tvde kodiyle tanistim ve benim icin smart olayi bitti.Kodi hersey icin yeterli ve tvde cok stabil calisiyor.Deneyin derim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba

    2-3 gündür TV yi kapattığımızda yeniden açınca siyah ekranda kalıyor. aslında TV açılmış durumda ama en son kaynağı görmüyor, yani Teledünya kullanıyorum, TV yi ve Uydu alıcısını kapattığımız normalde yeniden açtığınızda aynı kaynaktan direk açılması lazım. eğer TV açılmış uydu açılmamış ise ekranda sinyal yok demesi lazım ama o uyarıda yok. ancak giriş listesine girip zaten seçili Teledünya girişini seçersek o zaman görüntü geliyor.

    hatta bu sorunu fark edene kadar TV nin açılmadığını düşünüyordum meğer açıkmış ama kaynağı görmüyormuş. belki kablo ve uydu alıcısından olmuştur diye düşündüm ama Ps4 de de durum aynı, bu durumu yaşayan biri oldu mu hiç ?
  • @wogn8r hayırlı olsun. güle güle kullan. Bende aynı modeli kullanıyorum, şimdilik bir sorun yaşamadım memnunum. Kodi uygulamasını indirip deneyeceğim. Geçen size bir soru sormuştum. Bir arkadaşın önerdiği 4k videolarla ilgili bir site vardı. O siteden herhangi bir 4k video indirip flash disk ile tv'den oynatmayı denediniz mi? Sorunsuz oynattı mı? Ben indirip denedim usb 3.0 bir flash ile açmadı, açtıysada takıla takıla oynattı. Eğer sizde sorun yoksa ona göre servisle görüşeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezarim

    @wogn8r hayırlı olsun. güle güle kullan. Bende aynı modeli kullanıyorum, şimdilik bir sorun yaşamadım memnunum. Kodi uygulamasını indirip deneyeceğim. Geçen size bir soru sormuştum. Bir arkadaşın önerdiği 4k videolarla ilgili bir site vardı. O siteden herhangi bir 4k video indirip flash disk ile tv'den oynatmayı denediniz mi? Sorunsuz oynattı mı? Ben indirip denedim usb 3.0 bir flash ile açmadı, açtıysada takıla takıla oynattı. Eğer sizde sorun yoksa ona göre servisle görüşeceğim.

    O sitedeki videolari bende de acmadi.Format desteklenmiyor yaziyor..Guncelleme ile acilacagi konusuluyordu forumda ama net bilgiyi servis verir heralde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkür ederim. Evet tv kendisi açmıyor, format desteklenmiyor uyarısı veriyor. Ben mx player ile açayım dedim. O zaman açıldı ama dediğim gibi takıla takıla oynadı. Yani 4k zevki alamadım.
  • Yanıtlarınız için teşekkür ederim ama ben bu kodi olayını tam çözemedim. Ufak bi araştırma yaptım ama online film izleme olayı nasıl oluyo çözemedim plugin vs olaylarıda varmış galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bende hafta sonu 49puk7100 aldım perşembe gunu gelecek bakalım inşallah pişman olmam çok yorum ve video izledim hep problemlerden bahsetmişler sonuçları sizlerle paylaşacam :)
  • Benim elimede bu sabah geçdi tv ilk açıldığında biraz kasıyo sonra düzeliyo. Görüntü kalitesi bence gayet iyi. Arada çok hızlı ordan oraya atlamalar filan yaparsanız kasılıyo ama çok bunaltmıyo. Kanal geçişleride gayet hızlı bence. Benim gördüğüm tek sıkıntısı trayıcısından videoları tam ekran yapmayı beceremedim. O sorunda hallolursa eğer bence televizyon gayet güzel ben kayan yazılara filanda bakdım titreşim deilde çok hafif bulanıklaşıyo gibi ama dikkatli bakdığımız için. Yoksa hiç göze batmıyo. Şu kodi meselesi var bide tam çözemedim ama işe yarar bişey gibi duruyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wogn8r W kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun son çıkan güncellemeyi yaptınız mı ? İlk açılıştaki yavaşlığın sebebini android yazılımının yüklenmesi olduğunu düşünüyorum.

    ***********************************************************************************

    Arkadaşlar Fotoğraf çekip atma imkanı olan varsa Tv açıkken Amblight li fotoğraflar atarsa güzel olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonic35 -- 31 Ağustos 2015; 17:13:02 >
  • Şuan Çalışıyorum ama gece eve gidince atabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wogn8r W kullanıcısına yanıt
    Kodi iyidir ama daha çok film arşivi olanların işine yarayacak özellikler sunuyor. Özellikle ağ sürücüsü ile beraber çalıştığı zaman film izleme, arşivi yönetme ve görüntüleme konusunda harikadır.

    Bir de online izleme eklentileri falan var. Film, belgesel tarzı şeyler bulabiliyorsun ama bir sürü çöp içerisinden işine yarar şeyi bulman gerekiyor. İçerikler online film izleme siteleri gibi 5-6 parttan oluşabiliyor. Ama bana kalırsa kaçak film izleme siteleri gibi kaliteden uzak gereksiz çöpten başka birşey değil.
  • Tamam haklısında bi avangers 2 izlemeye kalksak ohooo bekle baba beklede dvd si çıksın. Bizde napalım giriyorum bakıyorum adamlar yayınlamış izleyip geçiyoruz işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wogn8r W kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi zamanımı harcamam onun için. Daha şimdiye kadar bir kere bile sinema çekimi film izlemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Bende sinema çekimi izlemiyorumda neyse artık full hd blue-ray filan indirip yağıcaz bişeyler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wogn8r -- 31 Ağustos 2015; 23:12:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40PFK6510/12 kullanan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Booster_06

    40PFK6510/12 kullanan var mı?

    Bu modeli ben de bir süredir takip ediyorum. Yalnız giriş fiyatı(2000 tl) itibariyle almayı düşünmüyorum. 1500-1600 civarına inerse değerlendiririm. Ekran boyutu olarak 40 dan sonra 50 inç var. Sony'deki gibi 43-46 arası bir versiyonu daha olsaydı güzel olurdu. Sen de özellikle takip ettiğine göre teknik özelliklerine girmeye gerek yok sanırım.

    Ben bu modeli iki farklı teknoloji mağazasında birisinde TRT HD yayını, diğerinde demo görüntü açıkken toplamda 1 saate yakın seyrettim. Mağaza modu açıkken uydu yayınında fabrika çıkışı görüntü ayarları felaket kötü düzenlenmiş bir tv. Mağaza modu Canlı modda oluyor. Diğer Philips tvler gibi uydu yayınında görüntüye ince ayar çekmek gerekiyor. Çünkü Philips tvlerde varsayılan görüntü ayarlarında Delta-Gama değerleri çok kötü set edilmiş. Bu da renk performansını baltalıyor ama bu konuda biraz ayar çekmeyi biliyorsanız ortaya çok daha kumlanması az, renkleri patlamayan ve doğal görüntüler çıkacaktır. Ben mağaza modundaki birçok tvye dağıtılmış TRT HD görüntüsünü pek beğenmedim. Sonrasında başka bir mağazada bu sefer yanıma uydu kayıtları(film-maç, haber ve reklam içerikleri) ve Game of Thrones 5. sezon bölümlerinden oluşan USB belleğimle gittim. Game of Thrones dizisindeki renk ve sahne geçişlerini beğendim ve akıcı buldum. Bu arada kendi oynatıcısında altyazılarda Türkçe karakter sıkıntısı var ama markette diğer playerler mevcut ve hazır olduğu için sorun olmayacaktır. Benim için uydu kayıtlarından oluşan görüntüler çok önemliydi ama tv TS formatlı uydu görüntülerini kendi oynatıcısı yine çalıştırmadı. Benim de şahsen aklıma diğer player seçenekleri mağazadan çıktıktan sonra geldi. Belki tv internete bağlı değildir ve hesap eklemeden diğer oynatıcıları çalıştırmak mümkün olmayacaktır. O yüzden bunu mağazada deneyimlemek biraz uğraştırabilir.

    Futbol maçı kaydını özellikle merak ediyordum. Çünkü bana göre bir tvyi tamamlayan en önemli unsurlardan biri hareketli görüntü performansıdır. Bunu da en iyi futbol maçlarında görebiliyoruz. Özellikle de uzun kaleci degajlarında. Bir tv istediği kadar iyi renk ve yayın işlesin. Hareketli görüntülerde çuvalladığı zaman benim için önemi kalmıyor. Onu inceleyemedim ama diğer içeriklerde alt seri olan 5500 ve diğer yanındaki Samsung J6370 tvlerden çok daha seri ve takılmasız-titremesiz bir görüntü aldım. Bir de önceki mağazada TRT HD de çok kısa süreli Süper lig maç özetine denk geldim. Ciddi bir takılma-titreme ve blurlaşma ya da vertical banding görmedim ama çok kısa bir süre olduğu için fikir vermedi benim adıma. Bu noktada bir süre daha gözlemlemeyi düşünüyorum.

    Daha öncesinde 4 farklı Full HD Sony modeli(HX850-W905A dahil) kullandığım için bu tvnin Sony'deki muadili olan 43W805C modelinde maç performansından çok şüphe etmiyorum. Çünkü onlarda en alt seride bile belli bir Motion başarısı mevcut. Süper olmasa da maç izletir en azından.

    Neyse daha fazla uzatmayayım. Android, 3D, 4K, Ambilight, ince çerçeve-kasa falan iyidir hoştur da panel güzel olmazsa gerisi osuruktan teyyare. Ben bu açıdan bakıyorum tvlere. Şöyle Full LED+Local Dimming olan ADAM gibi SAF panel yapsalar da içerisine hiçbir şey koymasalar, bunlardan da pahalıya satsalar. Sırf monitör olarak yine de gitsem ondan alsam. İçeriğini biz doldururuz nasıl olsa.




  • Haklısın hocam valla bende en kısa zamanda gidip inceleyeceğim 43W805C ile bunun arasında gidip geliyorum arada nerden baksan 500 lira fiyat farkı var biraz daha bekleyeceğim karar vermek için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.