Malumunuz, 2015 Migros Yilbasi Paketi vs. BUGUN konusunu baslatmistim. Orada yapilan bazi yorumlarda UMMETIN HAKLI YAKARISLARINA tanik oldum... Malum, yilbasi kutlamak caiz degil, kaldi ki kiyaslanan 2015 yili yilbasi paketinin icerisinde haram maddeler mevcuttu. Din kardeslerimin elestirilerini can-i gonulden hakli bularak boyle bir konu acmayi bir muslumanlik gorevi olarak kendime bir borc bildim. Mubarek Ramazan ayina daha 4 ay var. Ancak bu gunden konusunu acalim ki, 4 ay icerisinde bakalim ummetimizin alim gucunde neler degisecek onu da takip etmis oluruz bu vesile ile... 2015 yili Migros Ramazan Erzak Paketlerinin detaylarini bu link'ten bulabilirsiniz. -LINK- Erzak paketlerinin detaylarini, o sirin, o guzel fotograflarini asagida paylasacagim. Uzatmadan sadede gelirsek;
![]() DURUN! ASGARi UCRET ARTTI! BU UMMET SAHIPSIZ DEGIL! Diyeceksiniz. Hamdolsun Allah'a sukur artti, dogrudur...
![]() Allah Ramaza'a kadar sonumuzu hayir eylesin... Hesap Detayina buradan ulasabilirsiniz. Migros Ramazan Erzak Paketleri 2015.pdf https://www.docdroid.net/FJGNgQA/migros-ramazan-erzak-paketleri-2015-pdf![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 8 Aralık 2021; 12:5:32 > |
Bildirim