Şimdi Ara

2015 LG LCD & OLED WEBOS TV (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
21
Favori
73.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İzleyen arkadaşlar var,herkes bişeyler sallıyor bu lg konusunda,,4k olmaması saçmalık olurdu..
  • Iron Bat kullanıcısına yanıt
    Yani hocam LG bu 2015 cihazlarda fena saçmalamış . 43uf7787 modelinde 4k uydu var, 3d yok . 60uf'de 3d var,4k ama 4k uydu yok . 49uf'de 3d var 4k uydu'da var ama bunda trumotion yok . 55uf8507'de hepsi var açıkcası. Trumotion.2da var sanırım ama 60"lik modele niye 4k uydu koymuyor anlamış değilim . Valla çoğu kişi bilip bilmeden alıyor bu LG ne yaptığını bilmiyor

Şöyle adam akıllı 3D, 4K yayın ve uydu , trumotion bunları çoğu modelde sabit yapması lazım artık tv firmalarının .Daha bu en temel özelliklerde fire verince insan soğuyor tv seçiminden . Ya kardeşim şunları orta modellerde sabitle. Alt modellerde 3D'yi kıs , 4k'yı fhd yap . Üst modellerede ekstradan ses sistemi, güçlü işlemci daha fazla ram fallan koy ama 4-5 bin tl lik şu cihazlarda 100 - 150 tl'lik önemli donanım kısmaları yapmayın yahu . Valla kaç gündür bakıyorum tv'lere hep ufak bir detay eksik çıkıyor cihazlarda

• lovekrand kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katılıyorum sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın LG 50LF650v gelecek yarın nelere dikkat etmeliyim arkadaşlar? Birde nasıl bir tesir kullananlar yazarsa sevinirim

• Merhaba, Turuncu indirim kapsamında Teknosa'da 55EC930V modelin fiyatı 5.999 TL'na inmiş (Full Hd Oled). 4K değil ve 2014 yılı modeli. İlgilenen varsa bilginize..

55EG960V için Haziran sonundaki gibi bir indirim bekliyorum ben de..
  • Iron Bat kullanıcısına yanıt
    LG bu işi alışkanlık haline getirdi sorumluluğu gereği değişim olan ürünlerde muadilini vermek yerine hemen ücret iadesine şartlandırmaya çalışıyorlar ücret iadesi de aldığınız tv nin faturasına göre yapıldığından ,aldığınız bedel ile aynı özelliklerde yeni bir tv almak mümkün olmuyor bu durum sizin için orantısızlık doğurur Hakkında değişim kararı verilen tv niz için LG temin edebiliyorsa aynısını yoksa aynı özelliklerde yeni bir modeli vermek zorundadır bu yasal zorunluludur ayriyeten sizin değişim kararı verilen ürün için ücret iadesi hakkınızda var tabiki fakat bu seçimlilik hakkı sadece size tanımlanmış kısacası seçim size ait LG ye değil.Gelen yeni tv nin de 9 serisi olması lazım Şahsen ben 3 ay boyunca aynı sebepden dolayı LG ile haklı davam için resmen savaş verdim 60lb870v televizyonum değişim kararı verildi fakat yerine muadilini vermemek için aylarca uğraştırdı nihayetinde 60uf850v+vc500 kamera geldi. Eğer ben kararlıyım diyorsanız vazgeçmeyin sonuna kadar zorlayın ücret iadesini kabul etmeyin olmuyorsa bana bilgi verin ben size gideceğiniz yol hakkında yardımcı olacağım.

• Merhaba,

LG 55EC930V şu an Teknosa'da 5999 TL.'ye satılıyor, bu ürün için ne dersiniz? Artıları, eksileri nelerdir? Kronik sorunları nelerdir? En önemlisi bu parayı hak ediyor mu?

Teşekkürler,

Hicks
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    heryerde aynı fiyat zaten?Ama bu Full HD bildiğim,yenileri UHD,bu konuda kararınız varmı sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frontoza -- 10 Temmuz 2015; 12:09:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frontoza

heryerde aynı fiyat zaten?Ama bu Full HD bildiğim,yenileri UHD,bu konuda kararınız varmı sizin

Yeni gördüm Vatan'da da 5999, gecen gün 8999'du MediaMarkt'da hala öyle... Evet FHD bu, UHD ler 11000 den basliyor, çok fazla... Cozunurluk derdim yok su an FHD yeterli ama bu cihazdan emin olamadım, bu fiyati hak ediyor mu? Maç seyrederken falan yari yolda bırakmasın. 😊

Bu cihazların hızlarının düşük olduğundan bahseden birkaç arkadaş okudum daha önce forumda ,öyle bir görüntüyü usb ye kaydedip mağazada deneyebilirsiniz.Mediamarkta fiyatı aynı bu arada,alırsanız fiyat düşüyor diye bir mesaj geliyor.
    Gerçekten UHD'ye ihtiyacım yok diyorsanız fiyatıda hazır bu kadar düşmüşken çok güzel bir TV. İnsanların zevkleri farklı olabiliyor tabiki. Webos 1 olduğu için menü hızı 2015 TV'ler kadar iyi olmaz. UHD Oledler çıkmadan önceki en iyi modeldi. Ayrıca çok şık bir TV dizayn olarakta. Kalibrasyon biraz vakir alacaktır ama internetten öneri bulmak çok kolay.
  • yluHnSerk Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilginiz için. Teknoseyir den Murat Gamsız Beye de mail attım o da bana itiraz et haklısın dedi. Az önce bimer e şikayet ettim . Ücret iadesi fatura kesilmediğinden sıkıntı oluyor aslında kasım 2013 de tv yeni çıktığı zamana denk geldiği için 10 bin lira felandı ama ben yarışmadan kazandığım için ücret ödemedim ama bedel olarak 10 bin sunulsa tabiki kabul ederim ki LG değişimde bile alt sınıf verirken bu bedeli ödemez :) bedel tespiti olarak kasım 2013 olursa zaten seve seve 55uf950v yi verirler :) Kamera benim şuanki tv de var ama bunlarda yok sanırım siz kameraya kadar aldınız çok da iyi yapmışsınız , yapmam ilerlemem gereken konuları bana da derseniz memnun olurum
  • Arkadaşlar dün LG 50LF650v aldım nb3540 ses sistemiyle beraber televizyonu kurcalarken mağaza modu ve ev modu ye bir şey buldum mağaza modunda sesler ve Görüntüler daha net renkler daha canlı sesler daha tok mağaza modunda kullanmamın bi sakıncası varmı sanırım enerji harcaması fazla ? Bilgilendirirseniz sevinirim

• arkadaşlar, LG49LF630V'yi tavsiye ediyormusunuz?

bazı yerlerde 50hz geçiyor deniliyor tepkime süresine.

genel olarak nasıldır acaba?
  • lovekrand kullanıcısına yanıt
    sana katılmakla beraber işin birde şu tarafı var; ben 2 sene evvel TV almaya gittiğimde istediğim tek şey ekranın 55 inç veya daha büyük olmasıydı, 3D den nefret ediyorum ve seyrederken keyif alamıyorum, dolayısıyla 3D olmayan bir model istedim, maalesef tüm LG modelleri 3D özelliklliydi ve yanında o plastik 5 liralık iğrenç gözlüklerden verdiler, ayrıca dahili uydu alıcıyı da istemiyordum çünkü dsmart ve digiturk kullanıyorum, maalesef kasasını beğendiğim LG LA660S ın dahili uydu alıcısız modeli yoktu ve smart özelliğini de istemediğim halde sözde smart bir TV satın almış oldum. Şimdi kullanmak istemediğim veya ihtiyacım olmayan ıvır zıvırları TV nin içine doldurup normalde en baba 1500 Liraya satın alacağım Televizyonu 3500 Liraya almış oldum. Dahili uydu alıcısı diye içine koydukları ucube kanalları 5 saniyede ancak değiştirebiliyor, smart tv özelliğini kullanayım diye youtube dan hd klip veya hd dizi izlemeye çalıştığımda inanılmaz rezillikler... ses önce geliyor görüntü kimi zaman geç geliyor kimi zaman hiç gelmiyor, televizyon açıldıktan sonra kendine gelsin diye 2-3 dakika bekleyeceksin vs.vs.
    Sonuç olarak ben mecburmuşum gibi dahili uydu alıcıların, 3D özelliğinin ve smart özelliklerinin dayatılıp 3 misli cebimden para çıkmasına karşıyım.
    Bluray koleksiyoncusuyum, filmleri 1080P seyrediyorum smart TV yerine zaten Laptop veya PC mi bağlayarak işimi görüyorum. Bana görüntü ve ses kalitesi dışında birşey lazım değil. Bakıyorum millet TV nin içine fazladan ne koyulsa hoşuna gidiyor vay efendim dahili uydu alıcısı da varmış yahu 30 liralık bir alet olsa nolur olmasa nolur, yani benim gibi düşünenler de vardır diye umuyorum. Aslında dediğin gibi 100-150 Liralık aletler ama adam 10bin liralık TV yi nasıl satacak hepsi üçkağıtçı bunların :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triluminos -- 15 Temmuz 2015; 5:59:33 >

• LF650V serisi kullanan arkadaşlara bir sorum var;
    Menüde trumotion için bir ayar var mı? Trumotion özelliğini açma, kapama, ya da kullanıcı ayarı yapmaya izin veriyor mu?
    Ayrıca doğal panel hızı hakkında bilgisi olan var mı? 50hz, 100hz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 19 Temmuz 2015; 2:44:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumu okurken bazı yanlış bilgilendirmeler gördüğüm için yazıyorum,

lg 60uf850 tv 1 aydır kullanıyorum.
    tvde banding var, maç izlerken görüntü modunu spor seçeneğine getirince baya azaldı.

tv de 4k uydu cihazı içinde ve trt 4k rahatlıkla izleniyor. hd kanallarda performans iyi,

ama bilgisayar bağlayıp film dizi maç filan izlenirse güzel olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Bat

merhaba 55la970v model tv (2013 olması lazım) tv arıza sebebi ile 55uf850v ile değişim için onay istediler ben de denktir diye onayladım daha tv değişim işlemi gerçekleşmedi , az önce 55uf950v olduğunu farkettim

sizce 55la970v modeli 55uf950v ile değişmesi gerekmez mi itiraz etmeli miyim

Uzun uğraşlar sonucu ve yluHnSerk hocamın da bilgi ve desteği ile sorunu hallettik 55uf950v ile değişim onayı geldi
  • spdonanimhaber S kullanıcısına yanıt
    Dostum valla çok üzüldüm. İnternetten aldıysan 14 günü geçmediyse gönder istersen. Ben buna çok üzülüyorum. Gerçekten büyük haksızlık bence. Onca para verip tv alıp memnun kalmamak. Kimse ağaçtan toplamıyor bu mereti
  • Beyler, 32LF650V'nin gerçeh hz değeri kaç acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.