Şimdi Ara

2015 LG LCD & OLED WEBOS TV (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
558
Cevap
21
Favori
73.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: hwa

Var tabiki ama gözlük çıkmaz muhtemelen kutudan. Artık koymuyorlar.

Cevap için teşekkürler kardeşim.
    Özellikler kısmında yazmıyordu. 2 tane gözlüğün maliyetinden kaçıp kutuya koymamaları ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zzzqzzz kullanıcısına yanıt
    Cidden iyi indirim yapmışlar,bu indirimi bir daha yakalamak zor sanırım,yakalarsam bende 55 inç için düşünebilirdim,ancak bu curved işi can sıkıcı,çünkü bunlar duvar veya sehpaya asılmıyor sanırım,bu düzenekde benim ev dekorasyonuma uymuyor,birde tv yi göz hizasına almayınca ,rahat olmuyor.Neyse bu indirimi yakalayalım da bir şekilde çözeriz sanırım.
  • Frontoza F kullanıcısına yanıt
    Duvara asılıyor fakat aparat Türkiye'ye gelmedi henüz.

http://www.lg.com/us/tv-accessories/lg-OTW150-wall-mount
  • Oled rv alan arkadaşlar, biraz daha zaman geçti, tv ile daha samimi oldunuz

Rica etsem daha kapsamlı bir inceleme yapabilir misiniz,,
    Memnun kaldığınız bölümler, yada kalmadığınız ..
    Bu tv yi tavsiye eder misiniz, sebeplerini yazar mısınız..
  • erdote kullanıcısına yanıt
    Acikcasi benim islerim dolayisi ile ben zaman ayiramadim, toplamda karsisinda 1 saat vakit gecirememisimdir.
    Insh. detayli yorum yapmak isterim ama biraz zaman alacak, yakin zamanda olmasi zor.

Saygilar.
  • merhaba 55la970v model tv (2013 olması lazım) tv arıza sebebi ile 55uf850v ile değişim için onay istediler ben de denktir diye onayladım daha tv değişim işlemi gerçekleşmedi , az önce 55uf950v olduğunu farkettim

sizce 55la970v modeli 55uf950v ile değişmesi gerekmez mi itiraz etmeli miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Bat

merhaba 55la970v model tv (2013 olması lazım) tv arıza sebebi ile 55uf850v ile değişim için onay istediler ben de denktir diye onayladım daha tv değişim işlemi gerçekleşmedi , az önce 55uf950v olduğunu farkettim

İtira et bencede..sana verilecek tv 850v olması yinede 8507 olmasından iyi,trumotion var V modelde ama 970 çok daha iyi,,gerekirse bir miktar para öner almışken 970 al..
    Aynı şekilde iş temposundan uzun bir inceleme yapmak biraz zor. Genel olarak inanılmaz memnunum zaten. Eksi gördüklerimi kısaca yazabilirim. Şu an bence rakipsiz piyasada.

- TV'nin kendi sesi bence çok kötü.
    - HDR desteklenecek diyorlar ama kesin net değil.
    - Yayın kalitesi ne kadar düşük olursa resim o kadar kötüleşiyor. yani 1080 ve 4K kullanmayacaksanız pek esprisi kalmıyor.
    - 65'te daha belirgin 55'te daha az olarak sağ ve sol kenarlarda düşük IRE'lerde siyahlaşma oluyor. Kullandıkça azalıyor ama kaybolup olmayacağı meçhul.
    - Ciddi oyuncuları input lag rahatsız edebilir belki diyorlar ama ben oyun oynamadığımdan bilmiyorum.
    - Televizyona optimum ayar bulmak çok zor. 300 saat kullanımdan sonra renkler oturuyor diyorlar, bekliyoruz.
    - Yani bir sıkıntım yok ama Curve işi hala anlamsız geliyor. Aceleniz yoksa düz ekran ve daha ucuz olacak olan 55EF950V yi bekleyebilirsiniz.
    - Çok pahalı. Bu kadar çok para verince insanın beklentiside artıyor.

Dün LG shop'un önünden geçtim. 55 ve 65 vitrindeydi. 1080p kalitesiz bir demo koyulmuş ve TV ayarları standartta. Buna göre değerlendirmeyin sakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdote

quote:

merhaba 55la970v model tv (2013 olması lazım) tv arıza sebebi ile 55uf850v ile değişim için onay istediler ben de denktir diye onayladım daha tv değişim işlemi gerçekleşmedi , az önce 55uf950v olduğunu farkettim

İtira et bencede..sana verilecek tv 850v olması yinede 8507 olmasından iyi,trumotion var V modelde ama 970 çok daha iyi,,gerekirse bir miktar para öner almışken 970 al..

Bence öneri gayet iyi ve çok şanslısın. 950'yi kolay kolay vermezler ama şansını dene tabiki
    850v de birisi trumotion yok demişti hocam ondan endişelendim zaten aradım , ücret iadesi yada 850v diye diretiyorlar e ücret iadesi için fatura lazım diyorlar ama fatura yollanmadı bana direk lgden geldi , sevk irsaliyesinden hallolmazsa anlaşılan 850v de kalacak iş

850v ile 950v de ki temel farklar nelerdir hocam zahmet olmazsa
  • hwa H kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde siz de cevap verebilirseniz iyi olur
  • Iron Bat kullanıcısına yanıt
    Size kaç para geri verecekler, bağsi geçen firma kim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ücret bilgisi vermiyorlar fatura gerekiyor diyorlar fatura ben de bilmiyorum ücret işi olsa direk öyle yapıcam , firma direk LG hocam dediğim gibi bir yarışma sonucu direk merkez yolladı
    http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/25578-25583/lg-55uf950v_lg-55uf850v/
    Karşılaştırma var burda
  • quote:

ücret bilgisi vermiyorlar fatura gerekiyor diyorlar fatura ben de bilmiyorum ücret işi olsa direk öyle yapıcam , firma direk LG hocam dediğim gibi bir yarışma sonucu direk merkez yolladı

O zaman hiç kıpraşma
    V modelde trumotion var zaten,, diğer başlıkta yazdıklarıma bak istersen.
    Ama sen birazda ben para katıp daha iyisi olsun dersen ara görüş Lg firması ile,kabul etmezlersede hiç şansını zorlama.
    850v model gayet güzel bir ürün,, birde bedava olunca dadından yenmez hocam.

ben farkları anlayamıyorum ondan yorum rica etmiştim bir de ekteki gibi solda 950 sağda 850 bilgileri var 850v de daha çok tik var bu nasıl oluyor

2015 LG LCD & OLED WEBOS TV
     2015 LG LCD & OLED WEBOS TV

850v güzel ürün fakat 970v serisini 950v devam ettiriyor diye düşünüyorum hocam ondan uğraşım :)
    irsaliyeden fatura işi de olmazsa en kötü boyutunu 55 yerine60 felan yollayın dicem , bimere başvursam ne olur acaba
    850V'de 4K yayın izlenmiyor diye yazıyor sitede, illa bişeyini eksik yapacaklar
  • lovekrand kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam benim tv 9 serisi genelde üst sınıflar bu oluyor bence muadili de 950v olmalı ama müşteri temsilcisi 850 de kararlıyız diyor en sonda tekrar detaylı mail atın hem ücret öğrenimi için de araştırılma yapılsın denildi ben de sevk irsaliyesinin resmi ile detaylı mail attım bakalım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.