Şimdi Ara

2015'İN MERAKLA BEKLENEN OYUNLARI|PS4|DH ANKETİ|1000 KİŞİYİ GEÇTİK!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
7.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

2015'İN MERAKLA BEKLENEN OYUNLARI|PS4|DH ANKETİ|1000 KİŞİYİ GEÇTİK!!!

(En Son Oy Tarihi: 25.9.2016)
Giriş
  • Benim için uncharted serileri Titanic ise, Silent Hill, Final Fantasy Mgs serileri beter böcektir, Titanic kusursuz bir film ama 2. si çekilse güzel olabilir modundayım fakat beter böcek 2 yi sabırsızlıkla bekliyordum ve çekileceğini duyunca çok sevinmiştim

Sakın uncharted ı küçümsediğimi sanmayın şu listeyi derecelendirerek bile sıraya sokmaya çalışsam yapamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cgartiz -- 28 Ocak 2015; 8:04:17 >
  • Elbette mk x

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncharted 4 diyorum.
  • Dead island 2 yok :S
  • MGS 5 ve Uncharted 4. Ankette çoklu seçim opsiyonu olmalı.
  • The Order 1886

Edit : Bloodborne'da güzel gerçi ama Order çk ttlı .s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Kratos- -- 28 Ocak 2015; 9:56:15 >
  • Snake'in olduğu bir listede diğer oyun gözüme görünmez :) Metal Gear Solid tabiki
  • Uncharted
  • Uncharted tabiki

• Lider durumda olan oyun beni şaşırtmadı ancak the Division'un üç numarada olması ilginç geldi. Demek halen daha ubisoft'a inananlar var; umarım haklı çıkarlar..
  • Uncharted 4
  • uncharted 4 favorim ama ninja theory nin yeni oyunu hellblade'ide hafife almamak gerek sanki
  • Uncharted 4'e oy verdim ama METAL GEAR SOLID 5: PHANTOM PAIN'e de oy vermek isterdim. Çünkü, MGS serisi bir kültür ve ölüsü yeter. Uncharted 4'e oy vermemin sebebi de Nathan Drake'in sonunu ve oyunun film görüntüsündeki grafik kalitesini merak ediyorum. Sırf bu merakımdan dolayı Uncharted 4'e oy verdim. Bu merakıma yenik düşmeseydim, oynanışı, heyecanı ve verdiği keyif yönünden Uncharted dan çok daha üstün olan Metal Gear Solid'e oy verirdim. Keşke iki oy verebilseydik.

Bu arada listeye, Xbox One ve Mobil platform oyunlarını da eklemekte fayda var.
  • Uncharted ile Batman arasında kaldım, ama uncharted başkadır
  • Anketteki oyunların çoğunu merakla bekliyorum ama Uncharted 4 daha ağır basıyor bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozikaza -- 28 Ocak 2015; 12:04:39 >
  • Arkham Knight dedim. Ki PS4'te verdiğim ilk önsipariş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki mortal kombat x

• mk x
  • Final Fantasy XV

• Uncharted 4

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.