Şimdi Ara

2015 İÇİN OTOMOBİL PAZARI %10 BÜYÜYEBİLİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmtıl

    hocam haklısın ...benim anlamadığım maaşlar artmadı,paranın değeri düştü ,fiyatlar arttı ve buna rağmen sektör büyüyor..ilginç!!!!

    bu adamın aslında "2015 için daralma bekliyoruz" demesi gerekiyordu...millet paranın yolunu bulmuş ya da çoğu kazandığı parayı bankara vermeye meraklı..

    neyse daha öncede yazıldı ,tartışıldı..buraya yazanların galiba çoğunun parası yok ,onu anladım..parası olan gidip alıyor..biz de burda "kim alıyor bu arabaları" diye tartışıyoruz.

    Öyle derse işsiz kalır. Yetkililerin böyle konuşması çok normal. Daralma beklediklerini söyleseler araç alacak kişiler, fiyatların düşeceği beklentisiyle alım kararlarını erteler.

    2000 ekonomik krizinden bir gün öncesine kadar, medyada bankacısından ekonomi uzmanına herkes, ekonominin nasıl iyiye gittiğini yağlandıra ballandıra anlatıyordu. Bir günde her şey tersine döndü.




  • 3-4 tane arabayı favorilere aldım, 2. el çakallıkları ile boğuşmaya başlarsam yine en fazla 3 hak tanıdım, 3. çakaldan sonra gidip sıfır araba alıcam varsın 15bin fazla olsun
  • Hayır zaten bizim sazan millet biri bir şey söylese de gitsem çuvalla para döksem şu markalara diye bakıyor, bunlar da spekülatif haberlerle milleti gazlıyor. Adam gidip bakır karoserli arabaya 60 bin lira sayarken de uzmanlar artacak dedi o yüzden alıyom diyecek.
  • bizim millete istediğin kadar ekonomi anlat yine de olaya yaklaşımı "borç yiğidin kamçısıdır." şeklinde olacaktır
  • Bizim insanımızın fantezileri arasında param yok diye ağlamak. Geçen çarşıda 3 tur attım aracımı park edebilmek için. Her yer araç. Her türlü alırlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 25 Şubat 2015; 2:01:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmtıl

    @iniyesta biraz önce yapı kredi bankası üst düzey yöneticisinin verdiği röpörtajı okuyordum..bu zat 2015 in 2014 den daha iyi olacağını söylemiş..hatta konut balonu beklemediğini ve kredi dönüşlerin sıkıntı olmadığını söylüyor..

    Faik Açıkalın, 2015 yılının Türk bankacılık sektörü için hem kredi büyümesi hem karlılık olarak 2014’ten daha iyi bir yıl olmasını beklediklerini ifade etti.

    "Türkiye'de konut balonundan bahsetmek doğru olmaz"

    Konut kredileri ve geri dönüşler ile konut sektöründe balon tartışmalarına değinen Açıkalın, etraftaki inşaatlar çoğaldı acaba burada bir balon mu oluşuyor diye düşünmenin bilimsel olmadığına dikkati çekti.

    Açıkalın, depreme yönelik konut yenileme ihtiyacı olduğunu ve konut arzının konut talebinin çok üstünde olmadığı varsayımı ile konuştuğunu belirten, "Türkiye'de bugün itibariyle bir konut balonundan bahsetmek doğru olmaz. Son yıllarda konut fiyatlarında hızlı bir artış olsa da reel olarak bakıldığında bu artışın ilk göründüğündeki kadar yüksek olmadığı anlaşılıyor. Konut fiyatları/kira oranları/enflasyon artışı kıyaslaması da bu konuda şimdilik bir sorun olmadığını teyit eder nitelikte" dedi.

    yok bende bi sıkıntı var..millet halinden gayet memnun!!!

    Konutta balon bal gibi var,bu balonun devam etmesi için ;

    İlk kez devlet kesesinden konut alacaklara para verilecek

    İlk kez peşinat yüzde 25 den 15 e çekiliyor

    Kanalistanbul nüfusu 1.200.000 kişi planlanmıştı 500.000 e düşürüldü.gökdelenler,rezidanslar iptal edildi en çok 6 kat bina olacak.

    Bankasyaya el konuldu,iş bankası tehdit altında,anket firması polislere bastırıldı,vergi denetimleri sindirmek amaçlı yapılıyor. Yapı kredi müdürü kendince doğru olanı yapmış.

    9 yıl önce 85 bine daire alan yakınım 600 e kiraya vermişti.Şimdi aynı daire 3 kat pahalandı 250 bin oldu kirası 1000 lira ve 1.5 kat anca arttı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmtıl

    hocam iyide konutta da büyüme var..adamlar geçen seneye göre ev alımı %3.4 büyümüş...anlamadım gitti..ya biz kriz çıkmasını bekliyoruz ya da milletin umrunda değil..demek güvendiği yerler var.

    dün açıklandı hocam veriler yeni evlerde %5 düşüş var toplamda ise %3 biraz daha gideriz sonrası tufan.
  • kim alcak kimse almıyor trafiğe bakın işte, ne görüyorsanız o 10-40yaşında araç dolu, yeni araç tek tük onlarında plakalara bakın 34j 34k 34L hepsi kiralama bölgesi aracı

    yalan söğlüyorlar satıyoruz biz sen almazsan alma ayağı aynı ötv artacak diyip 2014 araçları sattılar şimdi yine iğne ucu yemli yalan lazım pahalıdan araç satabilmek için cünkü alan yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.