Şimdi Ara

2015 EKİM-KASIM ARASI EGZOZ EMİSYONU ÖLÇTÜRENLER BAKABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bu işlem için muayene istasyonu 40+7 tl istiyormuş 7 tl sanırım karnesi
    Daha uyguna yaptırabileceğim yer var mı ? İlk kez yaptıracağım için muayene merkezinde mi yaptırmalıyım ?
    Muayene merkezi haricinde bu işlemi nerelerde yaptırabilirim ?

• O fiyat sabit hocam her yerde aynı. Tuvtürkte sıra beklemek istemiyorsanız özel işletmelerde var oralardan yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da nerede var egzoz muayene istasyonu

• Fiyat her yerde aynı. Google'a yazın ankara egzoz emisyon diye. her semtte vardır birkaç tane
  • Bizim aracında geçen aralıktaydı yaptırmayı unuttuk herhangi bir cezası var mı yaptırınca ek ücret ödeyecek miyiz?

• Konya yolu'nda hyundai ata'ya yaptirdim. 44tl. Emisyon olcumu pesin odeniyor. Kk kabul edilmiyor unutmayin

• çok pahalıymış ya, geçen sene bu kadar değildi sanki, ben istanbul mitsubishi aldatmaz'a yaptırıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

çok pahalıymış ya, geçen sene bu kadar değildi sanki, ben istanbul mitsubishi aldatmaz'a yaptırıyorum

geçen sene 40 liraymış. 4 lira zam gelmiş. fiyat her yerde aynı dedi çalışan. defterde hologram yeri kalmamışsa 7,5 lira da defter parası. bazı uyanıklar deftere 20tl çekiyor.
  • 2015 e kadar 40 tl idi sanırım şuan 44 olmuş
  • hakan0403 kullanıcısına yanıt
    Çevirmede kontrol edilirse yüklü bir cezası var diye biliyorum.bir An evvel yaptırın.

Hocam 2013 yılında için egzoz pulu yoksa 842 TL
    standartlara uygun olmayan emisyona sahipse 1689 TL cezası vardı muhtemelen zam gelmistir

Yakalanirsaniz cok fena cezasi var, arkadaslar miktarini yazmis. 10 dakikalik bir is heryerde yapan yerde var. Geciktirmeyin bence sonra uzulursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0403

Bizim aracında geçen aralıktaydı yaptırmayı unuttuk herhangi bir cezası var mı yaptırınca ek ücret ödeyecek miyiz?

ek ücret yok ancak çevirmede ceza yersiniz ben muayene istasyonunda yaptırıyorum sıra da beklemiyorum çok rahat
  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim evet baktım 1000 küsür cezası var ben önemsemiyordum bu kadar beklemiyordum o yüzden hemen yaptırdım , araca ilk kez yapıldıgı için kartta verildi 44+8 tl ye hallettim . Teşekkür ederim hepinize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.