Şimdi Ara

2015 de internetsiz kaldım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kütahya üniversite okuyorum okul yaz tatiline girince izmire ailemin yanına geldim fakat bir 2 ay önce taahhüt dolduğu için babam interneti kapattırmış haydaa 3 ay napcaz İnternet siz derken Kütahya'da kullandığım interneti izmire nakil etmeyi karar verdim aradım nakil başvurusunda bulundum bir hafta oldu ses seda yok ttneti aradım bana bina içi tesisatınizda sorun olduğu için işlemi gerçeklestiremedik dedi. Nasıl olur daha 2 ay önce hizmet alıyordum sorunsuz? tuttum ttnet genel müdürlüğüne gittin orada bir bayan sorunu anlatım bina tesisatımın bir sorunu yok daha 2 ay önce hizmet alıyordum dedim. Bayan arkadas sorun için bir kaç yeri aradı ve binaya hizmet veren saha dolabında boş port kalmadığı için internet alamadığımı söyledi. Ne dediğinden başta niy b.k anlamadım saha dolabı ne falan diye sordum sıkıntı şuydu bi sokaklarda Giri kutular oluyor onda boş port kalmamış.haydaa şimdi internet kullanamayacak mıyım ben dedim kadim maalesef port boşalana kadar alamazsınız dedi. Komiklik yapar gibi birde evinizi değiştirin diyor gelde azını bozma.!
    Neyse tıpış tıpış evime gittim ben ne yapacağım diye derken alt katta ki komşum evini taşıdı internetini de mecbur nakil ettirecek.Hoop binadan biri daha taşındı oda internetini nakil etti. Boşaldı mı iki port. Bende tuttum hemen vadofonnet den internet başvurusunda bulundu 4 gün sonra gene o lanet mesaj geldi binanızda ki tesisat sorunu nedeniyle başvurunuz iptal edildi. Aradım Vodafone neti binada tesisatta sorun yok diye iyice bakın bu sorunun nedeni neymiş diye biraz araştırdı bize türk Telekom dan iletilen mesaj da ankastre kutusunda sorun var yazılmış. Ulan ankastre kutusu bozuk olsa bu binadaki insanlar nereden internet kullanıyo!!
    Birde şöyle bir durum var adresime türk Telekom ekibi falan gelmiyor ama ne hikmetse hep sorun buluyorlar hiç bir şekilde telekom dan bir kişi bile gelmedi kontrole.
    Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum 13 gündür vadofonnet le görüşüyorum.An son pes ettim 2 aydır böyle telefonla 2 gb lık internet bir hafta zor gidiyor.
    Ne yapacağımı bilmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverAlonee -- 13 Ağustos 2015; 14:58:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.