Şimdi Ara

2015 BMW 3.20ied iyileştirme tavsiyelerinizi talep ediyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Allah kısmet ederse ön ödenmesini yaptığım 3.20ied luxury line plus almış bulunmaktayım (Nisan ayında teslim edecekler)
    Hayatımda ilk BMW tecrübem olacağı için tavsiyelerinizi soracaktım.
    Araç menüsündeki konfor ayarları olsun, modifiye iyileştirmeleri (Spoiler,cam filmi, vs.) olsun her türlü konuda fikirlerinizi bekliyorum. İlginize şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaput koruma yaptırabilirsin, bende bu ay aracımı teslim aldım sportline

ne kadara aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirve011 -- 12 Şubat 2015; 7:49:53 >
  • sowpool S kullanıcısına yanıt
    keşke m sport alsaydın... sana önerilerim YAKLAŞIK fiyatlarıyla şöyle:

m paket: 5500 tl
    m performance difüzör: 500 tl
    m performance ön lip: 800 tl
    m performance spoiler: 500 tl
    m performance marşpiyel: 700 tl
    m takım jant(replika): 1199 tl
    m siyah böbrek: 450 tl
    saten gri araç kaplama(tavan siyah panoramic sunroof gibi): 2000 tl
    mevcut jantları boyatma: 500 tl
    siyah cam filmi: ? tl
    335i egsoz sistemi: ? tl
    m performance carbon egsoz ucu: ? tl

bide son zamanlarda baya merak ediyorum şu katlanan plakalıklar var motorlu baya güzele benziyolar o da 500 tl

istersen pm at daha detaylı konuşabiliriz kendim de bu konuda epey araştırma yaptım hevesliyim de biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimmerfan -- 13 Şubat 2015; 22:51:20 >

• Herşeyden önce arabana hayırlısıyla kavuş inşLLh. Sonra ilk yapacağın sakin ve pürüzsüz bi asfalt bul yol tutuş patinaj sistemleri vesaire ne varsa kapat sport mod a al ondan sora direksiyonu hafif kırarak gazı kökle sonra kontra direksiyon... Bi bmw nin en zevk veren yanlarından biri budur :)
  • kesinlikle replika janttan uzak dururdum. yollar malum hızlı giderken bir çukura girerseniz ön takımı dağıtabilirsiniz ucuz replika ile. kaliteli ve orjinal bmw olmayan jantlar da çok pahalı bende orjinalden şaşmamak lazım veya madem bir işe giriştik parayı kaliteli janta yatırmak lazım öyle bin liralık jant bence hiç uygun değil görünüş olarak mükemmel olabilir ama jantta iş değişiyor bence.
  • Hayatım boyunca içi siyah arabaya bindiğim için bu sefer alırken içi açık renk Döşeme tercih ettim. Maalesef M pakette döşemesi açık renk olmuyormuş. Ben de luxuryline aldım. İçi koyu bej Döşeme, dışı mineral gri. Fiyat 143500TL

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty0909

kesinlikle replika janttan uzak dururdum. yollar malum hızlı giderken bir çukura girerseniz ön takımı dağıtabilirsiniz ucuz replika ile. kaliteli ve orjinal bmw olmayan jantlar da çok pahalı bende orjinalden şaşmamak lazım veya madem bir işe giriştik parayı kaliteli janta yatırmak lazım öyle bin liralık jant bence hiç uygun değil görünüş olarak mükemmel olabilir ama jantta iş değişiyor bence.

En guzeli bmw kıs lastigi seti. 17" jant kıs lastikli 850 euro +kdv idi. Mormal 17" kıs lastiği 450 tl desen 1000 tl civarı 4 jant almış oluyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kapatılabilir
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.