Şimdi Ara

2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
4
Favori
8.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dixon
    Sinan
    Furkan
    Furkan A.
    Omer

Seklinde olabilir.Sinan bu yil kendini asti.Furkan korkmaz adeta sov yapti u19da.Uzun rotasyonunda mantikli olan nba oyuncularinin oynamasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonymontana92

İlk 5 ne olur beyler

Dixon
    Sinan
    Cedi
    Ersan
    Ömer

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

Dixon
    Sinan
    Furkan
    Furkan A.
    Omer

Seklinde olabilir.Sinan bu yil kendini asti.Furkan korkmaz adeta sov yapti u19da.Uzun rotasyonunda mantikli olan nba oyuncularinin oynamasi

Furkan biraz daha kalıplı olsa çok iyi olurdu ama daha 97'li

• DT Swiss kullanıcısına yanıt
    Ben milli takimda su an daha iyi bir 3 numara goremedim hocam.

• Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    orası öyle..
  • Ömer Aşık sakatlığı dolayısıyla yok turnuvada.
  • Ömer kadrodan çıkarılmış , çok kötü oldu.
  • ender yok enes yok ömer yok
    sakatlıkları geçtim de siyasi görüşün her haltta yer aldığı tek ülke biziz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

ender yok enes yok ömer yok
    sakatlıkları geçtim de siyasi görüşün her haltta yer aldığı tek ülke biziz sanırım.

Ender olsa ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

ender yok enes yok ömer yok

Ender olsa ne olur

tecrübeli bir oyun kurucumuz olmuş olur fena mı
  • Enes'in siyasi görüşünü savunmam, attığı tweetleri unutmam. Bunlar için özür dilemesi gerekir. Ama bütün bunlar, TBF'nin siyasete dibine kadar battığını değiştirmez. Can Akyol, Enes Kanter, Ender Arslan boşu boşuna takımdan uzaklaştırılmadılar. Hatta tahminim Mehmet Okur'un gelmediği vakit yine siyasi olaylar işin içindeydi. Şimdi buna nasıl "milli takım" dersin? Ancak ve ancak iktidar takımı dersin, ampul takımı dersin. Tek utancım Ay Yıldız'ı buna alet etmeleridir. Rezil olan ampulcüler değil, bayrağımız oluyor. Ortada "milli" bir takım olmadığından da insanın içinden desteklemek gelmiyor arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat

Enes'in siyasi görüşünü savunmam, attığı tweetleri unutmam. Bunlar için özür dilemesi gerekir. Ama bütün bunlar, TBF'nin siyasete dibine kadar battığını değiştirmez. Can Akyol, Enes Kanter, Ender Arslan boşu boşuna takımdan uzaklaştırılmadılar. Hatta tahminim Mehmet Okur'un gelmediği vakit yine siyasi olaylar işin içindeydi. Şimdi buna nasıl "milli takım" dersin? Ancak ve ancak iktidar takımı dersin, ampul takımı dersin. Tek utancım Ay Yıldız'ı buna alet etmeleridir. Rezil olan ampulcüler değil, bayrağımız oluyor. Ortada "milli" bir takım olmadığından da insanın içinden desteklemek gelmiyor arkadaş.

sadece basketbol değil diğer birçok spor dalı iktidarın tekelinde. biz böyle bir ülkeyiz maalesef. dediğiniz gibi insanın hevesini kırıyorlar o milli heyecanı tek yürek olayını bozuyorlar.
    Ama ne olursa olsun gönlüm hep kazanmamızdan yana.

• marophat M kullanıcısına yanıt
    Alenen Milli takıma gelmeyen hatta mağlubiyetine zil takıp oynayan bıngıldağı nasıl Tbf almıyor diyorsunuz inanılır gibi değil , bebe gelmiyor, oynamıyor arkadaş bunu anlamak ne kadar zor olabilir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Alenen Milli takıma gelmeyen hatta mağlubiyetine zil takıp oynayan bıngıldağı nasıl Tbf almıyor diyorsunuz inanılır gibi değil , bebe gelmiyor, oynamıyor arkadaş bunu anlamak ne kadar zor olabilir ki?

Ben Enes'i savunmuyorum farkındaysan, ancak ortada siyasi bir müdahale olduğu açık. Enes'in yaptığı terbiyesizlik üzerine takıma çağırmasan, diyeceğim ki "hak etti". Ama bu hareketini cezalandırmak yerine, Enes'in siyasi görüşü cezalandırılıyorsa ortada büyük sıkıntı var demektir. Birincisi, biz milli takıma yapılan ayıpları disiplin edemiyoruz; ikincisi milli takıma siyaset bulaştırıyoruz. Son turnuvada Ender ve Kerem olmasa utançtan yerin dibine girecektim. O turnuvada forması için ter akıtmayanlar ceza almadığı gibi, Enes gibi bundan haz duyanlar da ceza almadı. Ceza alanlar, sadece iktidara hürmet etmeyenlerdir. Buradan cemaati sevdiğim gibi bir algı oluşmasın, aksine hiç sevmem. Ancak bunun bir örneğini daha önce Cenk Akyol'da görmedik mi? O da mı terbiyesizlik yaptı? Formunun zirvesindeyken mikrofonu yalamadığı için milli takımdan uzaklaştırılmadı mı? Bana bunların izahıylan gelin, düz mantıkla Turgay Demirel'i, Hidayet'i, Harun Erdenay'ı, hepsi birden en temiz, en melek, en iyi adamlar oluyor.

• Fenerbahçe Basketbol Başlığı Nerede ?
  • marophat M kullanıcısına yanıt
    Ben de diyorum ki ; "Enes konusunda ortada bir siyasi müdahele olmadığı çok açık." Zaten milli takıma gelmeyen , milli takımın kamp,maç programına tamamen ters gelecek şekilde ameliyat olan ve hatta milli takımın mağlubiyetine alenen sevinen deyusun milli takıma alınmaması diye bir durum olamaz , kendisi zaten bu milletten olmadığını açık ortaya koydu.
  • Tunusa 81 92 yenilmisiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Enes özelinde değil bu ülkenin genelinde bir kırmızı çizgi safsatası almış başını yürümüş ki ülke menfaatini gözetmek kimsenin umru değil. Bildiğimiz Ergin Ataman ne olursa olsun hatasını anlamış, ülkesi için oynamaya hazır Enes'i kesinlikle alırdı. Hocamın affedici olduğunu iyi biliriz. Bu nedenle birilerinin müdahale ettiği açık boşuna hikaye anlatmayalım. Ülkemin her alanda potansiyeli yüksek fakat basiretsiz yöneticilerle ilerlemek mümkün olur mu hiç? Elbette olmaz. Uzatmadan özet geçeceğim. Ömer ve Enes'in yokluğunda bu pota altıyla gruptan çıkabileceğimizi düşünmüyorum. Çıksak da bir yere varamayız.

• Aha haşhaşiler de gelmiş hariçten gazel okuyor , siyasiymiş bilmem neymiş tırı vırısını geçelim , milli takım alenen satıldı mı satıldı , milli takımın hem de Yunan mağlubiyetiyle zil takıp oynandı mı oynandı , milli takımın ihtiyacı varken ameliyat olundu mu olundu , milli takımın maç günü playboy kızlarıyla fotoğraf da paylaşıldı , üstelik kendisi Türk milletine değil fetoşa hizmet ettiğini sözle,yazıyla, davranışla beyan etti.

Bir insanda Erdoğan'a veya Ak partiye karşı kin,nefret,hazımsızlık,eziklik vs. duyguları olabilir ama bu hainlere sarılmasına sebep olmamalı , bunu özellikle seçimlerde hdp'ye oy verenlere de bakarak çok iyi anlamış olmanız lazım şimdi hepimizi öldürüyorlar.Bu bebe de siz desteklesiniz Milli takıma çağrılsa yine gelmeyecek yine satacak yine hainlik yapacak, insanın kanı bozuksa bozuktur.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.