Şimdi Ara

2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
4
Favori
8.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Utanma arlanma bizde varda sizde yok , biz kimseye önyargıyla "hain,nankör,ezik,içten pazarlıklı,düşman,kansız" yaftasıyla yaklaşmıyoruz , karşı taraf böyle olduğunu beyan ederse ona göre tavır alıyoruz siz ise zaten bize düşman olduğunuz için ne kadar hain varsa yanındasınız konu bundan ibaret.

    Enes kendi tercihini kendi sözüyle,yazısıyla,davranışıyla alenen belirtti zaten , Okc maçları bittikten sonra yine ameliyat oldu oynayacak olsa milli maçlardan sonra da olabilirdi! , fetoş hocasından aldığı akılla fitne çıkarmak için "milli takımda oynarım" söylemlerine siz dahil kimse de inanmıyor zaten ama sizin fitne sevdanız had safhada malesef ama sorun değil sizin zihniyetinizi ayaklar altına devam edeceğiz evelAllah..
  • vaypcnet kullanıcısına yanıt
    İlk paragraf kara mizah herhalde. Ben boluculer haric kimseye dusman degilim arkadasim. Hayati birilerinin dusunce kuyrugunda gecirmiyorum. Siz; sizi elestirip boburlenerek yaptiginiz yanlisinizi yuzunuze vuran, iktidarin sapindan opmuyor diye onunuze geleni utanmadan hain ilan ediyorsunuz, durum asil bundan ibaret

    Adam ameliyat olmasin mi meniskusu varsa? Pasa gonlun icin kariyerini riske mi atacakti? Bu seneki ameliyati Temmuz ayinda iyilesecek erkenlikte oldu zaten. Ee garezin neye? Onune butun alfabeyi seriyoruz hâlâ piskince "eksik var" diyorsun. Benim zihniyetim senin ayagina inecek kadar curumus degil cok sukur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temmuz'da iyileşen bacak Ekim'de yani yeni Nba sezonu başlamadan da iyileşirdi , aynı şeyi dünya kupasında da yaptı zaten ilk değil.Bu kariyerini riske atmak değil bu milli takıma zerre değer vermediğini göstermek ki bunu zaten sözle , yazıyla , diğer davranışlarıyla da gösterdi.Hayır oynadığı turnuvada takımı şampiyon mu yaptı bu bebe ben mi hatırlayamadım?Bu tatavanın ne amaçla tarafınızdan koparıldığı gayet belli.

    İlk paragrafsa mizah değil alenen gerçekler , ağzınla ne söylediğin değil ne yaptığın önemli.Yol yaparken çevreci , çözüm sürecinde milliyetçi , operasyon yapınca barşçı , hainlik edene yasa çıkarınca özgürlükçü , ihanet eden cemaate kızınca cemaatçi vs vs. oluyorsunuz konunun ne olduğu , hakkın ne olduğu önemli değil bizim karşımızda kim varsa siz ordasınız.Yani ben seni sen beni gayet iyi biliyoruz birbirimize hikaye anlatmayalım.
  • Ergin Ataman kendi insiyatifiyle kurduğunu söylüyor sen ona , tbf'ye o da yetmiyor esas saldırmak istediğin kişilere saldırıyorsun.Sen Ergin Ataman'a inanmıyorsun bişey yok biz alenen kime hizmet ettiğini açıklamış ve daha önce de Milli takımı satmış bebeye inanmıyoruz "auuvv".Vay bee.
  • Volpenotte kullanıcısına yanıt
    Bırak hocam, neyi anlatıyorsun. Bize burada gelmiş birilerinin avukatlığını yapıyor. Her şey ayan beyan, gözümüze balçık çalmaya kalkıyor. "Milli" olamayışımızın(sadece basketbolda değil) sebebi belliyken, Enes buna bahane olmasın. Kavga dövüşten önce, Enes gibi hoca efendi diye dolaşıyorlardı yollarda(ha beraber yürüdünüz siz o yollarda, bunlarıda unutmadık).
  • konu leş gibi hüloğğ kokuyor
  • enes fetocu olduğu için takımda olamıyor herişin içinde siyaset olduğu için bunda da var...

    teknik ekibin ya da federasyonun yapacağı bir şey burada...

    umarım bu şekilde de başarılı oluruz..
  • Enesi şu son yazdıklarından sonra sittin sene almazlar milli takıma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki geçen seneden daha derli toplu bir hücum var takımda ? Tabi bunda Melih ve Ersan'ın önemi büyük..Bir de aman Semih gözünü burnunu falan yiyeyim adam gibi oyna turnuva boyunca.Hani 40 dk boyunca değil ama 20 dk kendini versen yeter..Semih şu durumda en önemli isim çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 15 Ağustos 2015; 19:41:43 >
  • Takım ruh koyuyor fakat kadro cidden zayıf gruptaki diğer takımlara oranla. Semih ise aptal olmadığı zamanlarda ne kadar katkı verebileceğini gösteriyor bizlere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

    Takım ruh koyuyor fakat kadro cidden zayıf gruptaki diğer takımlara oranla. Semih ise aptal olmadığı zamanlarda ne kadar katkı verebileceğini gösteriyor bizlere.

    Takım zayıf değil aslında sadece oyuncuların hepsi rol oyuncuları tamamlayıcı isimler.Biraz Ersan / Dixon ayırabiliriz o kadar..Hepsi 10-20 dk da 10 sayı atsa ooo iyi oynamış dediğimiz isimler.Ama buna rağmen hiç birşey yapamayacak durumda da değiliz.Hani şu takımda hücumda güvenilir zor durumlarda son saniyelerde gözü kapalı güvenebileceğimiz biri olsa çok şey değişir.Ama zaten yıllardır bunun eksikliğini hissediyoruz.İbrahim-Serkan sonrasından beri...Kimse Hido falan yazmasın "gerçi kim yazar ki "

    Ama geçen seneden de iyiyiz sanki ? Tabi turnuvada görmek önemli.Savunma zaten sıkıntı yok.Ama hücum ? Bakalım göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 15 Ağustos 2015; 20:04:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dixon gereğinden fazla top tutuyordu elinde ilk 2 maçta bu maç daha takıma oynuyor.
    Ama Yunanistan alır her türlü çok iyi kadroları var.
  • Şampiyona ne zaman ve maçlar saat kaçta olacak bilen var mı, işten 8 gibi döndüğümden izleyemeyebilirim.
  • Aziz Yıldırım'ın abudik gubidik açıklamaları umarım etkilemez.Bugün sahada fena bir takım yoktu.Etklenmişe de benzemiyorlar.

    Harun Erdenay da da suç var ayrıca.Ahh Harun ahh....Biraz sesini çıkarsan..
  • aziz yıldırım paranın verdiği güçle çok basit konuşmuş...

    hele de millilerin önemli bir turnuvaya hazırklık yaptığı bu dönemde..

    Allah akıl fikir versin ne diyeyim..pek akıllıca değil...
  • Takımda temel bazı eksikler var.

    1. 2.20 boyunda sağlam bir 5 numaramız yok.

    2. Her maç 25-27 sayı civarı atacak skorer bir oyuncu, 2 numara.

    3. Kritik anlarda 1e1 oynayıp 3-4 tane kritik 3lük sokacak Spanoulis tipi, Naumoski tipi bir 1 numara.

    4. Dirk Nowitzki tipi skorer bir 4 numara.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden bizim oyuncularımız penetre ederek oynayamıyorlar ? Bence bizim en büyük eksikliğimiz.. Hep şuta dayalı oynuyoruz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük maçlarda takımı beğendim.Yunanistan karşısında da iyi bir oyun ortaya koyduk...
  • şu doğus nasıl bir basketbolcu anlamadım gitti.. insan para kazandığı bir meslekte hiçmi sutunu gelıştıremez arkadaş..takımı halen begenmıyorum italya karsısında işimiz çok zor 3 lükler girmezse ne yaparız bılemem kilit nokta 3 luk atışlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 29 Ağustos 2015; 10:16:25 >
  • 2 numara pozisyonuna adam yetişmemesi çok saçma. Takımda bir maçta 5-6 adet üçlük sokacak adam yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.