Şimdi Ara

2015-2016 NİSSAN X-TRAİL HK. (astra sedan satıp x-trail almak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    2012 model astra sedan 1.4 turbo cosmo aracım var.
    birkaç gündür 2015-2016 x-trailleri inceliyorum. gerek fotolar, gerek videolarda çok hoşuma gitti. özellikle 7 koltuklu olması. kendi aracımı 90-92 bin gibi fiyata satabiliyorum. bütçem ise 150 bin tl. ama 2015-2016 x-trailler 160 185 bin arası. kendi aracımda oldugu gibi her araçta fiyatlar arttı. 2 sene önce bu fiyatlara üst sınıf araçlar alabiliyorduk. ama durum böyle şimdi için.
    bu fiyatlara alınır mı, aile kullanımı olacak, geniş olması bu sebeple önemli. cvt şanzımanda sorun yaşar mıyız.

tavsiyeleriniz çok değerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CVT problem gecmisini sorgulatmani oneririm. En azından Nasıl çözülmüş vs. Yeniden problem Yaşar misin bilemem AMA Ben o donemde crv aldim yAn tarafta Nissan bayii vardı her gittiğimde kamyon üzerinde cvt sıkıntılı yolda kalan xtrailler geliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 25 Şubat 2020; 7:14:33 >

2016 yılında crv ile arasında kaldığım bir araçtı test sürüşünden sonra crv seçmiştim hantal gelmişti vites yüzünde muhtemelen. O dönem sorunlarını bilmiyordum iyi ki de crv seçmişim diye düşünüyorum.

Arkadaşa katılamıyorum,2014 ve 2015 yeni kasalarda şanzıman sorunları vardı başta,servisler halletti'16 ve sonrasında sorun yok zaten,sınıfında tr'de alınabilecek en dolu ,büyük suv,platinium premium için konuşuyorum,tavsiye ederim...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.