Şimdi Ara

2014 ygsnin içler acısı hali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar, iyi akşamlar .2012den beri ygsye giriyorum.fakat bu sene rezillikler üstüne rezillikler yaşandı kanimca.neredeyse her alanda 10tane soru celiskiliydi.özellikle sosyal ve turkcedeki bir kaç paragraf sorusu.bütün forumdaki kardeslerimiz neredeyse 30 a yakin celikili soru tartisti.celiskili sorudan kastim cevabın %100net olmamasi.birde nevruz olaylari karıştı.ben artık egitiminde icine siyaset girdiğini düşünüyorum.ygsde bu kadar absurt,yanlış hamallik sorulari herkesi ters kose yaptı bana kalırsa.ygssi böyle olan bir sınavın lys sesi nasil olur cok merak ediyorum. Edit:imla (mobilim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen öyle

Lys çalışan yapar diyoruz da soru yamuk olunca sen çalışsan ne yazar?

• kabus gibi...
  • aynem geçen senede girdim bu kadar tartışalan soru yoktu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 2010dan beri giriyorum görmediğim rezillik kalmadı gün geçtikçe tuhaflaşıyor bu sınav
  • sınavımızda aynı başımızdakilere benziyor bence. hepsine kocaman bir lazım.
  • Bu sene ne yapmaya çalıştılar zaten kimse anlamadı. Kolay sormaya mı çalıştılar da bünyeleri alışık olmadığı ortaya bu kadar çelişki çıktı, yoksa zekice düşünüp kolaymış gibi gösterip çelişki mi bastılar?

Bir de sorular doğru dürüst açıklanmadan 2 3 gün sonra sonucu açıklayıp bizi öyle oyalıyor olabilirler mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sırf çelişkide birakicaz diye mahfettiler sinavi

• Birazdan "sınav kolaydı"cı troll tayfa gelecek beyler hazırlıklı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicurus -- 24 Mart 2014; 23:26:05 >
  • Bence hersey ayarlanmisti ve bunun üstüne oyunlar oynandı olan genc arkadaslarimiza oğlu iyi biyerlere gelsin diye uğrasan ailelere oldu.öğrencileri kobay gibi kullanıyorlar.geometride şaka gibi üçgen yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

aynem geçen senede girdim bu kadar tartışalan soru yoktu

abi geçen sene bende girdim mezunum hiç hatırlamıyorum 10 15 sorunun böyle tartışıldığını geçen sene bir matta abaküslü soru birde fende bir soru tartışıldı gerisinde bir problem yoktu ama zorlayıcı bir sınavdı bu sene 15 20 soruda millet çelişiyor ve mat bölümü acayip kasıntıydı yani anlayacağım sınavı rezil ettiler birde soruları açıklamayınca iyice allak bullak oldu olaylar..
  • Nasil calisicagimizi hangi kaynakları tarayacagimizi şaşırdık

• soruların açıklanmamasıda ekstra bi çelişki oluşturdu , eskiden millet bakardı hepsine şöyle şöyle geliyor netler derdi , üzülen üzülür sevinen sevinirdi. Etrafa bakıyorum ben dahil herkes ne yapacağını bilmez bir durumda şuan , bir an önce açıklansa bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attj4d -- 24 Mart 2014; 23:30:59 >
  • Temeli yok ama bence sosyali özellikle bilgi hazırladılar ki mfler sosyalde çok fazla net çıkarmasın dengelemek için de feni kolaylaştırdılar böylece alanların ayrımı daha keskin olsun diye ama sosyali sadece yorumla yapan ben için Coğrafya hiç kolay olmadı keza felsefe de aynı şekilde olan yine bize oldu. O ikilemli çelişkili soruların amacı ne kasti mi hala çözemedim gerçekten.

• koca yıl 160 tane adam gibi soru hazırlayamıyorlar. nasıl bir kurumdur anlayamadım bütün olanak imkan herşey var adamlarda. silgiyide kücültmüşler zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duglas

Arkadaslar, iyi akşamlar .2012den beri ygsye giriyorum.fakat bu sene rezillikler üstüne rezillikler yaşandı kanimca.neredeyse her alanda 10tane soru celiskiliydi.özellikle sosyal ve turkcedeki bir kaç paragraf sorusu.bütün forumdaki kardeslerimiz neredeyse 30 a yakin celikili soru tartisti.celiskili sorudan kastim cevabın %100net olmamasi.birde nevruz olaylari karıştı.ben artık egitiminde icine siyaset girdiğini düşünüyorum.ygsde bu kadar absurt,yanlış hamallik sorulari herkesi ters kose yaptı bana kalırsa.ygssi böyle olan bir sınavın lys sesi nasil olur cok merak ediyorum. Edit:imla (mobilim)

Bu sene ilk defa giriyorum ama önceki yılları çözmüştüm.Bu yıl ki sorular hakikaten çok feci saçmaydı ya da biz ygs konularını yanlış biliyoruz!!!ör. fizik:basit makinalar,kaldırma kuvveti,elektrik,aynalar,mercekler vs. ki biyolojiyi hiç söylemiyorum bile sıfır bilgi bol mantıksızlık yok efenim kuşlar neden uçar bilmem ne bunu soracağına git bir enzim sor,protein sentezi sor!!!!

• quote:

Nasil calisicagimizi hangi kaynakları tarayacagimizi şaşırdık

Sanırım devlet kitabından çalışmaya başlayacağız!Artık sorular yayınlanmayacak böylece yayınlar da soru yazamayacak!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: monurknbr95

quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

aynem geçen senede girdim bu kadar tartışalan soru yoktu

abi geçen sene bende girdim mezunum hiç hatırlamıyorum 10 15 sorunun böyle tartışıldığını geçen sene bir matta abaküslü soru birde fende bir soru tartışıldı gerisinde bir problem yoktu ama zorlayıcı bir sınavdı bu sene 15 20 soruda millet çelişiyor ve mat bölümü acayip kasıntıydı yani anlayacağım sınavı rezil ettiler birde soruları açıklamayınca iyice allak bullak oldu olaylar..

evet dedigin sorular bide turkcede bi soru vardı onlar dışında boyle tartışılan yoktu. Sorularıda açıklamadılar millet ne yapacagını şaşırdı. Hakkımızda hayırlısı olur umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: donanım26

quote:

Nasil calisicagimizi hangi kaynakları tarayacagimizi şaşırdık

Sanırım devlet kitabından çalışmaya başlayacağız!Artık sorular yayınlanmayacak böylece yayınlar da soru yazamayacak!!!

Hocam katiliyorum.bu arada sınavın zorluğunu tartışmıyoruz arkadaslar o kisiden kisiye değişir.biz soruların soru olmadıgını soyluyoruz

• sınavdan sonra sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bi belirsizlik oldu ne yapıcağımı sasırdım açıksası
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.