Şimdi Ara

2014 YGS-LYS Kitap Tavsiyeleri-Öneriler -Çalışma Programı-YGS+MF (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
95
Favori
88.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygs turkce icin kaynak alma diyorsun hocam. Kitap okumak neladar faydali olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten çok güzel öneriler var.Teşekkürler paylaştığın için.Kitap tavsiyesi isteyen arkadaşlar mutlaka bakmalı.Onun için konuyu yukarılara taşıyalım.

• arkadaşlar ben YGS-LYS FEM DERGİLERİ ni almayı düşünüyorum.Dersanede 21 adet dergiye 200tl dendi.ben de fem dergisinin internet sitesine girdim.21adet dergi ile birlikte 11 yane YGS deneme seti yanında hediye veriliyor ve fiyatı 147 lira.acaba internet sitesinden alırsam her hafta 1 dergi mi verilir yoksa hepsi toplu olarak mı?alanlarınız varsa cevaplayın lütfen teşekkürler
  • ÇOOOOOKKK !
  • Ygs matematik için fem simetri alacağım 3 set 45 tl sizce uygun mu?

• Tahmid T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Biyoloji için tabiki FDD.Mattan konu özetli soru bankası bence daha faydalı ama o kitap da iş görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetMertG

Biyoloji için tabiki FDD.Mattan konu özetli soru bankası bence daha faydalı ama o kitap da iş görür.

Hocam konuyu bir süredir takip ediyordum da (öneriler için teşekkürler bu arada) şu fdd biyolojiyi aldım bugün, yav kitabı inceliyorum çok ayrıntıya bakamadan tamam deyip aldım direk şimdi geldim bi bakıyorum kitap 2011 yayını. Çok farklı olacağını zannetmiyorum ama bir sıkıntı olur mu ?
  • ben 11 il tarih i unuturum gibime geliyor ama cografya icin cep kitabi alayim diyorum fem guvender ne oneririrsiniz?

mat icin fdd çözümlü var az yaptim bir de fem kony ozetli alicam tavsiyen var mi

ygs simetri kimyayi da alicam turkce matematik fen bu sene bitsin

• Berk A. kullanıcısına yanıt
    Bu yılın Ösym'nin açıkladığı konulara bakın..O konuları çalışın ki hiç sanmıyorum değişeceğini.Sadece bazı bölümlerin bazı konularının bazı parçalarında ufak tefek değişiklikler olabilir.Onları da denemede görünce anlarsınzı doğrusunu
  • Mat ygs konu özetliyi almalısın bence de.Ama vaktin varsa simetriyi de bitirebilrisin
  • su konuya da bakar misinhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81675357

• takip
  • ardelis A kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımdan faydalanabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

takip

Sen neden takip hocam.Bir dahamı giriyorsun yoksa zorlaştırma işlerimizi bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagras

quote:

takip

nostalji yapıyorum hocam
  • :)
  • quote:

quote:

takip

ben de odtü yü kazanabilirdim.
  • quote:

quote:

quote:

takip

ben de odtü yü kazanabilirdim.

Boşver hocam sen böylede mutlu olmayı bilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsayişBerkemal

arkadaşlar ben YGS-LYS FEM DERGİLERİ ni almayı düşünüyorum.Dersanede 21 adet dergiye 200tl dendi.ben de fem dergisinin internet sitesine girdim.21adet dergi ile birlikte 11 yane YGS deneme seti yanında hediye veriliyor ve fiyatı 147 lira.acaba internet sitesinden alırsam her hafta 1 dergi mi verilir yoksa hepsi toplu olarak mı?alanlarınız varsa cevaplayın lütfen teşekkürler

Şahsen ben geçen sene dergilerden çalıştım bölüm bölüm ayırmış güzel olur diye ancak sanki birşeyler eksik gibi geliyor onun için bu sene simetriden devam ediyorum ve memnunum bence dergi yerine başka kaynak al
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.