Şimdi Ara

2014 YGS-LYS Kitap Tavsiyeleri-Öneriler -Çalışma Programı-YGS+MF (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
95
Favori
88.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bunlar Final :) Ben FDD dedim.
  • Konu Anlatımı olarak FDD.Soru bankası olarak Final.
  • Hocam zafer yayınları nasıldır mezun için?
  • Prototype88 kullanıcısına yanıt
    Mat ve Geo Soru bankaları iş görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetMertG

Hocam bunlar Final :) Ben FDD dedim.

''Hocam'' iyiymiş Diğer yeşil kitap çok övülüyor da ben senin de onu dedğini sanmıştım.Bahsettiğin kitap bu mu hocam
     2014 YGS-LYS Kitap Tavsiyeleri-Öneriler -Çalışma Programı-YGS+MF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merve D. -- 16 Eylül 2013; 20:03:24 >

• Merve D. kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle !
  • OK.
    Teşekkürler.=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merve D.

ya bende simetrinin biyolojileri var ygs lys ama hiç memnun değilim.Palme ve fdd yeşil kitap çok övülüyor birini alsam diğerinde aklım kalıcak ikisini de alsam gereksiz mi olur konu anlatımlı kitaplardan bahsediyorum bu arada.

Hocam bence simetri dünyaya gelmiş bulunmaz nimetlerden biri,bence tarzınıza uymadı bir başka kaynak olarak fdd yi öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeelMyMalice

quote:

ya bende simetrinin biyolojileri var ygs lys ama hiç memnun değilim.Palme ve fdd yeşil kitap çok övülüyor birini alsam diğerinde aklım kalıcak ikisini de alsam gereksiz mi olur konu anlatımlı kitaplardan bahsediyorum bu arada.

Hocam bence simetri dünyaya gelmiş bulunmaz nimetlerden biri,bence tarzınıza uymadı bir başka kaynak olarak fdd yi öneririm

Bence de.Bana göre değil o kitap. FDD'yi deneyeceğim bugün alabilirim belki saol.

• quote:

quote:

quote:

Bence de.Bana göre değil o kitap. FDD'yi deneyeceğim bugün alabilirim belki saol.

Biraz incele fdd yi onuda beğenmezsen palme konu anlatımlıya bakmanı tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Biraz incele fdd yi onuda beğenmezsen palme konu anlatımlıya bakmanı tavsiye ederim.

Gittim baktım bulamadım bizim burada gelmemiş daha.Başka yere gitmeye de üşendim ikisine de bakıcam

• Türkçe'den neden konu anlatımına ihtiyaç yok?
  • Stationary Traveller kullanıcısına yanıt
    Paragraf'ta konu anlatımını ne yapacaksın.Ygs nin % 90 ı paragraf.Kalan % 10 luk dil anlatım içinde bol bol soru çözüp hocaya sormak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetMertG

Paragraf'ta konu anlatımını ne yapacaksın.Ygs nin % 90 ı paragraf.Kalan % 10 luk dil anlatım içinde bol bol soru çözüp hocaya sormak lazım

Paragrafları yapmak için ne yapıcaz peki? Çalışmak gerekmiyor mu onun için, yoksa demek istediğin yoruma dayalı olması mı yani kendi yorum yeteneğimize kalmış bir şey mi o sorular?
  • Teşekkürler

• Stationary Traveller kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.Paragraf için bolca soru çözün.Kitap okuyun.Beyninizi geliştirin.Yorum yapın.Yapacak kesin bir şey yok.Hayalgücünüzü arttırın
  • manevizengin kullanıcısına yanıt
    Rica ederim..
  • fizik için ygs lys körfez soru bankasının soruları mı daha nitelikli ve öğretici yoksa esenin mi? ben ikisinden birini alacağım çünkü
  • YGS Türkçe için hangi yaprak testi almalıyım? Türkçe temelim iyi beni biraz zorlasın istiyorum. Bir de paragraf oluyor mu bu testlerde?
  • Ben biyoloji için bu iki kitap arasında kaldım hangisi iyidir.Her türlü görüşe açığım;

fdd ygs-lys biyoloji;

fem ygs-lys biyoloji;

Matematik için Fem ygs mat1 k.a düşünüyorum nasıldır?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.