Şimdi Ara

2014 YGS-LYS Kitap Tavsiyeleri-Öneriler -Çalışma Programı-YGS+MF (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
95
Favori
88.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biyoloji konu anlatımlı kitap eklenmiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyaktaDuranBoga -- 14 Eylül 2013; 1:12:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowboys_from_hell

Arkadaşlar merhaba
    Ben Ygs çalışmaya yeni başladım.Daha doğrusu başlamaya çalışıyorum.Fizik-Kimya-Biyoloji için temelden alan bildiğiniz bir konu anlatımlı kitap var mı?
    Varsa tavsiye edebilirmisiniz

Fizikten benim önerim fasikül fasikül alman mesela celal aydın yayınları.Sınava çalışırken basit bir konu olan "kuvvet ve hareket"i yapamıyordum fakat bu yayını alarak soru kaçırmamaya başladım ama soruları tek tek çözdüm.Ben fizik çözmeyi Eksen'le sevdim sende deneyebilirsin.Ve fizikten hangi konuyu anlamadıysan internetten dinlemelisin.Hepsi iyi ama ben körfeztv yi daha çok seviyorum.Birde Ztv den bir kadın var o da iyi.2013 lys fiziği son hafta internetten dinledim ve pekiştirdim sonuç bütün sözel sorular yanlış--çıkmaz diye bakmamıştım--diğerleri doğru.YGS Biyolojiden konu anlatımlı güvender iyi LYS için kitap almana gerek yok okul kitabı oldukça iyi.

• muhedismiss M kullanıcısına yanıt
    Hocam aklıma gelenler bunlar..Tek tek soru gelirse yanıtlayabilirim.
  • Ben fizik kimya ve bioloji için bu kitapları almayı düşünüyorum Nasıldır? Kullanan var mıdır? var ise fikirleriniz nelerdir.Her türlü görüşe açığım.;

palme ygs fizik konu anlatımlı;

2014 YGS-LYS Kitap Tavsiyeleri-Öneriler -Çalışma Programı-YGS+MF

fem simetri kimya;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CBAC2479 -- 15 Eylül 2013; 19:09:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetMertG

Hocam aklıma gelenler bunlar..Tek tek soru gelirse yanıtlayabilirim.

Kardes bi aylik yani 4 haftalik program hhazirlamayi dsunuorum bi calisma plani taslagi atrmsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3ünü de öneririm..Özellikle Simetri Kimyayı..Tabi yazdıklarıma da bir göz at derim..
  • Arkadaşlar bende 2011 basımlı Fem kitapları var (Tarih, Türkçe-Edebiyat, Biyoloji, Felsefe) Sizce yenilerini alayım mı? müfredat değişti mi?
  • Hocam elimde yok malesef.. Yukarıda önerdiğim şekilde yapabilirsin..Detaylı şekilde anlattım.Dediğimi yapmaya çalış bi ss yolla eğer dediğim gibiyse sana söyleyeyim..İnan şuan dersane vb. Programı yazmaya vaktim yok..
  • Hocam durumun varsa Al.Yoksa boşver..İnan bende simetrinin 2006 baskısı var..Ygs-lys bile değil..Soruların % 90 ı aynı.Sen netten bak bu yılın konuları ne .Hangi konular eklenmiş hangi konular çıkarılmış.Ona göre çalış..
  • Yerimizi alalum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Konu Günceldir Arkadaşlar..Yardımı olmasını istiyorum..Hangi kitap almalıyım diyen arkadaşların olduğunu biliyorum ..
    Oyüzden UPP!

Hocam çok teşekkürler müsaitseniz pm ye gelirmisiniz ???
  • Geliyorum hocam
  • obp 45 gelicek napıcam ben
  • engmen E kullanıcısına yanıt
    Sınavdan 500 Tam Puanı çak :) İstiyorsa 0 gelsin :)
  • quote:

Sınavdan 500 Tam Puanı çak :) İstiyorsa 0 gelsin :)

o bana çakmasında
  • engmen E kullanıcısına yanıt
    Ahaha.O da olur mu olur hocam :)
  • Sözel derslere şimdiden başlamak mı doğru şimdi sayısal dersleri bitirmek mi doğru?
  • Çok yararlı bi başlık hocam çok teşekkür ederim.. Bende ne kitap alsam diye düşünüyordum her gece çok iyi bir kılavuz oldu benim için. Program sistemi de hoşuma gitti ayrıca Belki seneye aynı üniversitede oluruz. Ege üniversitesi Elektronik müh. benimde hedefim
  • hellolef kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam.Oranın hastanesi beni benden götürdü zaten :)

Estağfurullah elimden geldiğince bir şeyler yazdım..Ne mutlu bana ki yararlananlar var..
  • Hocam şimdi hesaplamak isterdim de fiyat ne kadar tutuyor aşağı yukarı bunların hepsi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.