Şimdi Ara

2014 SONY 3D TV (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.968
Cevap
48
Favori
290.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50" sony WXXX serisi, Amerika'da 1000 dolara satılıyor ve amazon'dan alanların hepsi durumlarından memnun. Türkiye'ye gelmesini merak ve heyecanla bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ayrıca doğru cevabı da kendin vermişsin

"Satır işleme" ile diğer bahsettiğin durumun da hiç bir alakası yoktur,farklı faktörler bunlar! kısaca satırı az/eksik işler ama panelin Hızı çok fazla olur/olabilir!
    kaliteli Receiver ile de hiç bir alakası yoktur!

Sen bence al eline PS3 veya USB stick oradan bağlantu kur bir şekilde ve kendi gözlerinle izle manzarayı,kaldıki MAÇ hastası isen ve diyelimki yeterince hızlı bir panel de aldın
    ama bir bakıyorsun camera-pan-scan yaptığı zaman özellikle maçlar da ekranda acaip kötü vertical-banding oluşuyor(video akışı ile alakalı veya panel banding olarak)
    o zaman ne yapacaksın

bu illet panellerin her bir tarafı sakat yaw,bir şeyi süper oluyor bir şeyi dandik oluyor bir sürü yeri yine benzer şekilde falsolu oluyor v.s v.s

kısaca ne görüyorsan eyvallah diyeceksin artık
    ++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• Modeller çok pahalı onun yerine fazla detaycı değilseniz panasonic alın derim
  • Hocam geçen sene televizyon almadan önce çok okudum araştırdım ve bir kaç modele indirdikten sonra adayları gözlerime güvenip hx920 aldım ve keyfime bakıyorum. Televizyon almama rağmen sık sık gidip teknoloji marketlerini ziyaret ediyorum artık tvler yüzünden kusmak istiyorum. Yok 7 mm inceliğinde yok akıllı tv yok takla atıyor. Kimse demiyor ki arkadaş tv alıyorum resim kalitesi nasıl renkler sıcak mı akıcı mı böyle alıcılara böyle tv yapar firmalar.
    Ryzen 9 5950X || ROG RYUJIN 360 || Asus ROG CROSSHAIR VIII EXTREME || XPG Spectirix D50 4X8GB 4133MHz CL19 DDR4 Ram || MSI RTX 3090 X TRIO || Corsair MP600 Pro Hydro X Edition CSSD-F2000GBMP600HXE 2TB x 2 RAID.0 || Cooler Master HAF 700 EVO || EVGA Supernova 1000 P2 80+ Platinum, 1000W || Corsair LL140 x 4 || GIGABYTE AORUS 27" FI27Q-X || Astell&Kern KANN MAX || Denon PMA-720 AE || JBL Studio 280 BK x 2|| Asus Rog Claymore II || LOGITECH G502 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse || SteelSeries QcK Mouse Pad || 2 x Logitech F710

İntel i7 4770K || Asus Z-87 Deluxe || Asus GTX760 DirectCU II O.C. || Corsair LS120 SSD || Cooler Master Haf912 || 2 x 2TB WD Green HDD || Logitceh MK520 || Logitech Darkfield || Sony 65AG9 || Sony STR DA 3700ES || JBL STUDIO 250P || 2 X JBL STUDIO 280 || 2 X JBL STUDIO 180 || PIONEER SW21
  • travers kullanıcısına yanıt
    Hx920 güzel seçim :))) hayırlı olsun

resimler burada ama Sony için ayrı bir dosya da toplamak istiyorum ancak teknik olarak özellikle "pratik" bazı bilgiler gerekiyor,senin gördüğün veriler v.s ise palavra,onlar işin "marketing-tool" kısmı yaw
    itele geç böyle bilgi diye verilen sallama şeyleri!

http://rg.to/file/3d8cf6d446ff9984e8dc37c6ec02ab1f/Tosh_4K_L,X9x.rar.html
    dfiles.eu
    Deposit Files
    http://dfiles.eu/files/meqoc468m

luckyshare.net
    Download File
    http://luckyshare.net/3307044617/Tosh
    4K L,X9x.rar

diğer bahsettiğin panel Avrupa serisi değildir düşünme bile bunu

++

92x için de arkadaştan haber bekliyorum,şayet almazsa seni arayacağım o zaman görmeden alırsın,nasılsa diğer arkadaş gidip canlısını görecek! fiyat ok dir
    X45x ise sürpriz çıktı! bunu da arkadaş gidip görecek ayrıca bir başka dostum daha var bizim İzmir takımından o da sanırım bugün akşam gidecek panele bakmaya
    bu durum da X45x öne çıkar tabik her iki kullanıcı da benim muhtemelen tanıyorlardır,hele de İzmir takımın dan olursa ben işi sağlama almak için gidin inceleyin
    dedim ama kullanıcıları tanıyorsam,görmeye gerek kalmaz! X45x kullananın kesin tanıyorum hatta bizim KSK dan birisi o arkadaş,telefonunu bilsem hemen arardım
    ama o dur diye tahmin ediyorum yine de,sanırım o 3D ye kendisini kaptırmış ayrıca ıvır-zıvır özellikler istiyor Hanımı,beni arasa,ben onu ikna ederim "satma" diye
    çünkü gidip abuk bir panel alacak ki buna Sony de dahildir buna eminim,X45x yanın da tüm paneller abuk kalıyor çünkü! ama satarsa da keyfi bilir ve değerini bilen birisi almış olur

CAN++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 29 Nisan 2014; 15:10:18 >

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• Samsun'da ikamet ediyorum ve buradaki 2 Sony Center'da W855 ve W955 modellerini inceleme fırsatım oldu.
    Normalde 2013 w805 modelini almayı düşünüyordum biraz bekleyeyim fiyat insin derken yeni modeller geldi.
    Haliyle yeni modellere yöneldim. Ama Sony'nin model gamındaki panel değişiklikleri ve sunduğu farklı seçenekler
    karar vermemi zorlaştıracağa benziyor. Şöyleki:

1. Evet 55 inç ve üzeri istiyorum bu kesin.
    2. 4K düşünmüyorum şimdilik
    3. Triliminous ekran olsun mu olmasınmı bu konuda net kanaatim oluşmadı henüz.
    4. Mutlaka 2014 serisi olacak tabiki yeni teknoloji olsun.

W85 cephesinden bakınca 5 inçlik bir fark hakikaten çok büyük değişiklik yapmış, televizyon ben burdayım diyor.
    W955 ile karşılaştırılınca büyüklük farkı çok bariz belli ediyor kendini. Haliyle izleme keyfi daha üst düzeye taşınıyor.
    Ancak W85'in siyahları orta düzeyde bir izleme keyfi sunuyor. Siyahlar aynı paneli kullanmalarına rağmen W905'ten daha
    kötü duruyor. W955'teki siyahları farklı bir fragman oynatıldığından dolayı tam değerlendiremedim ama W955'teki renkler
    biraz abartılı duruyor ve çok parlak. İlerleyen günlerde W955'in siyahlarını ve renklerini aynı şartlarda karşılaştırıp öyle
    karar vermek istiyorum.

Ses deneyimi Sony'nin 2014 LED serisinde bir adım daha öne taşınmış. Ters V şeklindeki yeni tasarım sayesinde
    ses çıkışı için daha fazla yer elde edilerek daha yüksek bass sesler ve daha iyi bir ses ayrımı sağlanmış. Ben
    V şeklindeki yeni tasarımı beğendim. Özellikle ayak dizaynı farklı olması açısından ayrı bir hava katmış farklı bir
    yorum getirmiş LED TV arenasında. Bu tabiki şahsi kanaatimdir genelleme yapamam.

Belki bir iki kez daha Sony Center'a uğrayıp son kararımı vereceğim. Gören ve değerlendiren arkadaşlarımın yorumlarınıda
    merak etmiyor değilim. Lütfen izlenimlerinizi artıları ve eksileriyle yazar mısınız.
    Sony KDL 55W955 LED TV (2014)
    Sony Playsation 4
    Sony SBH-52 Bluetooth Kulaklık
    SONY MDR-RF811RK Kablosuz Hifi Kulaklık

• 2013 serilerinde W905 güzeldi (Triminulus+VA panel) ide W805 ise IPS panel, pasif gözlüktü, Sonuç W905 daha iyi idi...
    2014 serisinde ise W855 daha güzel zira panel Va, aktif gözlük olmuş, W955 ise IPS panele düşmüş, pasif gözlük olmuş..
    eski seride W905
    yeni seride W855 alınabilir TV dir..incelemeye gerek yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    50 inchi es te geçebilirler...
    Bekleyip görmek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 2 Mayıs 2014; 22:20:59 >

sharp lc60 857 fifati 5.400 d, sizce alinirmi? Daha once bu model icin fena degil diyordunuz
    Nerdeyse Sony nin yari fiyatindan bile az

Orijinalden alıntı: sdcvn

3100 civarı biraz zor gibime geliyor...eski serilerin 40 inchi 3000 TL civarı daha ucuz satılmasını beklememek lazım..(Türkiye için)
    ya eski serileri piyasadan toplamaları gerek ya da eski seri teşhirlerin fiyatlarını düşürmeleri..ben 50 inch =3000 TL biraz zor diyorum..
    Bekleyip görmek gerek

Bugün daha önce alışveriş yaptığım bir sony shop a uğradım
    2014 model 60 w 855 ve 55 w 955 , model noları yanlış da yazmış olabilirim gelmişti
    50 inch olan w805 ise ay sonuna doğru gelecekmiş fiyat için çok net olarak 3200 tl olacak dediler

Ben daha 1 ay önce 55 w 905 almıştım ama gördüğüm kadarı ile yeni 9 serisi 2013 modellerin gerisinde
    Sony shop yetkilileri de zaten aynı fikirde

• quote:

Orijinalden alıntı: mmystere

Albani Hocam,

sharp lc60 857 fifati 5.400 d, sizce alinirmi? Daha once bu model icin fena degil diyordunuz

60LE857 mm da 5299 tl.

Orijinalden alıntı: FBlegend

quote:

3100 civarı biraz zor gibime geliyor...eski serilerin 40 inchi 3000 TL civarı daha ucuz satılmasını beklememek lazım..(Türkiye için)
    ya eski serileri piyasadan toplamaları gerek ya da eski seri teşhirlerin fiyatlarını düşürmeleri..ben 50 inch =3000 TL biraz zor diyorum..
    Bekleyip görmek gerek

Bugün daha önce alışveriş yaptığım bir sony shop a uğradım
    2014 model 60 w 855 ve 55 w 955 , model noları yanlış da yazmış olabilirim gelmişti
    50 inch olan w805 ise ay sonuna doğru gelecekmiş fiyat için çok net olarak 3200 tl olacak dediler

Ben daha 1 ay önce 55 w 905 almıştım ama gördüğüm kadarı ile yeni 9 serisi 2013 modellerin gerisinde
    Sony shop yetkilileri de zaten aynı fikirde

Doğrudur..Yeni seriler biraz düşük kalitede..fiyat ta ucuz olabilir ama yine de Türkiyeye girmeden birşey söylemek zor..Umarım ucuz olur da alınır..2014 için W855b serisi daha üstün gözüküyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 4 Mayıs 2014; 0:19:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alker

quote:

Orijinalden alıntı: mmystere

Albani Hocam,

60LE857 mm da 5299 tl.

Evet gordum, Albani Ustad daha once bahsetmisti bu seriden, bana fiyati uygun geldi, Albani Ustadin yorumu nu alsak

• beyler ben sony 47 inç w805a alacakken(fiyatı 3200) yeni model w805b yi gördüm o da güzel açıkçası fiyat olarak ta 50 inç 3200 civarı gelecek diyorlar en azından yukarıdaki 1-2 yorum öyle, yeni seri bi tv nin (hem de 50 inç) 3200 olması kuşkulandırdı beni sizce iki tv arasından hangisi daha iyi ne gibi farkları var teşekkürler.

Bekleyip görmek gerek

hocam peki bu 50inch olayı nerden geldi,

46 ( samsung sony pva)
    47 ( lg philips ips )

sonrasında 55ler vardı. 1,5 yıl öncesine kadar.

bu 50lik panellere nedenihtyiaç oldu acaba, panel kaliteleri nasıldır, ips midir nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 4 Mayıs 2014; 13:58:47 >
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    w800b w805b aynı tv mi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.