Şimdi Ara

2014 SONY 3D TV (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.968
Cevap
48
Favori
282.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sony'nin 2012-2018 model TV'lerinde VEWD TV Store hizmetinin sonlandırılması - 25 Nisan 2019 | Sony TR
    https://www.sony.com.tr/electronics/support/articles/00226633

Sonynin opera tv store ile anlasmasi bittigi icin tvden uygulamalar kaldirilmis.Bende nereye gitti bunlar diye ugrasip duruyordum.İp tv olayi bitmis oldu bizim 2014 tv lerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu pek bi sakin ama danışacağım başka yer yok sanırım. Dönen olursa ne ala... :)

KD-49X8505B kullanıyorum 2015 mart ayından beri. 2016 sonu itibariyle de tv de netflix i kullanmaya başladım. ilk iki sene düzgün çalıştı. sıkıntı yaşamadım. ama son zamanlarda netflix te çökme problemiyle karşı karşıyayım. yeni bir film/dizi açıtığım zaman oluyyor bu çökme.nadiren bölüm atarken de oluyor. hata kodu falan çıkmıyor direkt uygulamadan önce kullandığım girişe ya da kanallara dönüyor.
    Sony ile konuştum dediler opera desteğini çekti ama desteğini çekmeden önce başlamıştı problem.
    neyse reset falan işe yaramadı dediler bi netflixi arayın.
    netflix dedi bizce sıkıntı yok.
    döndüm tekrar sony ye dediler servis yollasak bile yapılacak bir şey yok sistemi geri yüklemekten başka. siz en iyisi internet sağlayıcıyı arayın dediler. onları aradım onlar sebep bile belirtmeden netflixtedir sorun dediler. halbuki diğer cihazlarda netflix hesabım sorunsuz çalışıyor.

dedim ethernet kablosunu takayım wifi yerine düzelir belki. bir iki gün düzgün çalıştı. sonra daha sık çökmeye başladı.

sizce bir çözüm bulabilimiyim? çözümü nerde, nasıl arayım?

• Konu pek bi sakin ama danışacağım başka yer yok sanırım. Dönen olursa ne ala... :)

KD-49X8505B kullanıyorum 2015 mart ayından beri. 2016 sonu itibariyle de tv de netflix i kullanmaya başladım. ilk iki sene düzgün çalıştı. sıkıntı yaşamadım. ama son zamanlarda netflix te çökme problemiyle karşı karşıyayım. yeni bir film/dizi açıtığım zaman oluyyor bu çökme.nadiren bölüm atarken de oluyor. hata kodu falan çıkmıyor direkt uygulamadan önce kullandığım girişe ya da kanallara dönüyor.
    Sony ile konuştum dediler opera desteğini çekti ama desteğini çekmeden önce başlamıştı problem.
    neyse reset falan işe yaramadı dediler bi netflixi arayın.
    netflix dedi bizce sıkıntı yok.
    döndüm tekrar sony ye dediler servis yollasak bile yapılacak bir şey yok sistemi geri yüklemekten başka. siz en iyisi internet sağlayıcıyı arayın dediler. onları aradım onlar sebep bile belirtmeden netflixtedir sorun dediler. halbuki diğer cihazlarda netflix hesabım sorunsuz çalışıyor.

dedim ethernet kablosunu takayım wifi yerine düzelir belki. bir iki gün düzgün çalıştı. sonra daha sık çökmeye başladı.

sizce bir çözüm bulabilimiyim? çözümü nerde, nasıl arayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

https://www.sony.com.tr/electronics/support/articles/00226633

Sonynin opera tv store ile anlasmasi bittigi icin tvden uygulamalar kaldirilmis.Bende nereye gitti bunlar diye ugrasip duruyordum.İp tv olayi bitmis oldu bizim 2014 tv lerde.
    Merhaba ssiptv ile izliyorum ben w815b de.Tv hotel moduna alıp yükleyebilirsin.Nasıl yapacağını anlatan yazı ve videoyu ekliyorum aşağıya.

https://www.youtube.com/watch?v=69HfIxDx1EA&feature=youtu.be

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Ben de yükledim videoya bakarak çıkış yaptım ama ekranda “hotel/pro settings in process” yazısı kaldı onu nasıl kapatıyoruz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: hboz90

Ben de yükledim videoya bakarak çıkış yaptım ama ekranda “hotel/pro settings in process” yazısı kaldı onu nasıl kapatıyoruz hocam?
    Kapamak için; i tuşu , sonra ses kapama (mute) , sonra ses kısma tuşu en sonunda ise açma/kapa tuşuna basman gerekiyor hocam sırayla ve hızlı şekilde.

• Arkadaşlar kullanıyormusunuz bilmiyorum forumda hiç yoruma rastlamadım. Androidde tiny cast veya web video caster uygulamasını indirin. Web sitelerindeki filmler direkt tvde açılıyor. Telefon ısınmıyor batarya yemiyor. Telefondan uygulama içinden istediğiniz sitedeki filme tıklayıp cast düpmesşne basın dönüştür deyin. Anında film tvde oynamaya başlıyor

Bilgisayara klavye mouse ile sürünmeye , hdmi kabloya gerek yok. Konforlu iş.

Sony yapmış yapacağını :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 17 Şubat 2020; 18:45:38 >
  • Digiturk Modül ile kullanan var mı bu modellerden?

• 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.