Şimdi Ara

2014 Seat Leon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ,
    Seat Leon hakkında birkaç sorum olacaktı.
    Öncelikle 17 senelik bi skoda kullanıcısı olarak , şu aralar kendime Leon almayı planlıyorum.Geçen sene kardeşime İbiza 1.2 TSI dsg 2013 kasa 0 araba almıştım.Ara sıra bende kullandığımdan çokta memnun kalmadım , uzun boylu birisi olarak arabaya bindiğimde arka koltukta birinin oturması pekte mümkün olmuyordu.Ve torpido kısmı çok baskındı yani sivriliyordu dize doğru.
    Şu an Skoda Superb var gemi gibi rahatlığına alıştım , Leon alsam pisman olurmuyum diye düşünmüyor değilim(tabiki ikisini kıyaslıyor değilim).Rahatlık bakımından nasıl ? araca rahat 4 kişi oturabiliyormu ?
    60 bin tl civarında para yatıracağım için 4-5 senelik daha güzel bi arabaya binmek yerine 0 arabaya binerim diye düşündüm.Yarın gidip araca binip test edeceğim imkan varsada test sürüşüne çıkacağım.Aklımda birkaç araba daha var ama Leon daha mantıklı geldi.
    Motor kısmına gelecek olursak 1.2 TSI a binmek yerine 1.6 TDI'a binmeyi daha mantıklı buluyorum.İbiza 1.2 TSI 105 beygir bizim Skoda 1.6 TDI 105 beygir arabamızdan daha çok yakıyordu.Benzine fazla para vermek istemiyorum.Aracı satın alırken benzin-dizel arasında ki 5-6 bin tl lik fiyat bana çok gelmez.
    Son olarak her zaman beyaz araba tercih etmişimdir ve istemişimdir.Skoda süt beyazı, bu araç olmasaydı kesinlikle Leonu beyaz alırdım fakat sizin önerebileceğiniz bi renk varmı?Elbette herkesin zevki farklıdır ancak öğrenmek isterim.
    Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasicWarrior -- 1 Aralık 2014; 1:10:48 >







  • Leonlar zaten son zamanlarda sadece beyaz ve kırmızı renk dışında gelmiyorlar. Ibizada yaşadıklarınızı bende showroomda yaşadım. Hatta binerken dizimi o sivri çıkıntiya çarptım ve arabadan soğudum. Ben ise toledoda karar verdim, ama gözüm leonda kalmadı değil. Bence bir de octaviyaya da bir bakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon a 2 gundur bakiyorumda 1.6 tdi full sunroof led paketli 70 i asiyor , 2 inci el lerde ise 65 bin tl civarinda.
    2 tane octavia eskittik 2000 ve 2005 te alip 5 sene ve 8 sene kullanip saatik suan superb ye biniyoruz , artik skoda almayalim diyoruz. tabi bu dusundugum leonu yanina alicam yoksa skodadan asla vazgecmem.
    Parlement mavisi gozume carpti guzel gibi geldi bana fakat 0 ini almaya kalksam subatta teslim ederiz dediler.Ayrica yeniden bi otv zammi g3licek diyorlar.yani oraya parayi yatirdigimda benden ayrica para isterlerse kotu olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasicWarrior -- 3 Aralık 2014; 14:32:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.