Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.995
Cevap
46
Favori
271.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
    La970 de 2 gb dır.

LA960, LA860, LA790 -> LG L9 - (ARM Cortex A9) 2x1.2@GHz [2GB RAM] (GPU-Mali-400 @320 MHz)

Orijinalden alıntı: 666azazel

La970 de 2 gb dır.

LA960, LA860, LA790 -> LG L9 - (ARM Cortex A9) 2x1.2@GHz [2GB RAM] (GPU-Mali-400 @320 MHz)

Bir bilgi kirliligi yaratmis olabilirim yogunluk ve uykusuzluktan oturu, eve gecince hemen kontrol ediyorum, ayibimizi ortelim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LB670'lere Digiturk modülü oluyor mu? Bugün kuruluma gelen eleman LG'nin digiturkle anlaşması yok dsmartın var falan dedi ben de tam tersi diye biliyorum. Yarın digiturk kurulumuna gelecekler ama merak içindeyim. Ayrı kumanda kullanmak istemiyorum.

• Facebook ve Twitter uygulamaları çıkmış. Ben yükledim, ikisi de pek bir şeye benzemiyor. Biraz ilkel kalmışlar. Hani şu ana kadar yüklediğim bütün uygulamalar fazlasıyla basit. Şu WebOS'un faydasını ne zaman göreceğiz, merak ediyorum. Ayrıca Turkcell TV hala ortada yok...
  • 42lb670 şu an mediamarktta 2000.
    acaba netten almak ile mağazadan almanın ne farkı var? iadedir değişimdir bu gibi durumları da kast ediyorum?
    netten alınca ne oluyor mağazadan alınca ne oluyor?
    netteki fiyatlarda 200 TL civarı kar sağlamak mümkün de dünya para veriyoruz 100-200 bari kazıklanmayalım.

Orijinalden alıntı: sakamisin

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman55

quote:

quote:

oled panel olarak daha pahalı ve renkler gerçekten güzel fakat 4k oled olursa anlamlı yoksa ıps 4k, oled fhd den bence daha iyi. tv den beklendi smart özellikleri yeterli düzeyde olsun, usb den film ve altyazı sorunu olmasın, görüntü net, keskin, parlak ve 3d de imax salonunda gibi olsun istiyorsanız bence la970 iyi bir tercih. panel tepkime süreleri bilmediğim bir dünya video testleri falan yapılırsa bilemiyeceğim. ama detaya çok dikkat eden birisiyim ve içimegerçekten birtek bu televizyon sindi. eski 42ld420 lcd tv de bile pikseller daha sık 55 inç lg fhd modellerden ve kalite kabına tahmmülüm pek yok. nekadar para veriyoruz; sevemezsen ısınamazsan kullanamazsın. onedenle ya en baz modeli en ucuzu yada en mantıklı high end cihaz almak daha doğru kanaatindeyim.

7500 de iyi para :D Bende bulabilirsem LA965e yönelirim belki

7500tl bimeksteki kampanyalı fiyatı. marmara forum lg den 6000tl ye aldım. oda iyi para aslında. benim demek istediğim şudur. 4500-5000-5500 gibi rakamlara fhd 55 inç tv alma konusunda insanların düşünmesini tecrübelerden fikir edinmesini istiyorum, tabikide herkes kendi kararını veririr benim bir karım getirim yok. arada ciddi kalite farkı varken, bence 55 inç te fullhd de 3d olarak en baz ile en dolusu çook bariz fark yaratmayabilir, çünkü pasifte o çizgilenmeden kurtulamayacaksınız fhd de. ya en baz fiyat performans ürünü yada en mantıklı high end ürün alınması gerektiği kanaatindeyim.

6000 uygun tabiki vatandada 5900e düşmüş şimdi düşünebilirim işte

Dün Mediamarkt, Teknosa Lg Samsung Hepsini dolaştım. Cihazları denedim.

Samsungun 3 boyutlu görüntüsünü hiç beğenmedim. Derinlik diye bir şey yok cihazda. O an vazgeçtim zaten.
    Teknosa da LA970, LA965 ve UB serisini inceledim. UB serisinin renkleri hiç güzel değildi. Zaten bu yabancı forumlardaki yorumları okuyunca (en kötü 4k performansı veren cihazmış) kafadan elemiştim.

LA970 ile LA965 de ardı ardına Street Dance filmini izledim. İkisininde derinlikleri gerçekten çok hoş. Popoutlar çok güzel. AMA 970renkleri çok daha güzel. Teknosadaki adamlar UB serisini öve öve bitiremedi onu satmaya çalıştı.
    Sonra LG'ye gittim. Orada Kapora verip LB730 ve 7530 ses sistemini ayırtmıştım. LA970 alacağım LBden vazgeçtim dedim. Ama orada 7565 lira idi. Kliksa ve vatanda 6000lira dedim. Vatana girdi baktı tükenmiş. Daha sonra kliksaya girdi 6000 lirayı gördü. Patronlarını aradı. 6000e bağladık. 1200de ses sistemi vardı. Onun üstüne bir de +4yıllık garanti yaptırdık. İkisininde garantisi 6 yıl oldu. 8000lira gelmiş oldu ama en azından 4K sistemine hazır ve gerçekten kaliteli bir 3D izleme fırsatım olacak.

LA970 almamda yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oled panel olarak daha pahalı ve renkler gerçekten güzel fakat 4k oled olursa anlamlı yoksa ıps 4k, oled fhd den bence daha iyi. tv den beklendi smart özellikleri yeterli düzeyde olsun, usb den film ve altyazı sorunu olmasın, görüntü net, keskin, parlak ve 3d de imax salonunda gibi olsun istiyorsanız bence la970 iyi bir tercih. panel tepkime süreleri bilmediğim bir dünya video testleri falan yapılırsa bilemiyeceğim. ama detaya çok dikkat eden birisiyim ve içimegerçekten birtek bu televizyon sindi. eski 42ld420 lcd tv de bile pikseller daha sık 55 inç lg fhd modellerden ve kalite kabına tahmmülüm pek yok. nekadar para veriyoruz; sevemezsen ısınamazsan kullanamazsın. onedenle ya en baz modeli en ucuzu yada en mantıklı high end cihaz almak daha doğru kanaatindeyim.

7500tl bimeksteki kampanyalı fiyatı. marmara forum lg den 6000tl ye aldım. oda iyi para aslında. benim demek istediğim şudur. 4500-5000-5500 gibi rakamlara fhd 55 inç tv alma konusunda insanların düşünmesini tecrübelerden fikir edinmesini istiyorum, tabikide herkes kendi kararını veririr benim bir karım getirim yok. arada ciddi kalite farkı varken, bence 55 inç te fullhd de 3d olarak en baz ile en dolusu çook bariz fark yaratmayabilir, çünkü pasifte o çizgilenmeden kurtulamayacaksınız fhd de. ya en baz fiyat performans ürünü yada en mantıklı high end ürün alınması gerektiği kanaatindeyim.

Samsungun 3 boyutlu görüntüsünü hiç beğenmedim. Derinlik diye bir şey yok cihazda. O an vazgeçtim zaten.
    Teknosa da LA970, LA965 ve UB serisini inceledim. UB serisinin renkleri hiç güzel değildi. Zaten bu yabancı forumlardaki yorumları okuyunca (en kötü 4k performansı veren cihazmış) kafadan elemiştim.

LA970 ile LA965 de ardı ardına Street Dance filmini izledim. İkisininde derinlikleri gerçekten çok hoş. Popoutlar çok güzel. AMA 970renkleri çok daha güzel. Teknosadaki adamlar UB serisini öve öve bitiremedi onu satmaya çalıştı.
    Sonra LG'ye gittim. Orada Kapora verip LB730 ve 7530 ses sistemini ayırtmıştım. LA970 alacağım LBden vazgeçtim dedim. Ama orada 7565 lira idi. Kliksa ve vatanda 6000lira dedim. Vatana girdi baktı tükenmiş. Daha sonra kliksaya girdi 6000 lirayı gördü. Patronlarını aradı. 6000e bağladık. 1200de ses sistemi vardı. Onun üstüne bir de +4yıllık garanti yaptırdık. İkisininde garantisi 6 yıl oldu. 8000lira gelmiş oldu ama en azından 4K sistemine hazır ve gerçekten kaliteli bir 3D izleme fırsatım olacak.

Hayırlı olsun. Bende bu tvlerden LA965 ile LA970 kararsız kaldım.
    Kurulumunu yaptıysanız SD ve HD performansı nasıl?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de, dün bir çılgınlık yapıp gittigidiyor'dan 55la970v aldım hayırlısıyla. LG garantili ürünü altı taksit 5499tl'ye aldım,100tl'lik bonusu cikarirsak 5399tl'ye geldi. Size ve bana hayırlı olsun inşallah. Denediginiz ub980v serisi miydi? Oyleyse, ub980v serisinden ve samsungun hangi modeliyse o tv'den goruntu kalitesi farklarinin neler oldugunu paylaşır mısınız?

• Kurulumu düğünümden sonraya yapılacak. 2 hafta sonra falan. O zaman bakar söylerim

UB850 Serisi.
    Samsung serilerinde genel anlamda 3 boyut beni tatmin etmedi. Renk konusunda bi sıkıntı yok. Gözlükler gözü yoruyor derinlik hissedemiyorsunuz

Kurulumu düğünümden sonraya yapılacak. 2 hafta sonra falan. O zaman bakar söylerim

UB850 Serisi.
    Samsung serilerinde genel anlamda 3 boyut beni tatmin etmedi. Renk konusunda bi sıkıntı yok. Gözlükler gözü yoruyor derinlik hissedemiyorsunuz

Ub980 serisiyle mukayese imkaniniz olmadi mi? Denediginiz samsung'un hangi serileriydi? 3d ve 2d görüntü kalitesi farki hakkinda biraz daha ayrinti bilgi verirseniz sevinirim. Zamaninizi aliyorsam kusura bakmayin!

Orijinalden alıntı: yusaeker

quote:

Kurulumu düğünümden sonraya yapılacak. 2 hafta sonra falan. O zaman bakar söylerim

UB850 Serisi.

Ub980 serisiyle mukayese imkaniniz olmadi mi? Denediginiz samsung'un hangi serileriydi? 3d ve 2d görüntü kalitesi farki hakkinda biraz daha ayrinti bilgi verirseniz sevinirim. Zamaninizi aliyorsam kusura bakmayin!

UB850 ile kıyas ettim sadece.
    Bariz şekilde görüntü kalitesi farkı vardı.

Samsung da 3D Olarak H7000e baktım. Hiç derinlik hissi yoktu ve aktif gözlükleri hiç beğenmedim. Renk kalitesi gayet güzeldi Samsung'un.
    HU8500 ve HU7500 H8000 baktım onlarda güzeldi ama 3D denemedim hiç.

• Bir tane de bundan alayım sakata gelmeyelim diyorum :D
    Tuncmatik UPS. Aslında akım korumalı priz alacaktım ama riske girmeye gerek yok.
    http://www.hepsiburada.com/liste/tuncmatik-lite-1000va-line-interactive-ups-tsk1058/productDetails.aspx?productId=bd84122&categoryId=60001544
  • Sqmsung'un baktığınız modelleriyle la970v arasinda, 2 ve 3d görüntüde bariz fark var mıydı? Samsungun modellerini tercih etmeyisinizin sebebi fiyat farki mıydı? Ub850 ile la970 arasinda goruntu kalitesi bakimindan ne gibi farklar dikkatinizi cekti? Bu tv, herseyiyle içinize sindi mi?
  • Bende bugün LG 42LB652V aldım.
    DVB-S2/T2/C 3D FHD WEBOS SMART LED LCD TV + 2 GÖZLÜK.
    1.900 Tl ye. Daha kurcalama aşamasındayım ve şimdilik herşey güzel. Bu ürün geçen ay gelmiş. Forumlarda pek bir bilgi yok o yüzden iyi mi kötü mü yazarım buraya.
  • Şuanda marmara forum bimeks te teşhir 55f9000 uhd model 4879tl. Almayı düşünen. Samsung da alabilirim gelip test edeyim diyenlere duyrulur. 1 adet ürün varmış ellerinde. 55la970 alan arkadaşlara hayırlı olsun.

• quote:

Şuanda marmara forum bimeks te teşhir 55f9000 uhd model 4879tl. Almayı düşünen. Samsung da alabilirim gelip test edeyim diyenlere duyrulur. 1 adet ürün varmış ellerinde. 55la970 alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Teşekkür ederim. Size de hayırlı olsun. Tv'yi cok merak ediyorum acikcasi. İnşallah pisman olmam,sizin gibi beklentilerimi ziyadesiyle karşılar,icime siner. Bu tv'lere verilen baya bir para,cope gitmez insallah. Fiat/performans bağlamında iyi bir urun olduğuna inanmak istiyorum.
  • UB850V modelini yakından inceleyen ve kullanan var mı? yukardaki bir yabancı sitenin tv'yi kötülemesi bir çok kişiyi soğuttu.bir inceleme ile karar ermek doğru olur mu acaba?iki yere sordum (mağaza) TV'den şikayet gelmediğini söylediler .hatta bir internet mağazası 'son günlerde en çok talep gören 5 tv den birisi ' dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocker -- 7 Haziran 2014; 19:41:01 >
    AMD Phenom II X6 1100T Black Edition 3.3GHz + Corsair H100 Extreme Sıvı Soğutma - Asus Sabertooth 990FX - Corsair Vagance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 - 2x MSI HD6850 Cyclone Power Edition/OC GDDR5 1GB - 2x OCZ 120GB Agility 3 Sata 3 SSD Raid0 - 2TB WD Green Sata3 - 850W Thermaltake Toughpower Grand 80+ Gold - Corsair GRAPHITE 600T + 3x Akasa s flow Silent 83cfm Fan - Asus DRW-24B3ST 24X ± DL Sata

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.