Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.995
Cevap
46
Favori
264.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bahsettiğiniz LG 65UB980 modeli 10.000 TL değil, şu an halihazırda 8.443 TL ye satılmakta... Linki;
    akakce.com
    LG 65UB980V 4K Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-lg-65ub980v-led-fiyati,2569190.html

• HDMI 2.0 Model su an da bulabilirsiniz.

Mesele Film izlemek icin degil zaten,

HDMI 2.0'in avantaji 4K @ 60 FPS vermek. Yani oyun ile alakali.
    Filmler zaten 24-30 FPS. Bunun icin HDMI 1.3 ve 1.4 yeterli..

Playstation 4 de HDMI 1.4 ile geldi.
    4K @ 24-30 FPS yeterli degil oyun icin.
    4K destekli oyun bakalim ne zaman cikacak ve nasil olacak. Playstation'a da upgrade gelecek mi..? Asil bunlari bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 17 Mayıs 2014; 22:03:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zvzv Z kullanıcısına yanıt
    İnternette 2 firmada fiyat var on gündür. Ancak ellerinde stok yok, LG daha dağıtmamış.

• GrkmAdr G kullanıcısına yanıt
    4k 3D görüntü için de HDMI 2.0 gerekiyor, 1.4'ün bantgenişliği yeterli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

4k 3D görüntü için de HDMI 2.0 gerekiyor, 1.4'ün bantgenişliği yeterli değil.

Hocam Stereoscopic 3D olarak mevcut tum Ultra HD TV sahipleri 3D@4K filmleri izleyebilir.

HDMI 1.4 --> 30 FPS
    HDMI 2.0 --> 60 FPS

Her ikisi de 3840x2160 - 3D desteklidir.

720p,1080p,2160p ve 3D Filmlerin 2 versiyonunu da bulabilirsiniz.

3D@4K icerik de mevcut su an hem 30 hem 60 FPS..

Daha once LG LA 9700 ve 9650 serilerinde daha ilk ciktiklari zaman 3D@4K Review yapilmis zaten.

Ve daha once dedigim gibi sadece LG degil tum firmalar su anki 2013 UHD modellerine Firmware ya da Hardware eklenti dahilinde HDMI 2.0 destegi vereceklerini acikladilar.

Sony, Samsung, LG vs...

Elinizde hali hazirda HDMI 1.4(High Speed) kablo varsa 3D@4K@30 FPS icerik oynatmaniza da yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrkmAdr -- 18 Mayıs 2014; 6:48:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thenlee

Selamlar,

Bugün 47LB670v alarak aranıza katıldım.N11 üzerinden 2399-111TL gibi bir fiyata geldi.Ürün geleli 3-4 saat oldu kurcalıyorum genel olarak beğendim.
    Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
    genelge 730 ile arasındaki fark sorulmuş benim gördüğüm kadarıyla 670v ve 730v arasında 100hz fark var ve aynı zamanda 670v'nin hoparlörleri televizyonun arkasında 730v hoparlörleri ise soundbar şeklinde televizyonun önünde..

Selam, cihazınızı iyi günlerde ve sıkıntısız kullanmanızı dilerim

Birkaç sorum olacak,

1) Vertical banding problemi bu seride de var mı acaba LA serisinde çok şikayet var dı...
    Umarım farketmediğiniz birşeyi farkettirip cihazdan soğumanıza neden olmam :)

Bununla ilgili şu konuya bakabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_83663592/tm.htm

2)DVB-T2 alıcı var mı?
    burada var gibi görünüyor ama kendi sitesinde bilgi göremedim?
    LCD Compare
    LG 42LB670V 107 cm sur LCD Compare !
    http://www.lcd-compare.com/televiseur-LG42LB670V-LG-42LB670V.htm

3) Tarayıcıdan online dizi sitelerindeki içerikleri izleyebiliyor muyuz?
    örneğin şu adresi benim için test edebilir misiniz?
    http://www.yabancidiziizle1.com/

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: thenlee

Selamlar,

Bugün 47LB670v alarak aranıza katıldım.N11 üzerinden 2399-111TL gibi bir fiyata geldi.Ürün geleli 3-4 saat oldu kurcalıyorum genel olarak beğendim.
    Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
    genelge 730 ile arasındaki fark sorulmuş benim gördüğüm kadarıyla 670v ve 730v arasında 100hz fark var ve aynı zamanda 670v'nin hoparlörleri televizyonun arkasında 730v hoparlörleri ise soundbar şeklinde televizyonun önünde..

Hayırlı olsun güle güle kullan.Benimde bir sorum olacak aldığın zaman kutunun üzerinde LG nin bandrolü varmıyı.? (Hani sarı,mor veya kırmızı renkte olan bu ürün LG garantisi altındadır yazan bandrol.) Eğer varsa bende 42lb670v almayı düşünüyorum.Dün teknosa,gold,bimeks,mediamark hepsine gittim sanki anlaşmışlar gibi tek fiyat 2349 TL idi. Bende n11 de 1969 TL - 33 TL N11 kupon - 111 TL N11 bonus = 1825 TL ye geleceğini söylediğimde kutu üzerinde bandrolu varsa hiç durma al dediler. Siparişi vermek için cevabınızı bekliyorum.

• oralardan almak biraz enayilik gibi <2350 ye 47 inc alırsınız neredeyse. ve hepsi lg türkiye garantili.
  • ilk çıktığında 2650 ye lg nin kendi mağazasında vermişlerdi 50lb670v modelini. n11.comdakilerin tamamı lg türkiye garantisinde diyor ayrıca orada ve gittigidiyor da olan birkaç mağaza da teknosanın kendi mağazalarıymış. aynı ürünü internette başka fiyata showroomlarında başka fiyata veriyorlar . alanlar kutularda teknosa olduğunu söylüyor
  • Arkadaşlar, 1+1 evime 42LB620V modelini aldım, bu model hakkında yorum yapabilir misiniz ? Teknosa internet sitesinden 8 taksit ile aldım.

Henüz daha yeni onayladım. Salı günü gelir sanırım. O zaman daha çok yorum yapıyor olurum.
  • arkadaşlar, LB serisi tv lerde vertical banding,ışık sızması gibi sorunlar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Araştırmacı608

Anlamakta güçlük çekiyorum.LG LA 2013 serisi müşterilerini hayal kırıklığına uğrattı .Ama 2014 modelleri müşteri bulabiliyor...

2013 LA 42LA640S yaşadığım sorunlar:

1-Anakart yandı.
    2-Yetersiz bellek sorunu ve bu sorunun kesinlikle çözümü yok.Ayrıca bu sorun televizyonu 2-3 ay kullandıktan sonra ortaya çıkıyor.Çünkü güncelleme ile televizyonun hafızası ya doluyor ya da internet üzerinden video izlemenizi engelleyen bir yazılım yükleniyor.
    3-Smart TV kullanabilmeniz için belirli belgeleri onaylamanız gerekiyor.Bu şart güncelleme ile geliyor.Ancak belgelerde televizyonda smart tv kullanırken belirli bilgilerin toplandığı ve gerekirse toplanan bilgilerin üçüncü kişilerle paylaşılabileceği ifade ediyor.LG seni izlememe izin ver yoksa smart tv özelliklerinden faydalanamazsın diyor..
    4-Müşteri hizmetleri sorunlara karşı duyarsız...

Araştırmacı608.... Durmadan aynı mesajları yazmanızdaki kastınız nedir...? Tamam anladık, Bu markadan almışsınız ve memnun kalmamışsınız.... Şikayetlerinizi, nedenleri vs.. bir iki üç beş... kez yazdınız.... buda tamam.. fakat durmadan aynı şeyleri tekrarlamak pek objektif bir tavır değil.. Elektronik birazda şans işidir nihayetinde.. memnun kalan olduğu kadar olmayanda olabilir...Bu sadece LG markası için geçerli değil, bütün markalar için geçerlidir. Burada herkez iyisi ile kötüsü ile konuyu tartışıyor ama aynı mesajı yada aynı olumsuzlugu kimse onlarca kere ilgili ilgisiz her mesajın altına yazmıyor... Lütfen aynı mesajları tekrarlayarak konuyu saptırmayalım ki herkez forumdan daha iyi yararlansın.. Yeni birkaç bilgi (olumlu/olumsuz) yazarsanız sizin de foruma daha fazla katkınız olur...

• LB 670 modelini kullanan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.
    tamamen beyazv eya gri sayfada tv nin dört köşesinde siyahlık varmı aldıgım tv bu şekilde beyaz ve gri sayfalarda siyahlık var ve servis buna normal diyor sizlerin fikirleri nelerdir acaba?
  • 50 inc 670 modelini bugun aldim arkadaslar bakalim nasil cikicakteslim aldigimda yazarim goruslerimi

• kadir_74 K kullanıcısına yanıt
    ne kadara alsınız hocam eger özel değilse..bende alıcamda 2800 cıvarı düşünüyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

ne kadara alsınız hocam eger özel değilse..bende alıcamda 2800 cıvarı düşünüyorum ..

3000 tl geldi hocam aslinda 55 dusunuyordum ama arada 1000 tl yakin fiyat farki ve odaya buyuk gelecegini dusunerek 50 inc aldim.

• ANIL A kullanıcısına yanıt
    1) Ben böyle bir problem görmedim.

2) Var. Ama henüz herhangi bir kanal bulamadım.

3) Bu site açılıyor, film de izlettiriyor, öte yandan bir süre sonra, yoğun reklam içeriği nedeniyle kapanıyor. (Güncellemeden sonra denemedim) Diğer dizi izleme sitelerinde henüz problem görmedim.
  • üstatlar bir el atın.
    bir yardım edin
    tv 55 LB 670
    bu elime gelen 4. panel
    bunda da dört köşede ve köseleri birbirine bağlar şekilde siyah alanlar var bunlar normal mi yoksa tv sorunlu mu? yoksa bende mi bir sorun var siyahlıkları psikolojik olarak mı görüyorum
    bana siyah fon haricinde her fonda köşelerde siyahlık var gibi geliyor. tv izlerken çok belli olmuyor ama hd film sırasında beni baya rahatsız etti.

eğer tv ye sorunlu diyorsanız geri iade edeceğim.

• Evet arkadaşlar az önce N11 den siparişimi verdim. 42lb670V 1969 TL - 111 TL N11 bonus - 33 TL sepet indirimi - 9.68 TL N11 para puan kazandım - 31.7 TL avantajix para iadesi - 6.58 TL bonus kart para puan ile bana 42lb670 televizyon 1.777,04 TL ye geldi. Satıcı ilede görüştüm sorularıma hemen yanıt aldım. Eğer almak isteyen varsa mağazalarda 2.349 TL ye satılıyor ama arada 570 TL gibi büyük bir fiyat farkı var. TV gelince tekrar yorum yazarım. aldığım link aşşağıda ilgilenenler bakabilir.

• Arkadaşlar bu hafta 55LB730v aldım bunu alırken teşhir şıkan 55la860v ürünümü iade ettim üzerine 250 TL fark koydumda aldım. 860 ile 730 arasında işetim şistemi hariç fark varmı?

870 giyatı 1000 TL yüksek kalmasa 870 te alabilirsim ama 250 TL fark vererek 730 almakta iyi bir karar olsa gerek.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.