Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.995
Cevap
46
Favori
264.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    55UC970V tavsiye ederim. Diğerlerinden çok daha iyi.
    Fiyatları biraz artmış ama kampanyalar ile birlikte 5.000 TL. civarına bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici

55UC970V tavsiye ederim. Diğerlerinden çok daha iyi.
    Fiyatları biraz artmış ama kampanyalar ile birlikte 5.000 TL. civarına bulabilirsin.

Uc oled değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • estamemuchoo E kullanıcısına yanıt
    Oled değil... LED (Curved - Eğimli) TV.
    Direct Led diye bir teknoloji kullanıyor. Daha iyi arka aydınlatma ve yerel karatmaya yarıyor.

Fiyatı burada yüksek. Sadece örnektir:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 20 Nisan 2015; 17:30:39 >

• Curved düşünmüyorum teşekkürler
    Peki browser hızı felan nasıl ?

• Birde paneller 120hz miş
    4k deneyimleriz nasıl ?

• estamemuchoo E kullanıcısına yanıt
    Panel 100 hz. 4K demolar ve Test yayını iyi. TV üzerinden internet çok kullanmasamda fena değil, işini yapıyor. Eğimli olması rahatsız etmiyor, göz hemen alışıyor. Yeni çıkacak HDMI 2.0, HDCP 2.2 vb. teknolojileri destekliyor. 4K/60p, USB 3.0 ve başarılı pasif 3D. Bence fiyat/performans ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 22 Nisan 2015; 1:42:14 >
  • Arkadaşlar webos da browser ve diğer app ler gerçekten yavaş mı ?
    Bunu sadece lg kullananlar cevaplamasın lütfen objektif bi şekilde diğer tv deneyimi olan arkadaşlar cevaplasın lütfen
    Diğer bi mevzu ise dün doğubank da bi arkadaşın dükkanda laflarken
    Lg 65ub950 teknosada 6000tl kampanyalıyken teknosanın gittigidiyor üzerinden nasıl 5500tl e sattığı sordum , oda stok bitirdiklerini bazen reklam amaçlı zararına bile verdiklerinden bahsetti aynı tv yi istersem 5000tl e veririm dedi
    Ayrıca boşver dedi haziran gibi yeni sistemler gelecek dedi 3d kalkıyormuş yasaklandı gibi bişeyler geveledi ben sadece size aktatıyorum ne kadar doğrudur bilemiyorum
    Yabancı forumlardan takip eden varsa paylaşabilir mi ?

• HDMI üzerinden bağladığım PC'mdeki ses çıkışı, 65UB980V TV'mi sadece stereo olarak görüyor? 4+1 olarak vb gösterme şansı yok mu?
  • wellwet W kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla sorun TV ile ilgili değil, PC ile alakalı. Bence bunu PC ile ilgili bir bölüme makinenin özelliklerini (ekran kartı vb...) de vererek sorsanız daha kolay cevap bulursunuz.

• wellwet W kullanıcısına yanıt
    PC'den aktarıp TV üzerinden dinliyorsanız zaten bütün hoparlörlerinden ses çıkıyordur! Stereo olarak göstermesine takılmayın... (Yoksa problemi yanlış mı anladım?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 28 Nisan 2015; 13:50:21 >
  • PC, LG TV'yi sadece stereo olarak görüyor ve sadece 2 hoparlör varmış gibi davranıyor. DTS müziklerim de doğal olarak stereo olarak çalıyor TV'de :( Eğer LG TV'yi 5+1 olarak görse (ya da lG TV'nin windows için bir sürücüsü olsa) sorun ortadan kalkacak gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellwet

PC, LG TV'yi sadece stereo olarak görüyor ve sadece 2 hoparlör varmış gibi davranıyor. DTS müziklerim de doğal olarak stereo olarak çalıyor TV'de :( Eğer LG TV'yi 5+1 olarak görse (ya da lG TV'nin windows için bir sürücüsü olsa) sorun ortadan kalkacak gibi?

Farklı HDMI portlarını denediniz mi TV üzerinde?

Ayrıca 65UB980V için premium support var, premium support merkezini aradınız mı?

• Pazar günü bende 65UB950V alarak LG kullanıcıları kervanına katıldım. Aslında 55 inç düşünüyordum. 55UB850V mart sonu 3500 den 5000 e fırlamış. Bende 500 daha ekliyip 65 inç alayım dedim. 6500 e 980v de vardı ama hepsi teşhir ürünüymüş. Kaç günlük teşhir diye sorduğumda 6 aylık diyince direk vazgeçtim 980 den. Vatan'da öüne geçip incelediğim TV çok büyük gibi gözükmesede , eve girdiğimde resmen şok oldum. Panel gerçekten dev gibiymiş. 2 saat kadar kurcalama şansım oldu akşam. Webos gayet hızlıydı, 1 TB lık harici USB den tüm MKV leri sorunsuz açtı altyazıları ile beraber. PC yi bağlayıp Iron Man i 3d denedim gayet başarılıydı. Beşiktaşın maçında da vertical banding olayını test ettim. Evet biraz mevcut. Yukarıdan aşağıya komple dikey olarak değilde bölgesel olarak bir kaç yerde var. Filmlerde , dizilerde hiç belli olmuyor hatta plot kameradan gösterilen maç görüntüsü dışında hiç belli olmuyor diyebilirm. İade etsem yerine gelecek olan tv de de çıkma olasılığı yüksek o yüzden bu şekilde kullanmayı düşünüyorum. Harman - Kardon hoparlörler inanılmaz güzel ses veriyor. Tv nin en çok hangi özelliğini sevdiniz diye sorsalar sesleri derim o derece yani. Görüntüde titreme , ışık sızması ve ölü piksele rastlamadım. Tek sıkıntı az da olsa vertical banding var. PC ye beğlayıp Fifa 2014 oynadım 4k da , görüntü akıcılığında hiç bir sıkıntı yok. Input lag da hisstmedim. Tabi BF4 tarzı 5-10 ms nin bile önemli olduğu oyunlarda input lag sıkıntı yapabilir. 2-3 saatlik gözlemlerim bu kadar . İlerleyen günlerde tecrübelerimi aktarırım.

• Arkadaşlar merhaba. 2200-2300'e kadar TV düşünüyoruz. Ben LG 42LB730V modelini beğendim. 42UB820V modeli 4K ancak giriş modeli olduğu için pek yanaşmadım. Bu fiyata başka tavsiye edebileceğiniz model var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Arkadaşlar merhaba. 2200-2300'e kadar TV düşünüyoruz. Ben LG 42LB730V modelini beğendim. 42UB820V modeli 4K ancak giriş modeli olduğu için pek yanaşmadım. Bu fiyata başka tavsiye edebileceğiniz model var mı?

730v bulursanız düşünmeden alın, lakin model kalmadı piyasada bilginiz olsun.
  • Teknosa'nın Pendik Bayii'sinde teşhir olarak var, orada inceleyip internet mağazından kutulu şekilde sipariş vermeyi düşünüyoruz. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar 42lb652v'nin pc'de input lagi kaç mstir? Bilen-deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarkos

Arkadaşlar 42lb652v'nin pc'de input lagi kaç mstir? Bilen-deneyen var mı?

Bir konuda 30ms ler civarı olduğu söylenmiş.

Aynı dönemin ve serinin cihazları olduğu için de 42LB5600 ile benzerlik gösterebileceğini düşünerek şuradaki veriyi kullanabiliriz sanıyorum;

http://www.displaylag.com/low-input-lag-hdtvs-gaming-holiday-2014-edition/

• quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

quote:

Orijinalden alıntı: Anarkos

Arkadaşlar 42lb652v'nin pc'de input lagi kaç mstir? Bilen-deneyen var mı?

Bir konuda 30ms ler civarı olduğu söylenmiş.

Aynı dönemin ve serinin cihazları olduğu için de 42LB5600 ile benzerlik gösterebileceğini düşünerek şuradaki veriyi kullanabiliriz sanıyorum;

http://www.displaylag.com/low-input-lag-hdtvs-gaming-holiday-2014-edition/

Daha büyük ekrana sahip olduğu için UE48H6270 ile karşılaştırıyorum ama 30 ms civarı muazzam cidden. Samsung bu rakamları yakalayamazsa LG alacağım demektir. Sağolun bu arada gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarkos -- 30 Nisan 2015; 15:04:20 >

• Arkadaşlar merhaba,

65UB950 kullanıyorum. Bir ay önce almıştım, vertical bandingten çok korkuyordum ama hiçbir sıkıntı yok bu konuda.

Sormak istediğim birkaç konu var. İnternette araştırdım ama sorularımın toparlanmış net bir cevabını maalesef bulamadım. Bilen arkadaşlar vardır mutlaka.

-Sony xperia z3 kullanıyorum. NFC ile televizyona bağlanmak istiyorum. TV'nin içinden çıkan TagOn ile bağlantı kuramıyorum. Telefonumun LG marka olması mı gerekli?
    -Wi-fi direct ile telefonumdan televizyona görüntü ve içerik aktarmak istiyorum. Bunu da beceremedim. Var mıdır anlatabilecek?
    -PC ile Widi yardımıyla kablosuz görüntü aktarmaya çalıştım. Sanırım notebookumun işlemcisi biraz eski kaldı ve bu işleme izin vermedi. Başka bir yol var mıdır kablosuz görüntü aktarımı yapabilecek?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.