Şimdi Ara

2014 LG 3DTV (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.997
Cevap
46
Favori
263.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Yeni model tv'ler ciktiginda hep bu tur sorular soruluyor, bir turlu anlamiyorum.

    led tv'ler de isik sizmasi, bulutlanma vb sorunlar her zaman vardir ve var olacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alierr

    Yeni model tv'ler ciktiginda hep bu tur sorular soruluyor, bir turlu anlamiyorum.

    led tv'ler de isik sizmasi, bulutlanma vb sorunlar her zaman vardir ve var olacaktir.

    bazı modellerde yok nasıl her zaman olacak laf mı yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreeRun

    quote:

    Orijinalden alıntı: alierr

    Yeni model tv'ler ciktiginda hep bu tur sorular soruluyor, bir turlu anlamiyorum.

    led tv'ler de isik sizmasi, bulutlanma vb sorunlar her zaman vardir ve var olacaktir.

    bazı modellerde yok nasıl her zaman olacak laf mı yani.

    Arkadan aydınlatma TV lerde, TV yapısı gereği bu ışık sızması olabiliyor ama zifiri karanlıkta, çok fazla ışık ayarında veya paneldeki arızadan, eşit ışık dağılımı olmaması sebebi ile IŞIK sızması, hıza baglı BULUTLANMA olabilir..Teknik olarak bunları engellemek münkün veya değil bu TV nin kalitesini gösteriyor..
    IŞIK sızması maalesef her markada olabiliyor..Ararsanız görürüsünüz..Ama normal kullanımda bu farkedilmiyor..




  • myz1453 kullanıcısına yanıt
    merhaba, günlük kullanımda fark görür müyüz bilmem. ancak LG nin özellkle öne çıkardığı true black ve true color generator gibi farklar var. ayrıca bir subwoofer içeriyor. Ses sistemi olmayan veya sürekli açık tutmayan kişiler için faydalı olacaktır.

    True black ise özellikle samsungun siyah seviyesinin daha iyi olması ve vurgulanmasına karşılık olarak çıkartıldı sanırım. Benim iki led televizyonumda samsung ve gerçekten çok güzel görüntü alıyorum. Ancak bu sefer pasif 3D deneyimi istediğim için LG marka daha büyük bir LED almak için takipteyim. 730v veya 870V düşünüyorum. fiyatların biraz oturması lazım. 55LA860v fiyatı seviyesinde 55LB870V alınabilmesi lazım yani 4000 -4400 aralığında fiyat olmalı. Daha üst fiyatlar 55 ekran için etrafta 4K paneller varken ticari açıdan mantıklı değil. daha alt fiyatlar ise ancak 2015 yılında seri sonu ürünlerde mümkün olabilir. belirttiğm fiyat aralığının ise fiyat değişim grafiğinin ortalarında yani sonbahar başlangıcında mümkün olacağını düşünüyorum.




  • mertb M kullanıcısına yanıt
    2500 cıvarı 730 mu mantıklı 2000 civarı 740 mı ustam ne dersin
  • Bu fiyatlar 42 inch için sanırım. Üstte de belirttiğim gibi 730v yi tercih etmek lazım. Eğer yeni ürüne hemen sahip olmak isterseniz aradaki fiyat farkını ödemeniz gerekir. Fiyata bu yedirilmiştir. Bir kaç ay sonra 730 un 740 fiyatına yaklaşması lazım. Ama şu anki fiyatına gelmesi 2015 yılını bulur.
    Bence 4 ay falan beklerseniz en fazla 200 300 lira farkeder. Bu para benim için farketmez derseniz hemen alın keyfini sürün.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertb M kullanıcısına yanıt
    insallah duğun ağustosta ustam aynen 42' düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: luxaeterna

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rock_Rage

    Dün teknosaya giderek şöyle bir lb serisini baktım.Görevli arkadaşla biraz sohbet ettik LB670V modelinin 4GB rama sahip olduğunu eğitimde kendilerine lg yetkililerinsöyledğigi belirtti.Samsung H serisinde 3GB mış sanırım hangi modelleri kapsadığını bilmiyırum.Buda benden olsun.Cihazların yanında 2 gözlıük geldiğini özellikle belirtti.4lü ekstra pake 79 tl imiş.Bende özellikle sadece teknosanın 6 gözlük verdiğini diğer bayilerin 2 gözlük verdğini söyledim.Bunuda doğrulayarak satıcıya kalmış olduğunu söyledi.Yani ikna ederseniz 6 gözlük edemezseniz 2 gözlük alabiliyorsunuz :)

    SAYGILARLA


    Pekala şimdi birkaç gözlük daha almak istesek nasıl yapacağız?

    LG AG-F314
    Hepsiburada'da 2 adet 3D, iki adet Dual Play gözlük olarak satışa sunulmuş.
    http://www.hepsiburada.com/liste/lg-ag-f314-3d-gozluk-seti-2-pasif-2-dual-play/productDetails.aspx?productId=evlgagf314&categoryId=60004528

    Aynı kod adlı ürün Teknosa'da 2 adet 3D, iki adet gözlük klipsli olarak görünüyor. (Ki fotoğraf da bu söze daha uygun)
    http://www.teknosa.com/urunler/110012796/lg-ag-f314-2-3d-gozluk-2-klips-gozluk-seti

    Teknosa'da LG AG-F310DP Dual Play gözlük olarak satılıyor.
    http://www.teknosa.com/urunler/110012403/lg-ag-f310dp-dual-play-3d-gozluk

    Teknosa'da kutu içindeki 2 gözlüğe ilave hediye edilen set hangisi acaba?

    Merhaba

    Bizim firmamızda 2 clipsli artı 2 normal toplam 4 adet gözlük 100 TL. Bilginize.




  • myz1453 kullanıcısına yanıt
    Allah Mesut etsin.

    Konuyu dagitiyor olacagim kusura bakmayin.

    Evlenme hazirliklarinda arkadaslarima söyle bir tavsiyede bulunurum. Düğün vb. Diğer harcamalar ve aile yönlendirmesi ile eldeki kısıtlı bütçeyle eşya alımları yapılır ve bunlarda en iyi en istenilen ürünler olmazlar. Mobilya beyaz eşya televizyon gibi.
    Ben de mümkün oldukça az eşya alınmasını çok lüzümlü olmayanların alınmamasını tavsiye ederim. Imkanlar genişledikçe içe sinen ürünler zamanla alınmali.
    Televizyonda böyle bence hiç almasaniz da olur. Mesela şimdi aylmayın yılbaşında üzerine 1000 lira daha koyun 55 ekran alın gibi. Eminim aslında sizde büyük ekran istersiniz. Eminim geçici süre kullanabileceğiniz bir tv niz vardir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • özgenmohan Ö kullanıcısına yanıt
    ustam 730v yi kaca satıyonuz :)
  • Ayrıca Yeni ürünlerimizde tabiiki sorun var. Örneğin 870 modelinde input tuşundan hard diske bağlanamıyorsunuz. Bazı modellerdede yazılımla çözülemeyecek sorunlar tabiki var. Diğer rakip firmada mesela aşırı derecede ısınma sorunları mevcut. Yeni her markada bunlar olabiliyor. Ama benim içimden geçen şu firmamızın en iyi modeli LA serisinde 660 idi. 740 serisinde maalesef kontrast zayıftı 660 ile yanyana sergilemezdim ürünü çünkü o zaman herkes 660 alıyordu :) Bu sene 670 çok satıyorum 730 daha 2 adet verdim. Ama bence 730 modeli alınır. Kendi kişisel görüşüm. Bunlar. Ama şunu söyliyim şu anda LB serilerinde Flash player eklenti sorunları olabiliyor yeni güncellemeler çıktı sorun gideriliyor internette ve sağlamlıkta gerçekten Firmanın rakibi yok. Artı şu anda alt yazılarda da problemler var yeni serilerde ama yazılımlarlada bu buglar sonlandırılacak. Sormak istediğiniz konular olursa yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alierr

    Yeni model tv'ler ciktiginda hep bu tur sorular soruluyor, bir turlu anlamiyorum.

    led tv'ler de isik sizmasi, bulutlanma vb sorunlar her zaman vardir ve var olacaktir.

    güzel cevap sorup durmayın ya led tv işte hep aynı terane
  • arkadaşlar conax modğl teledünya kurulumunda yardımcı olabilecek varmı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avcı001

    Sayın Arkadaşım
    Ölü piksel ile ilgili olarak " şu kadar ölü piksel olursa değişim olur" gibi hususlar 2010 yılında değişti. Ama firmalar bunu değişmemiş gibi hala bu şekilde cevap veriyorlar. Konu ile ilgili olarak internette ve forumda arama yaptığınızda bunu görebilirsiniz. Haklı olduğunuzu ve kararlığınızı satın aldığınız yere hissettirin ve değişim isteyin. Kabul etmezlerse Tüketici Hakem Heyetine başvurun . O kadar para veriyorsunuz ve size ölü pikselli tv veriyorlar. Uğraşırsanız kazanan siz olursunuz. Ölü piksel ile ilgili link http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23622410.asp

    Bu konuda benim de haberim yoktu. Öğrendiğim çok iyi oldu.
    Bilgi için teşekkürler.




  • özgenmohan Ö kullanıcısına yanıt
    55LB670V ve 55LB730V'yi yanyana görüp karşılaştırma şansım hiç olmadı. Gözle görülen belirgin farklılıklar var mıdır görüntü kalitesinde?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: özgenmohan

    Ayrıca Yeni ürünlerimizde tabiiki sorun var. Örneğin 870 modelinde input tuşundan hard diske bağlanamıyorsunuz. Bazı modellerdede yazılımla çözülemeyecek sorunlar tabiki var. Diğer rakip firmada mesela aşırı derecede ısınma sorunları mevcut. Yeni her markada bunlar olabiliyor. Ama benim içimden geçen şu firmamızın en iyi modeli LA serisinde 660 idi. 740 serisinde maalesef kontrast zayıftı 660 ile yanyana sergilemezdim ürünü çünkü o zaman herkes 660 alıyordu :) Bu sene 670 çok satıyorum 730 daha 2 adet verdim. Ama bence 730 modeli alınır. Kendi kişisel görüşüm. Bunlar. Ama şunu söyliyim şu anda LB serilerinde Flash player eklenti sorunları olabiliyor yeni güncellemeler çıktı sorun gideriliyor internette ve sağlamlıkta gerçekten Firmanın rakibi yok. Artı şu anda alt yazılarda da problemler var yeni serilerde ama yazılımlarlada bu buglar sonlandırılacak. Sormak istediğiniz konular olursa yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar....

    Selamlar,

    620, 670 ve 730 arasında teknik oalrak bir karşılaştırma yapabilirmisiniz?

    Çok bahsedilmedi ama internetten bakınca bazı firmalarda 620 modelide satılıyor.

    Birde 570 li bir model var. Onunla ilgilide detaylı bilgi bulamadım.

    edit: lb yeni modeller için kastediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaeln -- 5 Mayıs 2014; 12:56:09 >




  • özgenmohan Ö kullanıcısına yanıt
    47LB670v ile 50LB670v modelleri arasındaki fark nedir? ekran teknolojisi farkı diyenler çıktı ips vs vs diye. Detaylı bilgi verir misiniz? Model olarak tavsiyeniz nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zhny kullanıcısına yanıt
    dün ikisinide yan yana mediamarkta inceledim ben bi fark gormedim ikiside ips panel kutusundada yazıyor zaten..fiyat farkının az olmasını kimse cözemedi ancak sanırım satıs tercihi lg nın boyle..ben 50lb670v alıcam buyuk olasılıkla ..2800 civarı bulursam alırım..
  • Merhaba,

    LG 65UB980V ile ilgili haberi olan var mı?
  • reko kullanıcısına yanıt
    bende 47" modelini düşünüyordum fakat arada 50-100 lira fark vererek 50" modelini almak gibi düşüncem var. Fiyat olayını bende anlamadım ekran yapısı bazı şeyleri değişik diyenleri okuyunca kararsız kaldım diyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.