Şimdi Ara

2014 KPSS Lisans Sonuçları Açıklandı[ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
0
Favori
6.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ICEBERK

Ne indiriyosun zamunda'dan :D
    Bu arada tebrikler. İlk Bine girmişin

Yeni sistem topladım da oyun bakınıyodum :D Teşekkür ederim.Türkçem çok kötü gelmiş yoksa o puan biraz daha fırlardı
  • gk gy 62.5 net ile 75 puan

eğitim 60 net ile 78 puan

işimiz alan sınavına kaldı ordan da bir 30 net çakarsak bu iş tamam
  • Helal olsun.
  • Ben 70 almışım Kpss mevzusu benim için kapandı artık sabah akşam it gibi çalıştım olmadı ama anlamadığım bişey var herkes kötü diyiyordu,bittim diyiyordu ama 89 lar 90 lar havada uçuşuyor helal olsun lafım yok ama nasıl yapıyorsunuz abi bu sınavdan 90 alan gitsin Amerikada bilim adamı olsun ciddiyim müfredatta olmayan Tarih sorularını nasıl doğru yaptınız bu mübarek günde biri nolur açıklasın 5 kez tarihi bitirdim,çözmediğim deneme sınavı kalmadı ama çoğu soruyuda yapamadım.Günde 16 17 saat aralıksızmı çalıştınız ne yaptınız,tanıdığım çok zeki arkadaşlarım vardı Mühendis onlarda en çok 74 oldu bi arkadaşım var işletme mezunun Fem dersanelerine gidiyordu çocuk 87 aldı bide gelmiş çalıştıgım bi kaynak var 15 tarih sorusu ordan çıktı dedi.

Gerçekten nasıl başarıyorsunuz bi açıklayın,müfredatta olmayan tarih sorularını nasıl çözdünüz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

83,5

Fena değil hocam, bölüm neydi? İnşallah atanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nelo Angelo

2014 KPSS Lisans Sonuçları Açıklandı[ANA KONU]

Helal olsun :)

Genel kültürde biraz bocalamışsın hocam ama matematik ve Türkçede döktürmüşsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Ben 70 almışım Kpss mevzusu benim için kapandı artık sabah akşam it gibi çalıştım olmadı ama anlamadığım bişey var herkes kötü diyiyordu,bittim diyiyordu ama 89 lar 90 lar havada uçuşuyor helal olsun lafım yok ama nasıl yapıyorsunuz abi bu sınavdan 90 alan gitsin Amerikada bilim adamı olsun ciddiyim müfredatta olmayan Tarih sorularını nasıl doğru yaptınız bu mübarek günde biri nolur açıklasın 5 kez tarihi bitirdim,çözmediğim deneme sınavı kalmadı ama çoğu soruyuda yapamadım.Günde 16 17 saat aralıksızmı çalıştınız ne yaptınız,tanıdığım çok zeki arkadaşlarım vardı Mühendis onlarda en çok 74 oldu bi arkadaşım var işletme mezunun Fem dersanelerine gidiyordu çocuk 87 aldı bide gelmiş çalıştıgım bi kaynak var 15 tarih sorusu ordan çıktı dedi.

Gerçekten nasıl başarıyorsunuz bi açıklayın,müfredatta olmayan tarih sorularını nasıl çözdünüz ?

Benim hobim tarih hatta yabancı ülkede olsam tarihe yönlendirirlerdi benim için şans oldu biraz ama tarihi at şu sınavdan 83 alınırdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 81,156

Bilmiyorum hayırlısı Allah'tan...

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

83,5

İngilizce öğretmenliği hocam. Ataması en çok olan öğretmenlik bölümü. Geçen sene 5+1 bin atama oldu. 67 ile kapattı. Alan sınavına gireceğim pazar günü. İyi hazırlqndığımı düşünüyorum. Ondan da güzel.bir puan alırsam en azından doğu değil de karadeniz kıyılarından, iç anadoludan bir yere atanırım. Hedefim eskişehir, Bursa, Ankara... Ama kontenjan açılacak mı buralara açılırsa atanabilecek miyim bilmiyorum. Hayırlısı...

• ILoveYouHagi kullanıcısına yanıt
    siz yine iyi almışsınız benim durum içler acısı 58
  • 84.549 sıralama 17258
  • Arkadaslar bn kpss p3 ten calismadan 68 aldim bu puanla bil muh. İcin bi yere girebilirmiyim.
    Veya ortaogretimde-onlisansta duz memurluk veya bil. İsletmenligi kadrosu var mi yok diye gordum kadro varsa ona basvurayim.Suan dip.almadm stajim var.

Forumda hic yardimlasma yok

Bir yardim yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quakka -- 19 Temmuz 2014; 12:02:53 >
  • P3 85
    Daha yüksek gelmesi gerekirdi bence. Geçen yıl 80 di.bu yıl 12 genel kültür neti arttırdım ama genel yetenek 2 eksildi, toplamda yine 10 net artmış oluyor. Normalde 10 net 0.5 ten 5 puan getiriyor zaten ama bu sene genel kültür ortalaması 18 net olmuş, yani düşmüş, geçen yıl 21 di.
    Geçen yıl benim de 21 netim vardı. Bu sene 33. Ortalama sorular harici normalden daha yüksek puan getirmesi gerekmez mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nelo Angelo

2014 KPSS Lisans Sonuçları Açıklandı[ANA KONU]

Helal olsun :)

Genel kültürde biraz bocalamışsın hocam ama matematik ve Türkçede döktürmüşsün.

Sağolun hocam, evet gy beklediğimden iyi geldi,gk malum zordu 2şık arasında kaldığım 5-6 soru tutmadı.

• quote:

quote:

quote:

83,5

İngilizce öğretmenliği hocam. Ataması en çok olan öğretmenlik bölümü. Geçen sene 5+1 bin atama oldu. 67 ile kapattı. Alan sınavına gireceğim pazar günü. İyi hazırlqndığımı düşünüyorum. Ondan da güzel.bir puan alırsam en azından doğu değil de karadeniz kıyılarından, iç anadoludan bir yere atanırım. Hedefim eskişehir, Bursa, Ankara... Ama kontenjan açılacak mı buralara açılırsa atanabilecek miyim bilmiyorum. Hayırlısı...

Tebrik ederim. Maşallahınız var, matematik iyi galiba.. Öğretmenlik mezunları hangi puan türüne bakacak ?

• Tarih kötüydü diye ağladık ama kimse yapamamış. O yüzden sıralamalar yüksek kaldı puanlara göre. 88 puan almama rağmen ilk 5000'e girebildim. 92 puan alanlar ilk 500'e girdiler. Anlayın milletin nasıl döküldüğünü.
  • 84.86 15300 küsür işe yaramaz herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

quote:

quote:

quote:

83,5

Tebrik ederim. Maşallahınız var, matematik iyi galiba.. Öğretmenlik mezunları hangi puan türüne bakacak ?

Matematiğime güveniyordum hocam. Ama sınavı yetiştirmede sıkıntı yaşıyordum. Türkçede mantığı boş bırakıp geçtim o yüzden. 20net de matematikten geldi.
    Şuan bizim için geçerli olan puan türü p10(Eğitim+gygk)

Yarın alana gireceğiz. Alanla birlikte hesaplanacak olan p121(alan+gygk+eğitim) ile de atamalarımız gerçekleşecek.en Son.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

quote:

quote:

quote:

83,5

Matematiğime güveniyordum hocam. Ama sınavı yetiştirmede sıkıntı yaşıyordum. Türkçede mantığı boş bırakıp geçtim o yüzden. 20net de matematikten geldi.
    Şuan bizim için geçerli olan puan türü p10(Eğitim+gygk)

Yarın alana gireceğiz. Alanla birlikte hesaplanacak olan p121(alan+gygk+eğitim) ile de atamalarımız gerçekleşecek.en Son.

İstediğiniz yere atanırsınız inşallah. Sizin durum çok iyi. Yarınki sınav da güzel geçerse iş tamamdır. Valizinizi hazırlayın.

• Beyler 2012 de 88 puan kaç bindydi nereden öğrencez

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.