Şimdi Ara

####2014 KPSS LİSANS SINAVI HAKKINDA YORUMLAR#### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sınava gerçekten çok çalışan birinin iyi geçti demesi için 100 net civarı alması lazımdı.Ama bu sınavda 90 üstü alan yine iyi geçti diyebilir.Çünkü öyle insanlar vardı ki benim 90 yaptığım sınavda 110 yapıyolardı.O adam 100 yapsa da beğenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kervanlar

bu arada burada başka yerlerde sızlanan sahtekarların hepsi kpss açıklandıgında emin olun 80 aşagıda yapmazlar..bu sızlananlarla sohbet ettim..adam tarihten 20 net beklediğini matematiktan sadece 1 soru yapmadıgını söyleyenler..işte bunlarında gerçek yuzu bu..aglarlar sızlarla puanlarıda götürürler..yok ben puan almalarına bir şey demiyorum Allah daha çok versin kalkıp o grup bu grup sızlanıp sonrada tarihten 20 net bekliyorum mat 29 net bekliyorum demeleri yok mu cinlerimi tepeme çıkartıyorr..bu toluma ne oldu amk bu kadar sahtekarlaştık..nazar korkusu mu yani yaptıysan soyle arkadaş ne net yaptıgını..ya da ne kuyruguna basmışlar gibi trip tripli sosyal aglarda geziyorsun..

bu soruları ihtiyaç tarig güncel kitapçıklar ve hocanın hazırladıgı fotokopilerde vardı..ama ben yine eşşekli,k edip çalışmadım..

1) Gazneliler sorusu

2) Padişahın sürgün yetkisinin kalktığı soru

3) Yeşilköy Antlaşması sorusunun

4) Tarhuncu Ahmet Paşa sorusunun

5) Seyfiyye sınıfı sorusunun

6) Mecelleyle alakalı sorunun

7) Tanzimatın ilanıyla alakalı sorunun

8) Misakı Milliyi tanıyan ilk Avrupa ülkesi sorusunun

9) Demokrat Parti sorusunun

10) Mübadel sorusunun

11) CENTO sorusunun

12) Brest Litovsk Antlaşması sorusunun

13) 31 Mart vakası sorusunun

14) Karadeniz Ekonomik İşbirliği sorusunun

15) Halkevleri sorusunun

16) İnternet odtü

17) Kazım Karabekir istiklala harb kitabı

18) Prof Malche sorusu istanbul üniversitesi

19) Uygurlarda maniheizm

20) Kadı Burhaneddin sorusu

Hocam aynı benim gibi düşünüyorsun adam ağlıyor kaç net geliyor 110 bekliyordum 100 net geliyor böyle dediği an kılıçla başını koparacaksın,kim ağlar sızlar biliyonmu zar zor 70 alan adam ağlar adam gelmiş 2 sorunun hesabını yapıp ağlıyor he karaktersiz insanlar var bide bunları savunanlarda var adam 110 ken 100 nete düşmüşse haklıdır diyende var biri gelip bizim milletin kafasındaki beyni almış gitmiş.

Ne çok ağlıyan arabesk bi milletiz yaf sonuçlar açıklansın inan bana 90 netler havada uçuşacak bu adamlar işe girdiklerindede öyle oluyor maaşım 5 milyon kesildi diyip ağlıyorlar bide memur olup memurluğuda sevmez bunlar bunlar ağlıya ağlıya ölüp gidiyorlar hayat felsefeleri bu.

• 2 sene çalıştım.. Son 2 ay full soru çözdüm.. denemelerde 85 puan civarlarında alıyordum ... 85 puan ve üstü hedefleyerek girdim sınava.. Ama gel gör ki yapılan adaletsizlik yüzünden 70 puan zor gelecek gibi.. üzülüyorum.. Bu memlekette hakkımla ekmek peşinde koşup iş bulamadığım için..

bugün KPSS sınavındaki soruların "KPSS Tarihin Pusulası" adlı kitaptan alındığını okudum.. bir kez daha yıkıldım.. nedir suçum.. ak pak!! olmamak mı?

Soruları çalmadım.. Çalınmış sorularla sınava girmedim.. Yandaş değilim.. Olmamda..

ALNIM AK.. BAŞIM DİK.. ALLAHA ŞÜKÜR
  • quote:

iftira etmeyi bir karekter olarak görenlerin utdurması hoam inanma..adam bildiğin 500 sayfalık tarih kitabında bu konuları cımbızlamışlar adam konuları pekiştirmek için sordugu sorular yani şıklar bile aynı degil adamı ve yayınevini servsiclikle karalıyorlar..ve adam kendi paylaşmış sayfasıdna soru yakaladım diye..gel görki sosyal medya geleneğinimizde dürüstlük sıfır oldugu için yazara ve yayınevine iftira atmaktan karalamaktan hiç çekinmemişiz..bu benim objektif görüşüm şimdi diyeceksin sende mi aldın sana da mı servis ettiler..cevaplayayım kitabın oldugunu sınavdan sonra ogrendim..bence hocam hiç milleti germek için bahane arayanları kahale alma..

kaç net bekliyorsunuz hocam..merak ettim..ben mesala hiç çalışmadım arara sorualra baktım derse katıldım..15 net belki gelecek siz 2 sene çalışmışisınız..20 net geliyor mu.??

13 de benim var ama yetmez..

• quote:

güncel bilgilerde fire mi verdiniz hocam..2 sene çalışıp 13 net bırakmak..çok düşük ama hayırlısı olsun..

Hocam sinirden 1 haftadır kendimi yiyorum siz güncelden mi kaçırdınız diyorsunuz..

2 sene değil 5 sene çalışsam o tarih sorularında 15 neti geçemezdim..
  • Dünya tarihinde şimdiye kadar yapılmış en zor sınavdı kimse kolay demesin tarih hocalarının bile 20 net anca yaptığı bi sınavdı.
  • 11-12 net gelcek tarihten, yeter bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarihteki saçma sapan olayı açıklamalarla reddediyor bir de ÖSYM. Yavuz hırsız harbiden de ev sahibini bastırıyormuş.
  • kpss sonuçları açıklandı arkadaşlar.
  • Tercihler ne zaman başlıycak beyler ?
  • kaydımı internetten yaptım, benim en çok merak ettiğim 2014 ortaöğretim kpss de hangi tür sorular sorulacak kitapçıkta açıkça bişi bulamadım sadece genelkültür 60 adet genel yetenek 60 adet yazıyor eğer bunlar doğruysa benim ne yeteneğim olduğunu nerden bileceklerde soru yöneltecekler yada doğrusu siz biliyorsanız yazarmısınız ve varsa uygun fiyatlı görsel eğitim seti tavsiyesi alayım.

not: okusal değil görsel

iyi ramazanlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.