Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (916. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.966
Cevap
62
Favori
429.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 914915916917918
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her maç game of thrones gibi olmaya başladı ha. Önce tamam kazandık derken güçlü olan yere yatırıp kafasını patlatıyor rakibin.
  • hollanda kötüydü ama meksika ne yaptıds haketti maçı.defans yapıp durdular.robben turnuvanın en iyi oyuncusu şuan.messiden sonra favori adamım kendisi.chelsea 'de ilk izlediğimde dedim büyük oyuncu.adamın üzerine üzerine gidiyor topu alınca.realde de iyi oynuyordu bu adamı satanların aklını...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX-PSYCHOTIC-TR

quote:

Orijinalden alıntı: rhombeus

Nerde o vander vartci bebe

Söyle canım buradayım
    Yalnız yaşım 34

Tabi tabi mutlaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan meksika resmen elenmek için bekledi adamlar
  • yazık oldu meksikaya daha yukarıları hakediyolar
  • Marquez çok kötü hata yaptı orda. Bıraksa gitse Robben geri dönmüş gidiyor bir şey çıkmazdı ordan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

quote:

Orijinalden alıntı: ErenA.

Sneijder turnuvanın en kötü 10 numarası ya hani :) :) :)

Gol atması iyi olduğunu gösteriyor yani öylemi tamam sensin tamam

Gel anlaşalım bilader.Sen al o topu o pozisyonda vur bakalım akşama kadar.Attığın bir şut öyle adam gibi giderse şerefsizim.
    Ne güzel kerkindi güzel portekizinize sizin,sen hala izliyor musun dünya kupasını? :)

Ayrıca Sneijder nefretini de anlıyorum.Böyle kaliteli bir adam da Avrupadan kovulan bir takıma gitmezdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenA. -- 29 Haziran 2014; 21:03:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sergio Agüero

Tebrikler Sneijder, Kuyt ikiside çok iyi oynadı bizi elediler bari finale çıksınlar tabi finalde Arjantin alır

isviçre eler arjantin'i alıntılarım maç sonu
  • Meksika haketti elenmeyi

• Penaltı haksız diyen arkadaşlar ilk yarı robbeni düşürmüşlerdi hatırlarsanız o penaltıyı vermedi bunu verdi bitti gitti sneijderde ayarı verdi anlayana artık hadi eyvallah..

• Çizgi hakemi kuralı neden Fifa'da yok! Yazık oldu Meksika'ya.
  • Brezilya'dan sonra Hollanda'yı tutuyorum. Ama Meksika'ya üzüldüm gerçekten.
  • Ömer Üründül: Hollanda oynamadan beleşten penaltıyla kazandıysa, demek ki meksika kaybetti.
  • bakin gorun FIFA Proenca ya Final ya da yari final verir...
  • ŞINAYDARIYNAN

Bu arada kuyt'ı da tebrik etmek lazım böyle profesyonelleri bu ülkeden hiç çıkartmayacaksın abi getir şu adamı altyapıda bir yerlere en azından çalışkanlık neymiş öğretir.
  • Hakem ilk yarıda vermediği penaltıyı telafi etmek için verdi bence penaltıyı. Meksika'ya yazık oldu. Adamları taktir ettim. Bir de dikkat ettiğim son dakikalara önde girmelerine rağmen hiç çirkefe yatmayıp, hikayeden zaman geçirmediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Brezilya'dan sonra Hollanda'yı tutuyorum. Ama Meksika'ya üzüldüm gerçekten.

böyle takım tutanlara uyuz oluyorum zaten favori onlar ne adamsınız

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 29 Haziran 2014; 21:04:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Fred, Robben gibilerin yaptığı emek düşmanlığı.

burada penalti dogru karar.. Robben'i oraya kadar sokmayacaksin iste.. en ufak dokunmada kendini yere atmaya hazir.. Marquez mudahele etti ve penalti

bence penalti 90%

Robben maç içinde 3-4 kez denedi bunu ve başardı sonuçta. İlk denemelerinin birinde kart görseydi ardı gelmezdi. Hakemlerin etki edecek bariz yanlışlara imza atmamasından yanayım ki bilhassa yıldız topçuların emeğe daha saygılı olmasını beklerim. Bence hiçbir şekilde penaltı değildi.

• 
Sayfa: önceki 914915916917918
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.