Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28.966
Cevap
62
Favori
428.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blackkan

İtalya dün zar zor kazandı . Gollerin ikiside şans + bir iki yetenekli oyuncu sayesinde oldu . Savunma zaten berbattı . Maçı hakeden ingiltereydi

İngiltere ne oynadı da haketti ? Topla daha çok oynayan oyunu kontrol eden İtalya

İngiltere kontra atak yaparak mı haketti ?
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    şu anda bana göre en oturmuş kemikleşmiş kadroya sahip çok tecrübeli
    bir takım almanya ayak izlerini bir önceki kupada hissetirdiler zaten kupayıalmaları
    asla sürpriz olmayacak
  • 8de7 gidiyorum bi uruguay macini, bilemedim bugunde isvicre fransa arjantin alacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

İtalya dün zar zor kazandı . Gollerin ikiside şans + bir iki yetenekli oyuncu sayesinde oldu . Savunma zaten berbattı . Maçı hakeden ingiltereydi

İngiltere ne oynadı da haketti ? Topla daha çok oynayan oyunu kontrol eden İtalya

İngiltere kontra atak yaparak mı haketti ?

İngilterenin tek hatası ileride oynayanların geriye dönmemesi oldu . İtalya o yüzden orta sahayi çok çabuk geçiyodu farkettiysen . Buna rağmen italya defalarca çok basit hatadan top kaybetti

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Fransa hondurasa 5 gol atar heralde bu aksam

+7 bile olabilir.

+7 zor. 4-1 ya da 4-0 falan biter
  • Pedro Franco kolombiya kadrosunda yok mu,ülkesindd yılın defansı seçilmemiş miydi bu cocuk?

• Haydi Arjantin al soyle farkli bi galibiyet

• kostarikanın 9 numarasına hasta oldum
    adam arsenalin malıymış olimpiakosta kiralık oynadı geçen sene manu maçındada gol atmıştı
    adam bağırıyor adeta ben futbolcuyum diye

italya nihayet bufon un yerine iyi bir kaleci buldu sirugu PSG menin kalecisi italyanmış be
    bende fransız sanıyordum bu kaleciyi
  • Normalde Dunya Kupasi grup maclari daha temkinli daha defansif ve sıkıcı gecer, takimlar birbirini tartar felan ama bu sene farkli. Bu saydiklarim ilk yari oluyor 2. Yarilar sanki ceyrek finalmis gibi heyecanli ve tempolu geciyor.

Hatta son yillarin en sıkıcı yunanistani bile Kolombiya karsisinda acaip baski kurup oyunu rakip alana yigdi.

• daha berabere biten maç yok , ekvator isviçre açılışı yapabilir
  • Japonya'ya yazık oldu.Maça çok iyi başlamışlardı.Yedikleri arka arkaya 2 gol sonrası hiç bir reaksiyon veremediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olympiacos

Adamlar Costa'ya balon diyor

Hemde balonun önde gideni Costa.
  • Bugün 1 deki maç hariç gerisi çöp ...
  • Uyuyakalmışım
    Bitti mi maç

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Bu turnuvanın balonu kim olur sizce beyler ? Geçen turnuvanın balonu Gyan'dı.Adama Zlatan muamelesi yapıldı resmen.İngiltere'ye gitti tutunamadı.

Diego Forlan
  • quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Bu turnuvanın balonu kim olur sizce beyler ? Geçen turnuvanın balonu Gyan'dı.Adama Zlatan muamelesi yapıldı resmen.İngiltere'ye gitti tutunamadı.

Diego Forlan

35 yaşında adam turnuvanın favori topcusu değildi ya
  • Adamlar daha izlemeden şampiyon yaptı Almanya'yı.
  • japonyaya noldu la öyle cogu kişinin kupon yatmıştır ingiltere-italya süpriz oldu
  • Devrem 3-0 biter dedi 3-0 bitti yunanistanın maçı, gazino 8 9 gibi kapandığından diğer maçları izleyemedik skorları alıntılayabilirse birisi sonra okumam için çok teşekkür ederm.
  • Belcikalilar antrenmanda birbirlerini sakatlamis, teknik direktorde aciklama yapmis "bu bir resmi mac olsaydi kirmizi kartlar havada ucusurdu" :)

• 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.