Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.966
Cevap
62
Favori
427.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shepherd.

quote:

Orijinalden alıntı: double minded

Uruguay dun ki mactan sonra yerden yere vuruluyor.kabul uruguay dun cok daginik oynadi ama yenilmelerinin asil sebebi kosta rika'nin harika futboluydu.

Italya ingiltere macini izlemedim.bu iki takimi izlemeyeli de uzun zaman oluyor.kadrolari cok yeni fazla bilgim yok.eger kosta rika hakem hatalarina ugramazsa ve heyecan yapmazsa bu gruptan cikmasi cok olasi.dun ki oynadiklari futbol bir anlik heves degil,sistem futboluydu.uruguay ya da italya gruptan cikacak 2. Takim olacaktir.ingiltere'ye sans vermiyorum.

İngiltere dün yenilmesine rağmen son 10 dk hariç İtalya'dan daha iyi oynadı fakat bildiğimiz İtalyan savunması İtalya'ya maçı getirdi.

Bilmiyorum 2 takimi da izlemeyeli oldukca uzun zaman oluyor.yorum yapmam yanlis aslinda.yalniz dun ki futboldan sonra uruguay kesinlikle kucumsenmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu turnuvanın balonu kim olur sizce beyler ? Geçen turnuvanın balonu Gyan'dı.Adama Zlatan muamelesi yapıldı resmen.İngiltere'ye gitti tutunamadı.
  • bildiğim tek şey var
    o da ispanya şampiyon olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Bu turnuvanın balonu kim olur sizce beyler ? Geçen turnuvanın balonu Gyan'dı.Adama Zlatan muamelesi yapıldı resmen.İngiltere'ye gitti tutunamadı.

Diego Costa çok kötü başladı böyle devam eder gibi geliyor bana.
  • çatı adayımız pirlo

• Acaba ilk penaltıyı hangi takımın hangi kalecisi kurtaracak

• Fransa hondurasa 5 gol atar heralde bu aksam

• kostarika süpriz yapacak sanırım grupta ingilazlarıda yenebilirler ama iyi oldu o trt nin boş beleş yorumcuları averaj takımı olur kostarika diyip duruyordu hele adamın biri var "kostarika ilk kez burlara geliyor" diyor ... adamın daha oynadığımız 2002 dünya kupasından haberi yok çıkmış yorumcu olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 15 Haziran 2014; 11:41:19 >
  • 15 Haziran Pazar

İsviçre – Ekvador
    Saat: 19:00 Yayın: TRT 1
    Stadyum: Estádio Nacional Mané Garrincha

Fransa – Honduras
    Saat: 22:00 Yayın: TRT 1
    Stadyum: Estádio Beira-Rio

Arjantin – Bosna Hersek
    Saat: 01:00 Yayın: TRT 1

Tarihte Bugün
    1875 - Yeniçeriler maç çıkışındaki olaylara müdahale etti, 4 taraftarın kellesi uçtu.
    1937 - Bir komşu tarafından ilk kez top kesildi.
    1998 – Ronaldo liseden kaçarken babasına yakalandı.

Özlü Söz
    Seni sevdim en son, sınava soksan beni on alırım on, on alırım; on on on. – Ajdar

İsim Önerileri
    Erkek çocuk: Sebastian
    Kız çocuk: Elizabeth
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddaway-

Acaba ilk penaltıyı hangi takımın hangi kalecisi kurtaracak

Sivigu

• Hep 7'deki maçlar en dandik maçlar oluyor, bilerek mi ayarlıyorlar nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

kostarika süpriz yapacak sanırım grupta ingilazlarıda yenebilirler ama iyi oldu o trt nin boş beleş yorumcuları averaj takımı olur kostarika diyip duruyordu hele adamın biri var "kostarika ilk kez burlara geliyor" diyor ... adamın daha oynadığımız 2002 dünya kupasından haberi yok çıkmış yorumcu olmuş

İngilizleri yenebileceklerini sanmiyorum dun extreme bi gundu uruguay acisindan yoksa kostarika top oynamadi ayni dusuncelerim kolombiya icinde gecerli suana kadar sili g. Amerika ulkelerinden en kollektif oynayan buna brezilyayida dahil edebiliriz eger ispanya pasli oyuna eri donerse ilerki turlarda ispanya brezilyayi eler dusuncesindeyim

Turnuvanin favorisi fransa benim icin duanda cok formdalar ve pogba faktoru

• Shepherd. kullanıcısına yanıt
    Diego Costa normalde de balon zaten..Neden bu kadar abartılıyor hiç anlamıyorum Burak Yılmazdan bi farkı yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Hep 7'deki maçlar en dandik maçlar oluyor, bilerek mi ayarlıyorlar nedir.

Aynen oyle onlara gore prime time

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Hep 7'deki maçlar en dandik maçlar oluyor, bilerek mi ayarlıyorlar nedir.

Almanya Portekiz var yarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shepherd. -- 15 Haziran 2014; 11:52:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Fransa hondurasa 5 gol atar heralde bu aksam

+7 bile olabilir.

• Uyumuşum

Kaç kaç bitti Fildişi maçı ?
  • İspanya balon olmaz, hatta gruptan çıkıp Brezilya'yı 2. turda eleyebilirler

Kosta Rika kalecisi penaltı kurtarır gibi eğer fırsat olursa, dün Cavani çok net vurdu yapacak bi şey yoktu ona

Kaleciler 2 gündür kritik iş yaptı bence, Hollanda maçında 2-0 olmasını önledi sonra maç döndü, dün Kosta Rika maçında güven verdi kaleci, Forlan'ın topu da çıkarıp 2-0 olmasını önledi yoksa ikisi de çeviremezdi maçı
  • allah belanı versin japonya son maçımdın öne geçmişsin bir de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Bu turnuvanın balonu kim olur sizce beyler ? Geçen turnuvanın balonu Gyan'dı.Adama Zlatan muamelesi yapıldı resmen.İngiltere'ye gitti tutunamadı.

Messi.
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.