Şimdi Ara

2014/2015 sezonu için Digiturk almayı düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philips HD televizyonum var fakat SD mi HD mi alsak karar veremedim. Çok kalite farkı oluyor mu sizce? Turksattan mı almak daha mantıklı yoksa Eutelsattan mı?
    Ayrıca şu anki fiyatlardan haberim yok. Sanırım Giriş paketi + 2 keyif paketi almak zorunlu değil mi? Üzerine birde Şampiyonlar paketi ekleniyor sanırım.
    Binada da digiturk sistemi yok, çanak yok yani. Bunlar için ücreti bizden mi alırlar çanak kurulum vs.?

Yer manisa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Métropol -- 25 Mart 2014; 15:59:54 >

• SD ile HD arasında bariz fark var. hd yayın sadece uetelsatta var türksattan almak isterseniz sadece sd ve kanal sayısı kısıtlı seçenek olur daha ucuza gelebilir ama kampanyaları takip ederseniz medimarkvb hd şampiyonlar ligi size 550 cıvarına mal olur yıllık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

SD ile HD arasında bariz fark var. hd yayın sadece uetelsatta var türksattan almak isterseniz sadece sd ve kanal sayısı kısıtlı seçenek olur daha ucuza gelebilir ama kampanyaları takip ederseniz medimarkvb hd şampiyonlar ligi size 550 cıvarına mal olur yıllık.

Peki sd ile hd arasındaki fiyat farkı nedir? ek olarak ikisi arasında maliyet nedir? yani şimdi direkt türksattan almak var, birde binaya gelip çanak kurdurup almak var, bide onun ücretinide bizden kesmesinler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Orijinalden alıntı: poison06

SD ile HD arasında bariz fark var. hd yayın sadece uetelsatta var türksattan almak isterseniz sadece sd ve kanal sayısı kısıtlı seçenek olur daha ucuza gelebilir ama kampanyaları takip ederseniz medimarkvb hd şampiyonlar ligi size 550 cıvarına mal olur yıllık.

Peki sd ile hd arasındaki fiyat farkı nedir? ek olarak ikisi arasında maliyet nedir? yani şimdi direkt türksattan almak var, birde binaya gelip çanak kurdurup almak var, bide onun ücretinide bizden kesmesinler..

fiyat farkı değişir çünkü digiturkte tek fiyat politikası yok. kampanyalar, pazarlıklar vb etkiliyor. size tavsiyem türksattan sd üyeliği hiç düşünmeyin. hd üyeliği almaya bakın ondada kampanyaları takip edin sezon başlarında ağustos ayı gibi satışa çıkar yıllık 549 lira tutar size aylık 46 cıvarına yansır bunu digiturkten alsanız 70 cıvarına gelir. ayrı bir uydu anteni kurulumuna ücret alınmıyor taahhüt verirseniz ki bu pakette de yıllık üyelik var ücret alınmaz aktivasyona 25 lira alınır belki ondan emin değilim ama takip ettiğim kadarıylahttp://forum.donanimhaber.com/m_79634265/tm.htm (KURULUM VE AKTİVASYON HEDİYE) diyorlar. türksattan lig tv alırsanız oda yaklaşık 40 liradan az tutacağını sanmıyorum

• poison06 kullanıcısına yanıt
    Sanırım 45 TL tutuyor ama hocam tak çalıştır ya, ne kurulum ne bişey.. O daha iyi olmaz mı?
  • Métropol kullanıcısına yanıt
    tv kac inc bilmiyorum. ne kadar büyükse görüntüde o kadar kötü olur. eutelsattan aldığınızda sadece lig tv yok giriş + 2 keyif ( belgesel kanalları için bile tercih edenler var ) + hd 46 ya geliyor. hem görüntü kalitesi hem kanal çeşitliği için eutelsat tercih edilir. ama tv ekranınız küçükse ve diğer kanallar önemli değil diyorsanız turksatta olur
  • poison06 kullanıcısına yanıt
    107 ekran hocam.. Hiç kampanya falan değilde direkt digiturkden alsak kaça gelir? aylık?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

107 ekran hocam.. Hiç kampanya falan değilde direkt digiturkden alsak kaça gelir? aylık?

s.a hd yayın alın derim ben ben çok memnunum arada dağlar kadar fark var sd ile hd arasında

bu arada lig tv süper lig maçları almayı düşünüyormusunuz
  • giriş paketi : 15

keyif paketleri 5 adet : 16

hd yayın bedeli : 7

toplam ücreti : 38 tl olacaktır

keyif paketi size kalmış 2 de olabilir 3de 5 de

eğer lig tv alacaksanız en az 2 adet keyif paketi olması gerek
  • digitürkte kampanya çok yapar alttaki bak

http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kampanyafilm/

http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kampanya-giris-paketi

en altakki kampanya daha mantıklı gibi ilk 6 ay 7,50 tl + webten başvuruda ilk 8 ay hd bedeli ücretsiz

• birileri hayla dıgıturk alan var yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya78

quote:

s.a hd yayın alın derim ben ben çok memnunum arada dağlar kadar fark var sd ile hd arasında

bu arada lig tv süper lig maçları almayı düşünüyormusunuz

Zaten 2014/2015 sezonu için dedim, lig maçları için alıyorum zaten
  • Tekrar merhaba arkadaşalr, bir iki sorum daha olacak.

Şu an Türksat Uydu kullanıyoruz, çanak çatıda.
    HD yayın almak istersek, yeni çanak mı takmaları gerekiyor yoksa varolan Türksat çanağı mı kullanıyorlar? Çok zahmetli iş olsun istemiyorum. HD almak istiyorum ama yeni çanak, kablo çekimi vs. çok uğraş gerektiren işler.
    Bunu öğrenecektim?

Birde giriş+2 keyif + şampiyonlar paketi HD yi en fazla kaç tl vermem gerekir? biliyosunuz fiyatlar değişkenlik gösteriyo. ona göre pazarlık yapayım diyorum
  • Bende kivrilayim suraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tekrar merhaba arkadaşalr, bir iki sorum daha olacak.

HD yayın almak istersek, yeni çanak mı takmaları gerekiyor yoksa varolan Türksat çanağı mı kullanıyorlar? Çok zahmetli iş olsun istemiyorum. HD almak istiyorum ama yeni çanak, kablo çekimi vs. çok uğraş gerektiren işler.
    Bunu öğrenecektim?

Birde giriş+2 keyif + şampiyonlar paketi HD yi en fazla kaç tl vermem gerekir? biliyosunuz fiyatlar değişkenlik gösteriyo. ona göre pazarlık yapayım diyorum

forumdaş siz medimarkt kampanyalarını takip ediyordunuz. Bulunduğunuz yerde stokta yok mu? Medimarkt kampanyası çok uygun bu aralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartakus35.5

quote:

Bunu öğrenecektim?

forumdaş siz medimarkt kampanyalarını takip ediyordunuz. Bulunduğunuz yerde stokta yok mu? Medimarkt kampanyası çok uygun bu aralar.

Bulunduğum yerde mm yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spartakus35.5

quote:

Bunu öğrenecektim?

Bulunduğum yerde mm yok

Anlaşıldı hocam :) Digitürk'ün kendi kampanyaları da oluyor onu da takip edin derim. Mesela engelli indirimli kampanyaları falan oluyor. Yakınınızda böyle biri varsa onun üzerinden de abone olabilirsin. Evrakta onun adı geçer ama hesabı siz öder ve kullanırsınız. böyle yapanlar da oluyor. Başka türlü digitürk üyelik maliyetleri artıyor. Tabii tercih size kalmış. Saygılar.

• Takip.
  • bende geçen yı sezonluk almıştım kredi kartına 12 taksit 12x51,99 a geldi lig tv 1,2,3 kanalları vardı bide 12 ay tahahutle 4x12 den belgesel kanallarını almıştım bu sene de almayı düşünüyorum ama tüm maçları 40 yada 45 gibi bi fiyata yaparlarmı acaba eylül 3 e kadar paketim geçerli ligin ilk iki haftasını izlerim herhalde...
  • bende bu sene niyetlendim alayımda diye de 800k ile olan kampanya için herkes çamur gibi dediği için vazgeçerken 1200 lık linki paylaşmış bir arkadaş saolsun :) aldık 229 tl ye bakalım nasıl bi sezon geçecek(Fenerbahçeliyim)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.