Şimdi Ara

2014/2015 sezonu için Digiturk almayı düşünüyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    çanak olayına neden bukadar taktın tam anlayamadım. sen çekmeyeceksin sonuçta çanak kurulumu ücretsiz üstelik. aktivasyon ücretini benden almamışlardı bayi ile konuşmuştum. zaten sana kendi çanağını çeviririz derler çanağın ücretini digitürk ten alırlar kar olur bence kendi çanağını hiç çevirttirme kullanıyorum ben de. ki zaten türksat taki herkanal eutelsatta yok örn yerel kanallar manisa demişsin manisa kanalları mesela ve olmayan çok kanal var. çanağı kesinlikle kurdur. eutelsat tan alacaksan açıkçası biraz maliyetli bu iş ilk sene pazarlık yapan hiç duymadım. taahhüt bitiminde iptal faksı çekerek yapıyor pazarlık yapanlar. ben geçen sezon devre arasında aldım çokda pahalı aldım. giriş paketi + 2 keyif + süperlig ilk 4 ay 35 sonraki aylar 75 lira o zamanlar maddi sıkıntı içerisindeydim ama yaz aylarında 2 ay indirim yaptırdım 40 lira oldu sende böyle bir kampanyadan faydalanırsın muhtemelen. digiden alırsan. ben seneye iyibir pazarlık veya mediamarkt tan almayı düşünüyorum. ama benim tavsiyem sana türksat 4a nın faliyete geçmesini bekle ligtv hd gelecek türksat 4a ya (kesin bilgi) eğer uygun olursa türksat 4a dan alırsın. ama ligtv 2 ile ligtv3 hd olmayacak oda işin kötü yanı aynı anda maç olursa izleyeceğinmaçda 2 yada 3 te olursa sd izlersin.bence ligin açılmasına sonhafta kalana kadar bekle.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.