Şimdi Ara

2014-2015 Şampiyonlar ligi finali Arena'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
6.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014-2015 Şampiyonlar ligi finaline ev sahipliği yapiyoruz. Kaynak: Ajansspor

• Böyle haberleri duymak güzel. Ama bu maç çıkışı sorununu nasıl halledecekler ? Herhangi bir çalışma var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015e kadar stad harika bir hal alır, ulaşım sorunu çözülür, baştan dekore edilir hatta belki üstü kapatılır... Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanquaté

Böyle haberleri duymak güzel. Ama bu maç çıkışı sorununu nasıl halledecekler ? Herhangi bir çalışma var mı ?

stada gitmediğim için herhangi bir yorum yapamayacağım ama sonuçta bu iş için mimari bir çalışma olması gerekirdi, eğer bu şekilde bi sorun varsa buna çözüm bulmak bu aşamada zor olsa gerek.
  • Bu kadar erkenden nasıl belirleniyor ya?

Hadi galatasaray veya başka bir Türk takımı çıktı finale ev sahibi olur burada.

Ama finalde kim olursa olsun o maça gitmeliyim
  • Cok gurur verici bir olay bu türkiye bunlari hak ediyor futbol ülkesiyiz futbol delisiyiz
  • Evimizde alırız kupayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Böyle haberleri duymak güzel. Ama bu maç çıkışı sorununu nasıl halledecekler ? Herhangi bir çalışma var mı ?

2014 - 2015 diyor. TTARENA açılışından bugüne kadar çok yol katetti. Ozamana kadar bir sorun kalmaz .
  • quote:

bir gece trafiği her yere kapatıversinler ne olacak
  • Kesin haber mı NTV de filan gözükürdu kesin ?
  • şampiyonlar ligi finali için belirli bir seyirci kapasitesi(70-80 bin) şart değil miydi ,ben mi yanlış biliyorum???
  • FOTOMAÇ
  • Bu haber doğrumu bilinmez ama o zamana kadar herşey düzelir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakın bakın Ne anlatıcam

şampiyonlar ligi finali için belirli bir seyirci kapasitesi(70-80 bin) şart değil miydi ,ben mi yanlış biliyorum???

evet haklısın ŞL için 80 den aşağı statlara vermiyorlar ama avrupada kaç tane o kapasitede stat var ki?

yani bir yerden sonra verecekler elbette. yoksa kısır döngü sürekli aynı statlar arasında olur finaller.
  • İnşallah 2014-2015 finalinde Galatasaray oynar.
  • iyi haber umarım doğrudur
  • ŞL için kapasitenin en az 70.000 olması gerekiyor. Bu kriteri unutmayın. UEFA içinse 50.000 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

quote:

Şampiyonlar Ligi finalinin gelmesi iyi oldu bu sayede tüm sorunları çözerler diye düşünüyorum

Kadıköydeki UEFA finali işi yatmıştı bari bu olsun Ünal Başkannn

Yatmıştı?

• quote:

Orijinalden alıntı: empath

quote:

quote:

Şampiyonlar Ligi finalinin gelmesi iyi oldu bu sayede tüm sorunları çözerler diye düşünüyorum

Yatmıştı?

Kadıköy'de Uefa finali "oynama" hedefi yatmıştı, bari Aslantepe'de Şampiyonlar Ligi finali oynayalım diyor arkadaş. Art niyet algılamayın kardeşim her şeyde hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: empath

quote:

quote:

Yatmıştı?

Galatasaray'ın Kadıköyde final oynama hedefi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.