Şimdi Ara

2014-2015 İnterrail (ANAKONU)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
19
Favori
4.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014-2015 de interrail yapmayi dusunen veya daha once yapmis olan arkadaslar , tek catı altinda toplanalim ki bilgi paylasimi olsun ...

Ben yakin arkadaslarimdan birini ikna edebilirsem 2015 yazinda 1 ayligina gitmeyi planliyorum. Daha yolun basindayim ..

İNTERRAİL NEDİR ?

INTERRAIL PASS, Avrupa Demiryolları İşletmeleri tarafından uygulanan, gezginlere ucuz ulaşım olanağı sağlamayı amaçlayan bir pas bilet uygulamasıdır. Aynı biletle, istenen yerde ve zamanda istenen trene binme olanağı sağlar.
    InterRail herkesin grup olarak yolculuk yaptığı ya da yalnızca InterRail bileti olanların bindiği özel bir tren değildir.
    InterRail Global Pass bileti Avrupa'nın 30 ülkesinde 5 gün ile 1 ay arasında, InterRail Bir Ülke Pass bileti ise seçeceğiniz 30 Avrupa ülkesinden herhangi birisinde 3 ile 8 gün arasında sınırsız serbest dolaşım olanağı sağlar.

KİMLER ALABİLİR?
    Farklı fiyat uygulaması ile tüm gezginler Interrail Pass bileti alabilmektedir.

HANGİ ÜLKELERDE GEÇERLİ?

INTERRAIL GLOBAL PASS ve INTERRAIL BİR ÜLKE PASS aşağıda belirtilen 30 Avrupa ülkesinde geçerlidir:
    Almanya,
    Avusturya,
    Belçika,
    Bosna-Hersek,
    Bulgaristan,
    Çek Cumhuriyeti,
    Danimarka,
    Finlandiya,
    Fransa,
    Hırvatistan,
    Hollanda,
    İngiltere,
    İrlanda Cumhuriyeti,
    İspanya,
    İsveç,
    İsviçre,
    İtalya,
    Karadağ,
    Lüksemburg,
    Macaristan,
    Makedonya Cumhuriyeti,
    Norveç,
    Polonya,
    Portekiz,
    Romanya,
    Sırbistan,
    Slovakya,
    Slovenya,
    Türkiye,
    Yunanistan

FİYAT LİSTESİ

http://www.tcdd.gov.tr/home/detail/?id=259

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnson22 -- 14 Haziran 2014; 15:23:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Münstere uğrarsanız gezdiririm sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

Münstere uğrarsanız gezdiririm sizi

Sagolasin . Daha rotayi belirlemedim.

Almanyada mutlaka surayi gor ,gez diyebilecegin yerler neresi

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnson22

quote:

Valla tam gezmedim bende almanyayı ama münster tarafları doğa olarak etkileyicidir onun dışında berlinde 3 hafta gezmiştim pek beğenmemişt binalar falan aşırı eskiydi havada çok soğuktu benim yaşadığım yere göre onun dışında isviçre ve almanya sınırı tarafları çok etkileyici diyorlar dağlık alan ve etkileyici doğa varmış o tarafta

• quote:

quote:

quote:

Valla tam gezmedim bende almanyayı ama münster tarafları doğa olarak etkileyicidir onun dışında berlinde 3 hafta gezmiştim pek beğenmemişt binalar falan aşırı eskiydi havada çok soğuktu benim yaşadığım yere göre onun dışında isviçre ve almanya sınırı tarafları çok etkileyici diyorlar dağlık alan ve etkileyici doğa varmış o tarafta

Tamam yazdim bi kenara doga manzaralarini severim ...

Berlin e gitmeye gerek yok diyen cok kisi var ama ne bileyim , avrupayi gezipte berlini gezmemek olmaz. Rotaya onuda katmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnson22 -- 17 Mayıs 2014; 21:34:53 >

• agustosda gidecek varsa beraber gidebiliriz rotayi daha cizmedim gerci suan hic birseyim hazir degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

agustosda gidecek varsa beraber gidebiliriz rotayi daha cizmedim gerci suan hic birseyim hazir degil

Tmmuz ortalari gibi dusunuyoruz biz. 2 arkadasla beraber gidicez. Tabi gelirlerse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    03 Haziran 2014 GMD. Tahminleri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben lisans da cok syoledim geliriz dediler her sene satis yaptilar artik arkadaslarima soylemiyorum umrumda da degiller. yl ye gectim artik yapmam lzim bunu yoksa icime oturucak.
  • quote:

ben lisans da cok syoledim geliriz dediler her sene satis yaptilar artik arkadaslarima soylemiyorum umrumda da degiller. yl ye gectim artik yapmam lzim bunu yoksa icime oturucak.

Agustosun 20sinde çıkıp eylülün 10una kadar 1 aylık gezmeyi düşünüyorum bende kimseyi bulamadım gidecek,kabataslak rota hazırladım şöyle
    thessaloniki 1
    Athens 1
    Napoli 1
    Roma 4
    Firenze 2
    Bologna 1
    Venezia 2
    Milano 1
    Lyon 1
    Bordeaux 1
    Paris 4
    Brugge 2
    Amsterdam 3
    uyarmı bilmem gelmek isteyen olursa toplaşıp gitsek süper olur forumdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukko -- 25 Mayıs 2014; 15:06:36 >

• bazi sehirler fazla vermisin gereksiz bence agustos ortasinda domates festivali var valenciada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 25 Mayıs 2014; 21:04:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothier

quote:

ben lisans da cok syoledim geliriz dediler her sene satis yaptilar artik arkadaslarima soylemiyorum umrumda da degiller. yl ye gectim artik yapmam lzim bunu yoksa icime oturucak.

Agustosun 20sinde çıkıp eylülün 10una kadar 1 aylık gezmeyi düşünüyorum bende kimseyi bulamadım gidecek,kabataslak rota hazırladım şöyle
    thessaloniki 1
    Athens 1
    Napoli 1
    Roma 4
    Firenze 2
    Bologna 1
    Venezia 2
    Milano 1
    Lyon 1
    Bordeaux 1
    Paris 4
    Brugge 2
    Amsterdam 3

İtalyaya cok zaman ayirmissin bence ama tabi kisiye gore degisir.

Bende kesin gelecek birini buldum. Bi aksilik olmazsa kesin gidiyorum.

Şu finalleri hayirlisiyla bi atlatayim da iyice sehirleri -ulkeleri arastirmaya baslicam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lothier

quote:

thessaloniki 1
    Athens 1
    Napoli 1
    Roma 4
    Firenze 2
    Bologna 1
    Venezia 2
    Milano 1
    Lyon 1
    Bordeaux 1
    Paris 4
    Brugge 2
    Amsterdam 3

İtalyaya cok zaman ayirmissin bence ama tabi kisiye gore degisir.

Bende kesin gelecek birini buldum. Bi aksilik olmazsa kesin gidiyorum.

Şu finalleri hayirlisiyla bi atlatayim da iyice sehirleri -ulkeleri arastirmaya baslicam

evet aslında zaten amacım olduğu kadar çok italyayı,italyan tarihini görmekti benim

• Ozaman guzel bi rota yapmissin bence ...

• kabataslak cikarttigim rota ekleme cikarma yapabilirim daha. ya da guzergahi degistirebilirim yon olarak. en son nereden donecegimizde onemli tabi.

2014-2015 İnterrail (ANAKONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 26 Mayıs 2014; 1:44:29 >
  • avusturya vatandasligim var vizeden yana sikinti yok dil de var agustos-ekim interrail yapacak arkadaslar varsa birlikte rota belirleyebiliriz.
  • ayrica parisde ki disneylandi unutmamak lazim unuttum onu eklemeyi dun.
  • quote:

ayrica parisde ki disneylandi unutmamak lazim unuttum onu eklemeyi dun.

Tabikiiii

• rollarcoaster binmek var donmek yok. go pro vs olucak aslinda feci karelker yakalarsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 26 Mayıs 2014; 20:09:22 >
  • quote:

rollarcoaster binmek var donmek yok. go pro vs olucak aslinda feci karelker yakalarsin.

Oraya baya para dokecez galiba..

• Beyler gerçekten ciddi olanlar varsa toplanıp forumca yapalım bir şeyler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.