Şimdi Ara

2014-2015 CL'ye direk katılım şimdilik gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 5 sene baz alındığından 2014-2015 senesi hayal olabilir.
    Ama türk takımlarıda zoru seviyor her zaman.3 kere direk katılım olmadığı zamanlar 2 takımımız ön elemeden gruplara kalmayı başarmış.
    Tek çıkar yolu kalan maçlarda GALATASARAY VE FENERBAHÇENİN toplam 2000-4000 puan arası toplaması gerekiyor.Buda toplamda 7-8 galibiyet alınması gerekiyor demek.
    Sorun Avusturya ve İsviçre şu an.Onların takımları takip edip onları geçmek ve bir daha önümüze geçmelerine izin vermemek.

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/crank2014.html

• Konu açılmadı sandım tekrar açtım ama açılmış.
    Neyse hem link vermiş oldum
  • Fenerbahçe veya Galatasaray Uefa'yı alabilecek güçte. Her şey değişebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikaj

Fenerbahçe veya Galatasaray Uefa'yı alabilecek güçte. Her şey değişebilir.

İnşallah tek temennimiz.
  • fenerin çeyrek final-gs ın 2.tur yapması lazım direk katılamamak çok şey kaybettiriyor hatta 2 takım direk gitse süper olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

fenerin çeyrek final-gs ın 2.tur yapması lazım direk katılamamak çok şey kaybettiriyor hatta 2 takım direk gitse süper olur.

2 sene boyunca CL'de 2 takım Avrupa Liginde 2 takım olursa büyük bir aşama kaydeder 3.senede 2 takım direk gidebilir.
  • Önümüzdeki sezonu kurtardık, bu sezonun şampiyonu CL'de olacak ama sonraki sezon yine tehlikede. O yüzden ne kadar puan toplarsak kâr.

Galatasaray grubunda 3.olursa daha yararlı olur kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Önümüzdeki sezonu kurtardık, bu sezonun şampiyonu CL'de olacak ama sonraki sezon yine tehlikede. O yüzden ne kadar puan toplarsak kâr.

Galatasaray grubunda 3.olursa daha yararlı olur kanaatindeyim.

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Bu Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerle CL'ye nazaran çok daha ileri gidebilecek ve çok daha fazla puan toplayabilecek kapasitede..
  • şöyle bir uefada yarı final çaksak hem fener hem biz 3 sene götürürdü bizi
  • galatasaray şampiyonlar ligini alıyormuş fenerbahçede uefayı sonra iki takım super kupada karşılaşıyorlarmış sonra türkiyeden her sene 4 takım şampiyonlar ligine katılıyormuş 4 takım da uefaya bunlar nedense bir gün gerçekleşecek gibi bir his var içimde
  • Bir takim daha UEFA gruplarına kalsaydı super olurdu. Ah Bursaspor pisi pisine elendi. İlk maçtaki o twente maçındaki futbolu izledikten sonra nasıl elendiler halal inanamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

galatasaray şampiyonlar ligini alıyormuş fenerbahçede uefayı sonra iki takım super kupada karşılaşıyorlarmış sonra türkiyeden her sene 4 takım şampiyonlar ligine katılıyormuş 4 takım da uefaya bunlar nedense bir gün gerçekleşecek gibi bir his var içimde

bende Breed Pitt memnun oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

galatasaray şampiyonlar ligini alıyormuş fenerbahçede uefayı sonra iki takım super kupada karşılaşıyorlarmış sonra türkiyeden her sene 4 takım şampiyonlar ligine katılıyormuş 4 takım da uefaya bunlar nedense bir gün gerçekleşecek gibi bir his var içimde

En fazla 6 takım yollanıyor zaten.
  • bencede bizim için en iyisi uefaya gitmek ..fenerbahçenin en kötü ihtimalle çeyrek finale çıkıcak kapasitesi var aykut hoca bi terslik yapmazsa tabi..
  • Bir Galatasaraylının hedefi UEFA olamaz. Olmamalı. Zaten orada gideceğimiz yere kadar gittik.

Artı bu işin finansal boyutu var. Aradaki fark uçurum. Prestij kısmını hiç saymıyorum bile. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanını yaşamayı UEFA'da finale tercih ederim.
  • Fenerbahçe gruptan lider çıkacak, büyük ihtimal kolay bir rakip gelir. Onu da geçerler. Gerçi fenerbahçe ikili maçlarda niyeyse zaafiyet gösteriyor ama. Ael limassolu içeride dışarıda yenmesi iyi oldu. Diğer turlarda da şu ülkelerden rakipler gelse onları eleseler güzel olur. Biz ne yaparız bilmiyorum cl de devam etsek bizim için iyi ülke puanı için kötü.
    12 Austria
    13 Switzerland
    14 Turkey
    15 Israel
    16 Cyprus
    17 Czech Republic
  • Şampiyonlar Ligi için gruptan çıkmaya daha fazla puan geliyor fakat 3. olup gittikten sonra ilk turdan sonra karşımıza Atl. Madrid bile gelebilir. Biraz şans meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Bir Galatasaraylının hedefi UEFA olamaz. Olmamalı. Zaten orada gideceğimiz yere kadar gittik.

Artı bu işin finansal boyutu var. Aradaki fark uçurum. Prestij kısmını hiç saymıyorum bile. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanını yaşamayı UEFA'da finale tercih ederim.

Katılmıyorum. Bizim de CL'de çeyrek finalimiz var ama UEFA Kupası kazanmaya tercih ederdim. Tarih 1. leri hatırlar.

Prestij ve para konusunda haklısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

quote:

Bir Galatasaraylının hedefi UEFA olamaz. Olmamalı. Zaten orada gideceğimiz yere kadar gittik.

Katılmıyorum. Bizim de CL'de çeyrek finalimiz var ama UEFA Kupası kazanmaya tercih ederdim. Tarih 1. leri hatırlar.

Prestij ve para konusunda haklısın.

Kupayı almayı tabii ki tercih ederim ama final oynamaktan bahsediyordum ben. Atletico Madrid varken başkasının alabileceğini düşünmüyorum.

UEFA Kupası'nı da zaten aldık, ikinci defa almak tabii ki güzel olur ama gidebileceğimiz yer kalmadı. Bu saatten sonra Galatasaray için ikinci UEFA Kupası sadece önümüzdeki Şampiyonlar Ligi başarılarına hazırlık olur.

• quote:

Dibine kadar katılıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.