Şimdi Ara

2013 Yeni Linea (fark yok) :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
203
Cevap
2
Favori
50.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiat'ın önümüzdeki yıl makyajlı halini piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni Linea, Bursa'da amatör fotoğrafçılara yakalandı.

lk olarak 2007′de piyasaya sürülen ve Fiat modelleri içerisinde popüleritesi her geçen gün artan Linea, 2013 yılına dahada iddialı girmeyi hedefliyor.
    Bu görüntülerden anlaşıldığı kadarı ile 2013 Fiat Linea’da yeni ön ve arka tamponlar, yeni stop lambaları, yeni ön çamurluk ve muhtemelen yeni bir bagaj kapağı olması bekleniyor.
    Kaputun altında ise mevcut 1.3 multijet motorun yanı sıra 1.4 multiair motor eklenmesi bekleniyor. Alfa Romeo MiTo’da da kullanılan bu motor 155 beygir gücünde ve 170 Nm tork üretebiliyor.

http://www.traraba.com/2012/yeni-linea-bursada-yakalandi/

• .

• klasik fiat güncellemesi
  • Yeni Linea 1.6 ie SLX
  • quote:

Orijinalden alıntı: herodoot

klasik fiat güncellemesi

aynen öyle arkdasım şu tasarım olayını bir fiat çözemedi
  • Aynı aracı yeni kasa,yok makyajlı diye kaç yıl daha satacaklar acaba?
  • Fiatın makjay anlayışı kadınlardaki gibi renk değişiminden ibaret
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni.Fiat.Linea. Aynı cümlede bile kullanılamaz
  • Şu dikiz aynaları bari değiştirselerdi. Sonradan takılmış gibi.
  • kamuflajını yesinler

linea evo. ön konsolu evo daki gibi yaparlar belki.
  • Araba arkadan çoğu C sınıfı araçdan daha güzel gözüküyor. Yalnız ön tarafı çok dandik. C sınıfı araç gibi durmuyor önden bakınca.

Aracı 15-17 cm uzatıp 5-7 cm genişletip kalitesini yükseltseler. Satışlarını ikiye katlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga509

Araba arkadan çoğu C sınıfı araçdan daha güzel gözüküyor. Yalnız ön tarafı çok dandik. C sınıfı araç gibi durmuyor önden bakınca.

Aracı 15-17 cm uzatıp 5-7 cm genişletip kalitesini yükseltseler. Satışlarını ikiye katlar.

O boyut artışlarıyla Linea D segmentine girer. :)
  • amanda aman ! bir de kamufule etmişler. öyle ya; dünya medyası bu aracın peşinde, bir kare alabilmek için birbirlerini eziyorlar !
  • Ben heralde yakında bu forumda yazmaktan sıkılıp bırakacağım. Nasıl bir bakış açısı var bu insanların anlamıyorum.

Linea dediğin, Tofaş'ın senede sadece 40.000 ürettiği bir araç.Araç neredeyse ilk geliştirme maliyetlerini bile yeni yeni amorti etmeye başladı. 3-4 yıl daha bu kasayla üretimde kalsa Tofaş ancak "ben bu arabadan az da olsa kar ettim" diyecekken, buna rağmen bariz belliki 10~15 milyon euro civarında yatırım yapılıp arac günümüze daha uygun hale getirilmiş. Bu aracın üzerinde daha nasıl bir makyaj bekliyorsunuz?

Emin olun Linea'nın bu kasasının üretimi bittiğinde, Tofaş "lan iyiki de yapmışız bu arabayı, ne para kazandık ama" demiyecek.

Siz heralde aracı genişletip büyütmenin çok kolay olduğunu sanıyorsunuz.. Ya da "makyaj" deyince aklınıza yepyeni arabalar geliyor. İki düşünceden herhangi birine sahipseniz bile diyorum ki "otomotiv'le zerre alakanız yok, o yüzden mesaj atmayın, zamanınıza yazık"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 7 Şubat 2012; 18:39:50 >

• Kamufle etmelerine gerek bile yoktu. Kimse 2013 olduğunu anlayamaz ki
  • zaten artık Linea almıyanı dövecekler az kaldı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Fiatın makjay anlayışı kadınlardaki gibi renk değişiminden ibaret

Başka markaların makyaj anlayışı nasıl peki? Var mı şöyle dişe dokunur bir örneğiniz? Gerçekten çok merak ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanst

quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Fiatın makjay anlayışı kadınlardaki gibi renk değişiminden ibaret

Başka markaların makyaj anlayışı nasıl peki? Var mı şöyle dişe dokunur bir örneğiniz? Gerçekten çok merak ediyorum..

Birçok örnek var merak etme. Kimse piyasanın en uygun araçlarından birinin bambaşka bir şekilde karşımıza gelmesini beklemiyor. Ama madem farı değiştirmiyorsun stopu değiştirmiyorsun makyajladık yada reklamlarda yeni linea demenin mantığı nedir ?

Hayır yani satış rakamlarına bakarsak arabayı zaten çok iyi satıyorsun senden bir değişiklik bekleyen yok.
    Ama aynı arabayı getirip yeni demenin mantığı nedir ?

• quote:

Ben heralde yakında bu forumda yazmaktan sıkılıp bırakacağım. Nasıl bir bakış açısı var bu insanların anlamıyorum.

Linea dediğin, Tofaş'ın senede sadece 40.000 ürettiği bir araç.Araç neredeyse ilk geliştirme maliyetlerini bile yeni yeni amorti etmeye başladı. 3-4 yıl daha bu kasayla üretimde kalsa Tofaş ancak "ben bu arabadan az da olsa kar ettim" diyecekken, buna rağmen bariz belliki 10~15 milyon euro civarında yatırım yapılıp arac günümüze daha uygun hale getirilmiş. Bu aracın üzerinde daha nasıl bir makyaj bekliyorsunuz?

Emin olun Linea'nın bu kasasının üretimi bittiğinde, Tofaş "lan iyiki de yapmışız bu arabayı, ne para kazandık ama" demiyecek.

Siz heralde aracı genişletip büyütmenin çok kolay olduğunu sanıyorsunuz.. Ya da "makyaj" deyince aklınıza yepyeni arabalar geliyor. İki düşünceden herhangi birine sahipseniz bile diyorum ki "otomotiv'le zerre alakanız yok, o yüzden mesaj atmayın, zamanınıza yazık"

+1

bu millete bişey beğendirmek imkansız...

• quote:

Ben heralde yakında bu forumda yazmaktan sıkılıp bırakacağım. Nasıl bir bakış açısı var bu insanların anlamıyorum.

forumdaki mantıklı yazılar sayılı insanlardan birisiniz. bir aracı üretmeden önce aracın ar-ge sinin nasıl yapıldığını harcanan paraları emeği görseler eminim bu şekilde konuşmazlardı. ki zaten bu tarz yorumları yapan kişilerin yaş ortalamasıda belli. sanki hepsinin '' babasının'' altında BMW Mercedes varda Linea ya çamur atıyorlar.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.