Şimdi Ara

2013 v40cc T4 Düşük Süratte Seyir Halinde Motor Durması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze Selamlar,

    2013 model V40 T4 PS aracımla, hafif yokuş aşağı giderken, kavşaktan dönüş yapmak için yavaşladığım anda motor aniden durdu. Göstergedeki bütün marş öncesi ışıklar yandı. Hızım düşük olduğu ve yoğun bir trafik olmadığı ve hafif bir yokuş inişi olduğu için kontrollü bir şekilde arabayı kenara çektim. Hemen bir arıza uyarısı varmı diye baktım ama yoktu.

    Anahtarı yerinden çıkarmadan tekrar marş düğmesine bastım ve araç çalıştı. Her şey normal ve herhangi bir arıza uyarısı yoktu. Yakıtım çeyrek depo, aracım ısınmıştı.

    Bu aracı aldığımdan bu yana, tek bir sıkıntım(bu kronik) vardı. Kapılardan gelen tıkırtılar. Sanki kapıların içinde bir kablo vaya kablo gurubu, arabanın eğimine, yolun bozukluğuna göre bir yerlere çarpıyordu. Yada bazen emniyet kemeri boştayken, sallanarak kenardaki bakalitlere vurur ya ses aynı böyleydi.

    Kapı fitilleri ve kilitler yağlandı ses kesildi. Ama sonrasında tekrar tıkırtılar ve tekrar yağlama ile ses kesildi ama yine başladı. Bakalım ne kadar devam edecek.

    Şimdi birde bu durma problemi çıktı. Şimdiye kadar birkez yaşadım ama herzaman böyle sakin bir trafikte denk gelir mi bilmiyorum?

    Açıkçası servis öncesi sizlerle bir paylaşıp görüş almak isterim..

    Ayrıca merak ettiğim bir konuda, araçlarımızla ilgili çıkan yazılım güncellemeleri hakkında bilgi alabileceğimiz servis dışında bir paylaşım varmıdır? Daha 20.000 bakımına gitmeme var ve yoğunluktan servise uğrayamıyoruz.

    Teşekkürler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.