Şimdi Ara

2013 Nissan Note 1.5 dci tekna pack. Ederi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-yeni-nissan-note-dizel-2013-7-aylik-sifir-arac-4900-km.boyasiz-182456882/detay
    Evet arkadaşlar linkteki aracı kardeşime almak istiyoruz. Daha çok şehir içinde kullanılacak. Nissan ve note yabancı olduğumuz bir araç. Nedir ederi sizce ve tavsite eder misiniz? En azından 2-3 yıl kullanıp satmayı planliyoruz. Çok zarar ettirir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır bence. Nissan yakında büyük kampanya yapar muhtemelen ama belli de olmaz. Bir de sıfırı 55000 olmuş, kampanya olsa bile 50 nin altına inmez sanırım.

Aracı da test etmiştim, iç hacim c sınıfı ayarında, bagajı da öyle. Motor zaten dci, renaultun en büyük icadı
  • Bir de araç tekna pack değil tekna (aynı yere geliyor aslında da karıştırmamanız açısından). Tekna pack önceki kasada tekna'ya hız sabitleme ve bir kaç özellik ekledikleri donanım paketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Bir de araç tekna pack değil tekna (aynı yere geliyor aslında da karıştırmamanız açısından). Tekna pack önceki kasada tekna'ya hız sabitleme ve bir kaç özellik ekledikleri donanım paketi

Teşekkür ederim . Aracı alacak gibiyiz bakalim hayırlısı.

• 4 senedir nissan kullaniyorum
    Benim yasadigim aracin yagini suyunu eksik etme yillarca sana dostun gibi baksin bozulmasi teklemesi fln yok japan yani sonucta

• Mariachi@ kullanıcısına yanıt
    Hocam Nissan japon vasfını çok çok hızlı bir biçimde kaybediyor renolaşıyor fransızlaşıyor, bu araçta öyle motor haricinde b sınıfı reno araçlarla çok benzerlikleri var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben o yuzden dizel motorunu almadim benzinli aldim ingiltere uretimli nissan fabrikasindan cikma benimki
    Sorun cikacagini sanmiyorum reno pejo citroen gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 0.9 tce icon vs 1.5 dci joy
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

Ben o yuzden dizel motorunu almadim benzinli aldim ingiltere uretimli nissan fabrikasindan cikma benimki
    Sorun cikacagini sanmiyorum reno pejo citroen gibi

Renault dci motoru oldukça kaliteli, sorunsuz bir motordur, mercedes bile kullanmazdı zaten öyle olmasa. Hatta renaultun ürettiği en iyi ürün olabilir. Fransız araçların çıkardığı sorunlar daha çok ufak ama can sıkıcı sorunlar oluyor. Elektrik aksamındaki ufak sorunlar veya yepyeni arabanın kapısının takırdaması gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

quote:

Bir de araç tekna pack değil tekna (aynı yere geliyor aslında da karıştırmamanız açısından). Tekna pack önceki kasada tekna'ya hız sabitleme ve bir kaç özellik ekledikleri donanım paketi

Fikir vermesi bakımından şu fiyatları da vereyim; geçen sene temmuz ayında tekna pack, dizel (önceki kasa) için 42000 fiyat almıştım. Yeni kasa çıktığında biraz daha ucuzlar, eski kasa alırım diyordum. Kasım civarı gittiğimde yeni kasayı test edip elde kalan eski kasa için fiyat aldım, 46000 dediler. Son zamları da hesaba katınca fiyat uygun geldi bana. Şase numarasından tramer sorgulamasını ihmal etmeyin.

• quote:

quote:

quote:

Fikir vermesi bakımından şu fiyatları da vereyim; geçen sene temmuz ayında tekna pack, dizel (önceki kasa) için 42000 fiyat almıştım. Yeni kasa çıktığında biraz daha ucuzlar, eski kasa alırım diyordum. Kasım civarı gittiğimde yeni kasayı test edip elde kalan eski kasa için fiyat aldım, 46000 dediler. Son zamları da hesaba katınca fiyat uygun geldi bana. Şase numarasından tramer sorgulamasını ihmal etmeyin.

45 bin alti ne kadar indirsek kâr o zaman değil mi? Zannedersem araç geçen yil ötv zammindan once bu fiyatlara alınmış.

• quote:

Hocam tekna ve tekna pack arasinda ne gibi farklar var?

• quote:

quote:

Hocam tekna ve tekna pack arasinda ne gibi farklar var?

Yeni kasada tecna pack yok. Eski kasada teknaya eklemeler yapıp adını tecna pack olarak değiştirmişlerdi. Onun da farklarını yazmıştım mesajımda
  • quote:

quote:

quote:

quote:

45 bin alti ne kadar indirsek kâr o zaman değil mi? Zannedersem araç geçen yil ötv zammindan once bu fiyatlara alınmış.

Geçen sene nissan bu araçları yüksek fiyatlarla çıkarıp, ötv zammından sonra fiyat kırmıştı, zaten o konularda garip bir firma nissan. Almaya niyetiniz varsa 500-1000 liraya takılmayın. Sıfır ayarında araç bir kusuru vs. yoksa alınır bence. Yakın zamanda 2008 c-max aldım, o zaman böyle bir araç denk gelse yeni olması sebebiyle alma ihtimalim yüksekti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.